Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΟΡΓΙΑ ΧΘΕΣ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΤΑ

Το χθεσινό νομίζω ήταν ανεπανάληπτο και πραγματικά έγιναν όργια και χάθηκε το μέτρημα στα σημεία που πέρασαμε τόσο στο live όσο και στο site. Στο site είχαμε 4 στα 5, όπου ουσιαστικά πλήρωσαν οι δύο δυάδες και το μόνο που χάθηκε ήταν η έκπληξη της Λέστερ (4,00). Μάλιστα να σημειώσουμε ότι η δυάδα Ατλέτικο και Παναθηναϊκό την είχα προτείνει στο facebook απ την τετάρτη! Όπως επίσης και το περίφημο Bet Alert με το 1,80 του Παναθηναϊκού που ανέβασα επίσης στο Facebook για να το προλάβετε και χαίρομαι που πολλοί ακολούθησαν.



Στο live επίσης έγινε πανηγύρι, περάσαμε την ανατροπή της Αρσεναλ (3,20), γκολ Παναθηναϊκού μέχρι το 80 (2,37), δυάδα με επόμενα γκολ για Χιμπέρνιαν & Μπασακσεχιρ (3,10) και απ την άλλη χάσαμε μόνο το επόμενο γκολ για Μάντσεστερ Γ (2,50),



Επίσης, το βράδυ πέρασε και η 2αδα που πρότεινα στο Facebook, με Χέρενφεν & Ανζε (4,90)



Εξαιρετική λοιπόν η χθεσινή μέρα, έλαβε πολλές ευχαριστίες, είδα και καινούργιους αναγνώστες να προστίθενται στην παρέα μας και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Σχεδόν 9 χρόνια που έχω το BetSecret, είμαστε μαζί στις νίκες μαζί και στις ήττες. Ξέρω βέβαια ότι κάποιοι ειναι μαζί μόνο στις επιτυχίες και όταν πιάσουμε μηδέν θα με περιμένουν στη γωνία. Εσείς οι αναγνώστες του Betsecret, που τόσα χρόνια που κάνω live betting στο Facebook και στο Twitter (ήμουν απ τους πρώτους που το έκανα το 2009), επίσης ξέρω ότι θα μαστε μία παρέα....

***Μη ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις μας όσο και για τις προτάσεις στο live.



Αρκετά όμως φλυάρησα ότι έγινε έγινε και πάμε στα σημερινά όπου κάνουμε ΣΥΝΕΤΟ παιχνίδι ΧΩΡΙΣ ανοίγματα.

1311 1 1,45/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
Η Σάντερφιορντ παλεύει για την 2η θέση και την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Πρόκειται για ομάδα, βάσει ρόστερ, απ τις καλύτερες της κατηγορίας, με βαριά φανέλα για τα δεδομένα της κατηγορίας και εντός έδρας μετρά (7-2-2), ενώ διαθέτει και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Απομένουν άλλες εφτά αγωνιστικές και νιώθει καυτή την ανάσα της Γιερβ που την ακολουθεί με ένα πόντο διαφορά όσο και της Σάντνες με την Κογκσβίνγκερ που είναι στο -5.  Την άλλη βδομάδα η Σάντερφιορντ παίζει στην έδρα της Γιερβ και όπως καταλαβαίνετε το σημερινό παιχνίδι είναι must win ώστε να πάει να παίξει για δύο αποτελέσματα την άλλη βδομάδα. Η Ουλενσάκερ απ την άλλη προέρχεται απ την εντυπωσιακή νίκη με 8-3 επί της Χοντ (!!) μία νίκη που την έφερε εκτός γραμμής υποβιβασμού αλλά η μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού θα πάει ως στο φινάλε. Εκτός έδρας ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα (0-4-7) και νομίζω δύσκολα θα τη βρει στην έδρα της Σάντερφιορντ. Άσσος λοιπόν, ως βάση στο 1,50.

1420 2 1,81/1,95 κατά μ.ο διαδικτυακά (23:30)
Η Κόλο Κόλο σε αυτές τις πέντε πρώτες αγωνιστικές, είναι κάκιστη. Πραγματικά δε βλέπεται και αυτό αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα. Την προηγούμενη αγωνιστική και ενώ έπαιζε απ το 37 έως και το 82 με 10 παίχτες κατάφερε και έχασε 2-0 εκτός έδρας απ την Ικίκε. Η διοίκηση πάντως στήριξε τον προπονητή αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα συνεχίσει να το κάνει αν η ομάδα δε συνέλθει. Για τους μη γνωρίζοντες η Κόλο Κόλο θα μπορούσαμε να πουμε ότι είναι ο αντίστοιχος Ολυμπιακός ή Παναθηναικός του πρωταθλήματος, κάνοντας μία αδόκιμη παρομοίωση. Και το λέω αυτό διότι θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα το θηρίο θα ξυπνήσει. Σίγουρα με αυτό το σκεπτικό δεν μπορείς να παίζεις στοίχημα αλλά το διπλό που είναι σχεδόν δυαράκι δεν με αφήνει αδιάφορο. ΟΚ η Αντοφαγάστα έχει ξεκινήσει καλά, δεν είναι αμελητέα ποσότητα, κάθε άλλο αλλά απ την άλλη η Κόλο Κόλο πρέπει να βγάλει αντίδραση. Ποντάρω λοιπόν σε αυτή την αντίδραση και πάω στο διπλό.

Καλή τύχη.