Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Η ΓΝΩΣΤΗ ΙΝΤΕΡ.....

Πολύ καλά πήγε η χθεσινή μέρα όσον αφορά το site, όπου πέρασε αέρας η προτεινόμενη δυάδα με Μπαρτσελόνα στο Combo 1 + No goal όπως και ο άσσος της Μπόρνμουθ. Αντίθετα δεν πήγαμε καλά στο live. Και ατυχία και λάθος ποντάρισμα. Ατυχία στην Γκλάντμπαχ, όπου χάθηκαν πραγματικά απίστευτες ευκαιρίες και λάθος ποντάρισμα στην Αιντχόφεν όπου ήταν τραγική. Η επιλογή ρίσκου με το επόμενο γκολ της Λέστερ σε αποδ 3,75, ήταν σωστή ασχέτως αν δεν βγήκε. Σκεφτείται το απλό, ότι στο γύρισμα του Ντ. Λούις η μπάλα πήγε στο δοκάρι ενώ θα μπορούσε εύκολα να καταλήξει στα δίχτυα και να μας πληρώσει το αυτογκολ. 
Αυτά σαν ένας χθεσινός απολογισμός και πάμε στα σημερινά πάλι με 2αδα,

821 Goal/Goal 1.60/1.75 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Για την Καλιάρι έχω εκφραστεί θετικά και σας είχα εφιστήσει την προσοχή απ το αφιέρωμα του Αυγούστου για την Ιταλία. Έγιναν δυνατές μεταγραφές, έχει καλή ομάδα και δεν θα κινδυνέψει. Όποιος και αν είναι ο αντίπαλος κοιτάζει να κάνει φάσεις και φυσικά αχίλλειος πτέρνα αποδεικνύεται η άμυνα. Απ την άλλη η Ιντερ και φέτος δεν δείχνει να αλλάζει κάτι, παρ ότι την ανέμενα καλύτερη. Ικανή να χάσει απ τον οποιοδήποτε και να κερδίσει οποιονδήποτε. Δέχεται εύκολα το γκολ, δέχθηκε γκολ και στα τρία εντός έδρας παιχνίδια και νομίζω ότι και σήμερα θα έχουμε επανάληψη αυτού του σεναρίου. Επιλογή λοιπόν στο αμφίσκορο.

891 1,63/1,72 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:00)
Η Λανούς σε σχέση με πέρσι έχασε κάποιους βασικούς, σίγουρα δεν αναμένεται να έχει τη περσινή της πορεία, θα είναι μακριά απ αυτά τα στάνταρ αλλά δεν είναι και ομάδα για να έχει μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές και αυτή στην πρεμιέρα επί της Μπόκα. Δεν έχει κάνει καλές εμφανίσεις αλλά σήμερα της δίνεται η ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες υποδεχόμενη την μέτρια Γοδόι Κρούζ, που δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο, ειδικά εκτός έδρας που χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της.
Απουσίες σημαντικές δεν υπάρχουν για τις δύο ομάδες, οπότε πάμε με τον άσσο.

Καλή τύχη.