Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ...

Ξεκινάνε οι μαγικές νύχτες του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε και φυσικά η προσμονή είναι μεγάλη. Ως είθισται να λέω κάθε χρόνο για να ξενερώνω και αρκετούς, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. Και να το πω κυνικά, είτε παίζω Τσάμπιονς Λίγκ είτε Β Νορβηγίας το ίδιο και το αυτό είναι. Όση αξία είχε το 1,50 της Σάντερφιορντ την Κυριακή άλλη τόση και αυτό της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γκλάντμπαχ απόψε. Οκ, το ισοπέδωσα λίγο αν το καλοσκεφτείτε είναι αλήθεια αυτό (αριθμητικά και μόνο).

Εννοείται ότι το βράδυ, ως συνήθως, θα είμαστε μαζί για live betting σε Facebook και Twitter για να σχολιάζουμε τα παιχνίδια και οτιδήποτε προκύψει.

Πάμε στα σημερινά,

2903 goal/goal 1.53/1.70 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Παρί δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν και ήδη υπάρχει μεγάλη γκρίνια στην ομάδα. Η Παρί μοιάζει να έχει χάσει το βηματισμό στη μετά Ζλάταν εποχή, έχασε τον ηγέτη της αλλά το ρόστερ παραμένει υψηλού επιπέδου και είναι ζήτημα χρόνου να ανακάμψει. Ο Έμερι δεν είναι κακός προπονητής, ωστόσο χρειάζεται αποτελέσματα. Στο παιχνίδι με τη Μονακό, η Παρί ήταν κάκιστη και δίκαια έχασε 3-1 ενώ την Παρασκευή στο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιεν που ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις ήταν μέτρια, ναι μεν είχε την κατοχή, πολιορκούσε τα καρέ της Σεντ Ετιέν αλλά σαν να έλειπε η ουσία. Υπάρχει έντονη πίεση στον Έμερι, ειδικά για το αποψινό παιχνίδι, αφού μία νίκη θα αναστρέψει το κλίμα, σε αντίθετη περίπτωση η γκρίνια θα έχει συνέχεια με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Έμερι αλλάζει τα 3/4 της άμυνας σε σχέση με το παιχνίδι της Παρασκευής. Ο Τιάγκο Σίλβα έχοντας κάποιες προπονήσεις στα πόδια του και μη έχοντας αγωνιστεί σε κανένα επίσημο παιχνίδι, παίρνει φανέλα βασικού ενώ στα άκρα της άμυνας θα βρεθούν οι Οριέ και Μάξγουελ που δεν είχαν αγωνιστεί κόντρα στην Σεντ Ετιέν. Στον αντίποδα με γκρίνια ξεκίνησε και η σεζόν στην Άρσεναλ για να μη χαλάσει και η παράδοση καθώς και με τραυματισμούς, επίσης για να μη χαλάσει η παράδοση. Ωστόσο, επέστρεψε στις νίκες, το σάββατο νίκησε με πέναλτι που ούτε ο Μαρινάκης δεν θα το σφύραγε την Σαουθάμπτον με 2-1, κάνοντας την ανατροπή και μας πλήρωσε πολύ καλά στο Live. Αρκετά τα κενά στην άμυνα και ιδιαίτερα άστοχη μπροστά, τα σχολιάζαμε και στο twitter αυτά. Ο Ζιρού αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά βασικός έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, το ίδιο και ο Οζίλ και κατά συνέπεια ο Σάντσες θα βρεθεί στα άκρα. Η Άρσεναλ έχει σκοράρει και στα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ και με δεδομένη την επιστροφή για 90λεπτο τόσο του Οζιλ όσο και του Ζιρού αλλά και τα κενά που έχει η άμυνα της Παρί συν του ότι η ετοιμότητα του Τ. Σίλβα ελέγχεται, οι Κανονιέρηδες μπορούν να βρουν ένα γκολ στο Παρίσι. Απ την άλλη η Παρί με Ντι Μαρία, Καβάνι και τους υπόλοιπους αλλά και την αναγκαιότητα για αντίδραση δύσκολα θα μείνει στο μηδέν. Κατά συνέπεια πάμε στο αμφίσκορο.

*** Η Bet365 δίνει δωρεάν στοίχημα σε εξέλιξη σε αυτό το παιχνίδι, για τους μη γνωρίζοντες, επί της ουσίας παίζεις ένα μονό στόιχημα στο αποψινό παιχνίδι (πχ άσσο, γκολ/γκολ κτλ) και η εταιρία σου δίνει επιστροφή αντίστοιχου ποσού μέχρι 25 ευρώ αν τυχόν χάσεις το πρώτο στοίχημα στο live που θα παίξεις. Η πρόταση μου λοιπόν είναι για γκολ/γκολ πριν το παιχνίδι. Και στο live θα το δούμε πως θα κινηθούμε. Συνήθως η δική μου στρατηγική, σε αυτό το "δωρεάν" live bet είναι κάποιο σημείο ρίσκου αλλά αυτό θα το δούμε το βράδυ.

2912 2 2,10/2,30 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Η Νάπολι φέτος μπορεί να έχασε τον Ιγκουαίν, ωστόσο έκανε καλές μεταγραφές γέμισε το ρόστερ και παραμένει σε υψηλό επίπεδο. Μετά από τρεις αγωνιστικές στο Καμπιονάτο, είναι στο -2 απ την κορυφή. Προέρχεται απ την άνετη νίκη, στο β ημίχρονο, επί της Παλέρμο με 3-0 και σήμερα φιλοξενείται στο Κίεβο στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο όμιλος με Μπενφίκα και Μπεσίκτας σίγουρα δεν θεωρείται δύσκολος για τους Παρτενοπέι, λόγω της απουσίας μεγάλου ονόματος, αλλά μπορεί να κρύβει κινδύνους. Απ την άλλη η Ντιναμο Κ. που διαθέτει μεγάλη ευρωπαική εμπειρία και παραδοσιακά δυνατή έδρα, προέρχεται και εκείνη από νίκη για το Ουκρανικό πρωτάθλημα με καλή εμφάνιση μετά απο καιρό. Η Ντιναμό Κ. βασίζεται εν πολλοίς, για να μην πω ολοκληρωτικά, στα κέφια του Γιαρμολένκο. Όλο το παιχνίδι περνάει από εκείνον. Το βλέπω εγώ, εσείς, δε θα το έχει δει και ο Σάρι; Αν μη τι άλλο ο Σάρι έχει αποδείξει ότι προπονητής που δουλεύει την ομάδα, μελετά τα παιχνίδια και όπως απορρέει απ τα ρεπορτάζ η Νάπολι δεν θα πάει να κλειστεί αλλά θα πάει να κάνει παιχνίδι και να χτυπήσει στην ταχύτητα. Καγιεχόν, Μιλίκ και Μέρτενς μπροστά μπορούν να διασπάσουν την άμυνα των Ουκρανών, το διπλό είναι στο 2,30 και μου κάνει. Παιχνίδι που έχει και μπόλικη ισοπαλία αλλά θα πάω στο διπλό των Ιταλών.

Καλή τύχη.