Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠ ΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

 
Νομίζω ότι μεσοβδόμαδο κουπόνι με Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ πήγε εξαιρετικά αν πέρναγε και η Μπεσίκτας θα ήταν το ιδανικό κουπόνι. Πέρασε το διπλό του ΠΑΟΚ που το έγραφα απο τη δευτέρα με BET ALERT στο Facebook, θεωρώ σωστό παίξιμο ασχέτως αν δεν βγήκε αυτό που επίσης έγραψα στο facebook την Πέμπτη, όταν είδα τις 11αδες ότι στο Θέλτα Παναθηναϊκός, πάμε στην κόντρα επειδή εκεί είναι η στοιχηματική αξία. Δυστυχώς όμως αυτό το ανέκδοτο που λέγεται Ιμπάρμπο και ο ιταλός ρέφερι οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στο να χάσει ένα παιχνίδι δικό του και να μην μας πληρώσει τα 6,00ρια του διπλού. 

Τέλος πάντων ότι κάναμε.... κάναμε, με το μεσοβδόμαδο κουπόνι και πάμε στα φρέσκα,

651 1 1,60/1,66 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Δε βλέπω έκπληξη, η Αλόα φέτος έχει ως στόχο την άνοδο, είναι ένα κλικ πιο πάνω απ την Ερντρόνιανς που φέτος την αναμένουμε να είναι κοντά στα πλέι οφ αλλά όχι μέσα σε αυτά. Η Αλόα έχει ξεκινήσει δυνατά το πρωτάθλημα μετρώντας (5-1-1) και προέρχεται απ την ισοπαλία με 2-2 στην έδρα της Στενχάουσμιουρ που επί της ουσίας έχασε δικός της παιχνίδι. Νομίζω θα επανέλθει στις νίκες.

694 2 1.95/2.05 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:30)
Αναμφίβολα μιλάμε για ντέρμπι, όπερ και σημαίνει ότι οι εκτιμήσεις είναι πάντα επίφοβες. Ωστόσο, δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι η Ντόρτμουντ μέχρι στιγμής έχει σαφέστατα καλύτερη εικόνα απ τη Λεβερκούζεν. Η Ντόρτμουντ μεσοβδόμαδα πήρε το βαθμό απ την Ρεαλ ισοφαρίζοντας στα χασομέρια ενώ η Λεβερκούζεν ισφοαρίστηκε στα χασομέρια. Αντίστροφο το μομέντουμ δηλαδή. Η Λεβερκούζεν εντός έδρας, παραδοσιακά είναι δυνατή ωστόσο αν η Ντόρτμουντ πιάσει ρυθμό δύσκολα θα μπορέσει να την αντιμετωπίσει. Η προϊστορία την τελευταία 10ετία, δείχνει μόλις έναν άσσο, Το διπλό είναι δυαράκι έξω και μου κάνει. Θα μαστε μαζί και σε Facebook/Twitter για να σχολιάζουμε το παιχνίδι.

887 1 1,55/1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:00)
Η Ροζάριο μπορεί να έχασε  2-3 βασικούς παίχτες μεταξύ αυτών και τον πρώτο της σκόρερ αλλά τον αντικατέστησε με τον Τεο Γκουτιέρες ο οποίος όμως δεν έχει πάρει ακόμα μπροστά. Απόρροια αυτού η Ροζάριο έχει μόλις μία νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ούτε κρύο ούτε ζέστη οι εμφανίσεις της. Είναι θέμα χρόνου να επανέλθει στις νίκες, σαφώς ποιοτικότερη απ την Άρσεναλ Σαραντί, που ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα, δύο ήττες και δύο ισοπαλίες μετρά. Εκτός έδρας χάνει μέρος της δυναμικής της, θα αρκεστεί σε έναν κλεφτοπόλεμο αλλά νομίζω ότι η Ροζάριο θα το πάρει το παιχνίδι.

700 Χ 3,00 2 2,55/ 3,20 2 2,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:30)
Καταρχήν θεωρώ ότι το σετ θα έπρεπε να έγερνε προς τα δεξιά και όχι να ήταν μοιρασμένο. Ο Πανιώνιος προέρχεται απ την εντός έδρας γκέλα με τη Βέροια, μία απρόσμενη ήττα τη στιγμή που ο άσσος παιζόταν σε τιμές Μπαρτσελόνα, είχε φτάσει στο 1,36 και δημιουργούνται εξωαγωνιστικές απορίες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και γι αυτό δεν ασχολούμαι καν με το εν λόγω παιχνίδι. Ο Πανιώνιος όπως και να το κάνουμε είναι σαφέστατα ποιοτικότερος απ τον Ηρακλή. Οι παίχτες του Ηρακλή δίνουν και τη ψυχή τους σε κάθε παιχνίδι, έρχονται απο παλικαρίσιες εμφανίσεις και με ΑΕΚ και με Ολυμπιακό, μάλιστα με την ΑΕΚ πήρε και το βαθμό αλλά σήμερα είναι εκείνος που πρέπει να κάνει παιχνίδι. Και εδώ ξεκινούν τα δύσκολα. Δεν βλέπω πως αυτή η άμυνα του Ηρακλή θα σταματήσει τους φορ του Πανιωνίου, για μένα είναι πρώτο σημείο το διπλό αλλά από κοντά και η ισοπαλία διότι δεν αποκλείω να βρει δίχτυα και ο Ηρακλής.

710 1 1,80/1,85 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:00)
Παίζει ο προτελευταίος με τον τελευταίο. Θα μου πείτε τι θες και μπλέκεις; Και το πάθημα πρέπει να γίνεται μάθημα (θυμήσου Μπεβερεν Λόκερεν) ωστόσο τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ναι οκ, τελευταία η Λιλ με πέντε ήττες σε εφτά αγωνιστικές αλλά δεν έχει τόσο κακό ρόστερ. Είναι καλή ομάδα και έχει και καλό προπονητή, ο Αντονέτι δεν είναι τυχαίος. Πάντως αν σήμερα δεν κερδίσει νομίζω θα πάει στον γαλλικό ΟΑΕΔ. Η Λιλ παρά τις ήττες δεν παίζει τόσο άσχημα. Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιεν έχασε 3-1 παρ ότι, επειδή το είδα, ήταν πολύ καλή και αν μη τι άλλο άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Υποδέχεται μία Νανσί που είναι προτελευταία. Δεν βρίσκει δίχτυα ούτε με τάμα. Τρια μόλις γκολ έχει πετύχει, ο Κορέα δεν μάσησε τα λόγια του αναφέρθηκε στο πρόβλημα δυστοκίας αλλά απ την άλλη κάλυψε και τους επιθετικούς του. Η προϊστορία δείχνει πέντε νίκες στα τελευταία έξι ματς για τη Λιλ, ας τις κάνει λοιπόν έξι. Άσσος λοιπόν.

Τρόπος παιχνιδιού:

Δυάδα: Αλόα 1 (1,66) - Ντόρτμουντ 2 (2,05)

Τριάδα: Λιλ (1,85) - Πανιώνιος Χ2 (1,50) - Ροζάριο 1 (1,55)

Καλή τύχη.