Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ....

Όπως λέμε και πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες, έτσι και στις αποτυχίες πρέπει να βγαίνουμε μπροστά και να το λέμε. Χτες λοιπόν δεν πήγαμε καλά, είχαμε 1 στα 3 στο site. Πέρασε το μεγάλο διπλό της Λέστερ στο 2,50 και χάσαμε τα μικρά φαβορί Γιουβέντους και Πόρτο. Ξέρετε, οι παλαιότεροι αναγνώστες, ότι απεχθάνομαι να συμπορεύομαι με τη μάζα, χτες το έπραξα διότι θωρούσα ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα περάσουν αλλά εν τέλει έγινε η κηδεία. Ευτυχώς κάπως σώθηκε η κατάσταση στο live όπου πληρωθήκαμε την ανατροπή της Ρεαλ (3,60) στο 95 αλλά και στο live είχαμε 1 στα 3, καθ ότι χάσαμε επόμενο γκολ για Γιουβέντους και επόμενο γκολ Τότεναμ. Αυτά λοιπόν σχετικά με το χθεσινό μας απολογισμό.

Πάμε στα σημερινά,

2927 2 1,60/1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:00)
Η Φενέρ βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και με πολύ γκρίνια. Οι οπαδοί να βρίζουν διοικηση, προπονητή και παίχτες. Ο Αντβοκάατ να τα βάζει με τους παίχτες του και τη διοίκηση γιατί δεν έκανε μεταγραφές γενικότερα υπάρχει ένα κλίμα αρρωστημένο που επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο απ την ήττα με τη Μπούρσασπορ την Κυριακή. Ζητείται λοιπόν αντίδραση διότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες σε διαφορετική περίπτωση και οι οπαδοί της Φενερ δεν είναι και πολύ υπομονετικοί. Και η αντίδραση μπορεί να προέλθει μόνο με νίκες. Δεν υποτιμώ τη Ζόρια αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα επίπεδο πιο κάτω απ τη Φενέρ σε ότι κατάσταση και αν είναι οι Τούρκοι. Σημειωτέον το αποψινό παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της Ζόρια αλλά 900 χλμ μακριά στην Οδησσό. Δεν τα λες και λίγα... διπλό λοιπόν στο 1,80.



2940 1 2,20/2,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:05)
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκει που ανήκει. Τα πρωτοσέλιδα περί πρέσβη και τα σχετικά είναι για τρώνε σανό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μη γελιόμαστε τα τελευταία χρόνια δεν υφίσταται ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός. Αυτό ήταν κάποτε. Βασικά πράγματα αυτά. Απ την άλλη όμως δεν μπορούμε να παραγνώρισουμε το γεγονός ότι φέτος υπάρχουν όλες εκείνες οι προυποθέσεις να γίνει κάτι καλό στον Παναθηναϊκό, έστω και αν στον πάγκο κάθεται ο Στραματσόνι, τη γνώμη μου για τον Ιταλό την ξέρετε. Το ρόστερ των πρασίνων είναι εξαιρετικό και ζητούμενο είναι η διαχείριση του απ τον Ιταλό. Δε γίνεται να παίζει πχ βασικός ο Ιμπάρμπο που θέλει 10 τελικές να σου βάλει ένα γκολ και να μένει στον πάγκο ο Λέτο ή να έχεις στον πάγκο τον Βιγιαφάνες. Αυτά δε γίνονται. Ο Παναθηναικός καλείται σήμερα να θυμηθεί, τι εστί Ευρωπαίος Παναθηναϊκός. Απέναντι του βρίσκει τον Αίαντα και ξυπνούν αναμνήσεις. Ο Αγιαξ έπεσε απ τον Λευκό πύργο και βρήκε πορτοφόλι στην πρόκριση επί του ΠΑΟΚ, άδικη πέρα για πέρα, παιχνίδι για 3-0 βγηκε 1-2. Αυτοκτονία για τον ΠΑΟΚ. Τους Ολλανδούς τους θεωρώ μέτριους ως ομάδα, αν ο Ιταλός καταφέρει και περιορίσει τον Κλάασεν, τον Ζιγέκ και τον Γκουντέλι στα χαφ, τελείωσε ο Αγιαξ. Τόσο απλά. Θα τα καφέρει όμως; Ιδού το ερώτημα. Η Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη, δεν υπάρχει ουτε σπιθαμή ελεύθερη. Πάμε στον άσσο στο 2,50.

2944 goal/goal 1.62/1.80 κατά μ.ο διαδικτυακά (22;05)
Αμφότερες οι ομάδες βρίσκουν εύκολα δίχτυα, ο Μπαλοτέλι με το καλήμερα έδειξε ότι όταν θέλει μπορεί να πάρει και την ομάδα στις πλάτες του, άνοιξε λογαριασμό. Απ την άλλη η Σάλκε προέρχεται παρά την ήττα, απο καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν, επίσης μπορεί να βρει δίχτυα στη Γαλλία, πάμε λοιπόν με το αμφίσκορο σε απόδοση 1,80.