Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: 90 ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ

Σε μέτρια επίπεδα κινηθήκαμε χτες αφού στις εκτιμήσεις είχαμε 2 στα 4, χάνοντας το διπλό της Ντόρτμουντ (1,53) και τον άσσο της Ανζε (2,55). Ενώ στο live είχαμε 3 στα 5 με υψηλές αποδόσεις. Για τη Ντόρτμουντ θεωρώ ότι με τα δεδομένα που είχαμε πριν το παιχνίδι ήταν σωστό παίξιμο, άμυνα για γέλια στο α ημίχρονο, στο δεύτερο θύμισε Ντόρμτουντ και εν τέλει ισοφάρισε σε 3-3.



Θα ήθελα λίγο να σταθώ στο παιχνίδι της Ανζε. Οφείλω να ομολογήσω, ότι δεν το διάβασα σωστά. Και πάντα έχει σημασία του να ξέρεις γιατί χάνεις. Θεωρώ ότι ναι μεν, όπως έγραψα και χτες η Ανζε και σε καλύτερη κατάσταση απ την Τουλούζ είναι και ένα κλικ είναι πάνω ως ομάδα αλλά υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα ασχολιόμουν με το συγκεκριμένο παιχνίδι αν δεν υπήρχε όλο αυτό το σούσουρο με το περσινό παιχνίδι. Κάπου παρασύρθηκα, δεν στάθμισα σωστά το γεγονός ότι ακόμα είναι Οκτώβριος (παρ ότι το γραψα!!) και άρα νωρίς για να ξεπληρωθούν χάρες. Είναι δεδομένο ότι η Τουλούζ οφείλει την παραμονή της στην Ανζέ και επειδή θυμάμαι πολύ καλά το περσινό παιχνίδι, ναι η Τουλούζ χρωστάει στην Ανζέ. Εν πάση περιπτώσει, επαναλαμβάνω ότι είναι πάντα χρήσιμο να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας.



Θέλω δημόσια και τα συγχαρητήρια μου στο Κ. Μαλλιαρό, όπου έκανε δυναμικό Come back, μετά απο μήνες απουσίας, την παρασκευή έβγαλε 2 στα 2 σε συνολική απόδοση 6,00 και χτες 3 στα 3 σε συνολική απόδοση στο 7,47. Πάει τρένο, έγινα αποδέκτης πολλών ευχαριστιών από εσάς.

Και ένα πράγμα που γουστάρω σε εσάς, τους αναγνώστες του Betsecret, ειδικά τους παλαιότερους μιας και τους νεοτέρους ακόμα δεν τους έχουμε εμφυσήσει τη λογική του Betsecret, είναι ότι είμαστε μαζί στις νίκες, μαζί και στις ήττες. Χτες έβγαλε 3 στα 3, αύριο μπορεί να έχει 0 στα 3. Αλλά πάλι στο Betsecret θα είμαστε μία παρέα, όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.... Αισίως φτάνουμε τα 9 χρόνια σε τρεις μήνες...

Αρκετά φλυάρησα πάμε στα σημερινά,

1594 1 1,50/1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (15:00)
*Τελευταία αγωνιστική
Ιστορική μέρα για τη Μάριεχαμν η σημερινή καθώς με νίκη κατακτά το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της. Καταλαβαίνετε ότι μιλάμε για ιστορικές στιγμές για μία μικρή ομάδα της Φινλανδίας με έτος ίδρυσης το 1919. Το κλίμα στο γήπεδο θα είναι εορταστικό, μάλιστα έχει μπει και πρόσθετη εξέδρα. Η Μαριέχαμν κατακτά το πρωτάθλημα με νίκη αλλιώς θέλει ισοπαλία στο Ελσίνκι Σειναγιόνεν καθώς αν δεν κερδίσει εκείνη και υπάρξει νικητής στο άλλο παιχνίδι, ο νικητής θα είναι και πρωταθλητής. Με απλά λόγια, η Μαριέχαμν θέλει νίκη και μόνο νίκη. Απ την άλλη και η Ιλβ θέλει μόνο νίκη και γκέλα της Βάασα για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Βάασα υποδέχεται την αδιάφορη Λάχτι, δεν νομίζω ότι θα γκελάρει. Συνεπώς αν η Βάασα καθαρίσει το παιχνίδι απο νωρίς η Ιλβ θα έιναι παντελώς αδιάφορη. Βέβαια η νοοτροπία στη Σκανδιναβία, όπως έχουμε πει χρόνια τώρα, είναι τελείως διαφορετική απ τη δική μας και δεν υπάρχει περίπτωση να χαριστεί. Ωστόσο, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, σε μια ιστορική μέρα, δεν νομίζω μέσα σε 90λεπτά να χύσει την καρδάρα με το γάλα η Μάριεχαμν. Να πω και την κλασική μου ατάκα; Εμείς θα χάσουμε ένα σημείο και η Μάριεχαμν τον τίτλο.

1607 Goal/Goal 1.65/1.66 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Αμφότερες ομάδες βρίσκουν δίχτυα εύκολα. Η δε Τορίνο δείχνει σιγά σιγά να απαλάσσεται απ το αναχρονιστικό ποδόσφαιρο του Βεντούρα, τρεις σερί νίκες με συνολικά 9 γκολ. Φαλκέ, Μπελότι και Λιάγιτς κάνουν παπάδες μπροστά. Απ την άλλη και η Λάτσιο έχει σε εξαιρετική κατάσταση τον Ιμόμπιλε, βρίσκει δίχτυα αλλά πίσω παραμένει αφερέγγυα. Οπότε το αμφίσκορο μοιάζει εύλογη επιλογή.

1624 2 3,15/ 2 3,55 κατά μ.ο διαδικτυακά (18:00)
Την Μάντσεστερ την πίστεψα και με τη Λίβερπουλ, τη προηγούμενη Δευτέρα, όπου πάλι κυνήγησα ένα μεγάλο διπλό με την εικόνα του παιχνιδιού να μην με δικαιώνει. Ο Μουρίνιο κατέβασε την ομάδα με αποκλειστικό στόχο, όχι μόνο την ισοπαλία αλλά το 0-0. Επιθετικά ανύπαρκτη η Γιουνάιτεντ, με σαφή αμυντικό προσανατολισμό πήρε αυτό που ήθελε. Μεσοβδόμαδα νίκησε εύκολα τη Φενερ και πλέον πάει σε ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι με την Τσέλσι. Εκεί όπου ο Μουρίνιο επιστρέφει ως αντίπαλος σε πάγκο αγγλικής ομάδας. Πάλι θα πάω στην κόντρα του φαβορί. Η Τσέλσι είναι πιο αργή ως ομάδα απ τη Λίβερπουλ, νομίζω ότι ο Μουρίνιο στο σημερινό παιχνίδι ναι μεν πάλι θα διαφυλάξει τα νώτα του αλλά θα το χτυπήσει στα ίσια. Ίσως αυτός να ήταν και ο σχεδιασμός του. Η Τσέλσι δεν είναι σε καλή κατάσταση, υπάρχει γκρίνια και οι δύο νίκες κόντρα σε Χαλ και Λέστερ απλά έκλεισαν προσωρινά τα στόματα. Καλές εμφανίσεις αλλά το σημερινό ντέρμπι ή θα δώσει μία γερή απάντηση στους επικριτές του Κόντε ή θα επανέλθει η γκρίνια και η εσωστρέφεια. Νομίζω ότι το 3,55+ που κυκλοφορεί το διπλό αξίζει το ποντάρισμα.

Καλή τύχη.