Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΝ ΕΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΥΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΟ

Μετά απ τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε σε φουλ ρυθμούς με όλα τα πρωταθλήματα στο κουπόνι. Κυριολεκτικά χαμός ενώ μεσοβδόμαδα έχουμε και Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Όσον αφορά το πρόγραμμα του Σ/Κ θα το χαρακτήριζα σε γενικές γραμμές καλό ενώ ήδη απ τα μέσα της βδομάδας φρόντισα να σας δώσω κάποιες σκέψεις μου για το Σ/Κ αλλά και με Bet Alert για το διπλό του Παναθηναϊκού, που απ το 1,80 έπεσε στο 1,57 για να ανέβει στο 1,61. Ασχέτως αν βγει, όσοι εξ ημών το αγοράσαμε στο 1,80 έχουμε παίξει σωστά και ας μην βγει ποτέ!




Πάμε στα σημερινά:

824 2 1,70/1,75 κατά μ.ο διαδικτυακά (14:00)
Η Ατλέτικο προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όπου έδειξε μία επιθετική δυσκοιλιότητα και δυσκολία να διασπάσει τις κλειστές άμυνες παρ ότι φέτος είναι ενισχυμένη. Νομίζω είναι θέμα χρόνου η μηχανή του Σιμεόνε να πάρει μπροστά. Απ την άλλη η Θέλτα επίσης δεν έχει ξεκινήσει καλά, με 2 στις 2 ήττες. Και αν η ήττα απ τη Ρεαλ ήταν στο πρόγραμμα, αυτή της πρεμιέρας κόντρα στην Λεγκανές, σίγουρα όχι. Η Λεγκανές η Θέλτα ήταν κάκιστη, με τη Ρεαλ όμως εξαιρετική. Η απώλεια του Νολίτο είναι σημαντική και μέχρι στιγμής δεν έχει καλυφθεί και έχει χαλάσει η τρομερή τριάδα που είχε δημιουργηθεί με Νολίτο, Ασπας, Ορεγιάνα. Σήμερα θα λείπει και ο παιχταράς Ορεγιάνα. Σημαντικότατη απουσία. Παρ ότι σέβομαι το Βίγκο ως έδρα εν τούτοις νομίζω ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ η Ατλέτικο. Διπλό λοιπόν και σκορ 0-1/0-2.



922 1 1,47/1,57 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Σαουθάμπτον για ακόμη μία χρονιά πούλησε ότι καλύτερο διέθετε. Και πιο συγκεκριμένα τους τρεις καλύτερούς της παίχτες. Φυσικά αναφέρομαι στον φορ Πελέ που πήγε στην Κίνα, στον Μανέ που πήγε στη Λίβερπουλ και στον Γουανιάμα που πήγε στην Τότεναμ. Μπήκαν στα ταμεία 75 εκατ. ευρώ και απο μεταγραφές πολύ λίγα πράγματα αν και ήρθε στο φινάλε ο Μπουφάλ με 16 εκατ. ευρώ (ανέτοιμος προς το παρόν). Επίσης αποχώρησε και ο Κούμαν απ τον πάγκο, πήγε στην Έβερτον και ανέλαβε την ομάδα ο Πυέλ. Απ την άλλη Άρσεναλ ξεκίνησε τη χρονιά ως συνήθως με μπόλικη γκρίνια, αρκετούς τραυματισμούς και με ήττα απ τη Λίβερπουλ στην πρεμιέρα. Κάπως ηρέμησαν τα πράγματα με τη νίκη επί της Γουότφορντ, που δεν είναι η νίκη καθ αυτή αλλά η εξαιρετική εμφάνιση. Επέστρεψε και ο Οζιλ με τον Ζιρού. Δε γίνεται να παίζει ο Σαντσες ψευτιοεννιάρι. Πήρε στο φινάλε των μεταγραφών τον στόπερ Μουσταφί απ τη Βαλένθια και τον χαφ Λούκας απ την Λα Κορούνια, αμφότερες πολύ καλές μεταγραφές, με τον Μουσταφί να παίρνει και φανέλα βασικού. Ο άσσος κινείται οριακά στο 1,60 έξω και αποτελεί επιλογή.

919 1 1,75/1,90 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Σέφιλντ Γουεν. που φέτος έχει ενισχυθεί σημαντικά και με παρακαταθήκη την περσινή χρονιά στοχεύει ψηλά, δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν με μόλις μία νίκη σε αυτές τις 5 πρώτες αγωνιστικές απόρροια του γεγονότος ότι ακόμα δεν έχει δέσει η ομάδα, εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνου. Άλλωστε και οι μπουκ την έπαιζαν έκτο φαβορί για την άνοδο πριν αρχίσει η σεζόν. Προέρχεται απ την ισοπαλία με 1-1 κόντρα στη Μπρέντφορντ όπου ηταν πολύ καλή και κόντρα στη Γουίγκαν μπορεί να γίνει μία νέα αρχή. Η Γουίγκαν που για φέτος δεν έχει κάποιες ιδιαίτερες βλέψεις, κάπου στη μέση της βαθμολογίας την υπολογίζουμε, έχει μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές και προέρχεται απ την ήττα με 1-0 απ την ΚΠΡ όπου πραγματοποίησε μία σχετική καλή εμφάνιση. Στα μέτρα της Σέφιλντ το παιχνίδι. Ο άσσος στο 1,90 είναι νορμάλ.



1050 2 Draw no Bet* 4.00 (17:00)
*Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ
Πραγματικά όταν πρωτοείδα τις αποδόσεις δυσκολεύτηκα να τις κατανοήσω και μαλιστά το επεσήμανα και το facebook. Οι απόδοσεις για κόντρα ξεκάθαρα προκαλούν. Δε γίνεται η πρωταθλήτρια να παίζει στο 5,50. Απλά δε γίνεται αυτό. Εξάλλου η Λίβερπουλ αν για κάτι δε φημίζεται είναι η σταθερότητα της. Μπορεί κάποιος να εγγυηθεί ότι αυτή η άμυνα της Λίβερπουλ θα μπορέσει να αντιμετωπίσει στην κόντρα τον Βάρντι και την παρέα του. Χλωμό το βλέπω. Η Λέστερ μπορεί να μην έχει ξεκινήσει τόσο καλά τη σεζόν αλλά σε γενικές γραμμές μιλάμε για την ίδια ομάδα με πέρσι με εξαίρεση φυσικά την τεράστια απώλεια του Καντέ. Στο φινάλε των μεταγραφών έκανε το μπαμ και πήρε τον Σλιμανί με 25 εκατ. ευρώ. Απ την άλλη ο Κλοπ και η Λίβερπουλ κινήθηκαν σε ρηχα νερά, έγινε ξερκαρτάρισμα στο ρόστερ και μετρημένες ουσιώδεις κινήσεις. Το παιχνίδι είναι πολύ πιο δύσκολο απ αυτό που μαρτυρουν οι αποδόσεις. Πάμε στην κόντρα, εκεί υπάρχει αξία και ας φάει 5 η Λέστερ σήμερα!! Μόνος ανασταλτικός παράγοντας ότι η Λέστερ έχει Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα.

2877 2 1,60/1,61 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:30)
Ο Παναθηναϊκός με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, σε συνδυασμό με την μεταγραφική ενίσχυση που υπήρξε ξεκινάει τη χρονιά με ηρεμία και υψηλές βλέψεις. Άλλωστε αν βάλουμε στη ζυγαριά τι είδαμε από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός είναι ένα επίπεδο πάνω, τουλάχιστον στην αρχή της σεζόν με αυτές τις πρώτες ενδείξεις που έχουμε. Βέβαια για να προσγειώσω και λίγο τους φίλους του Παναθηναϊκού, στον Στραματσόνι δεν έχω καμία μα καμία εμπιστοσύνη, ούτε και το σύστημα με τους τρεις πίσω θα αποδώσει (λόγω Ιβάνοφ), ούτε φυσικά μπορεί κάποιος να καταλάβει τις επιλογές του και την εμμονή στον Ιμπάρμπο. Ο Ιμπάρμπο δεν έχει τελειώματα και επιθετικός που δεν έχει καλά τελειώματα για μένα είναι αυτομάτως μέτριος. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα πάντως στην ομάδα, πολλές επιλογές στα χέρια του Ιταλού τεχνικού και με έναν Μπέργκ σε τρελά κέφια. Απ την άλλη στον Λεβαδειακό ο Κομπότης προχώρησε σε πολλές αλλαγές, με αρκετές αποχωρήσεις και προσθήκες ενώ στον πάγκο πλέον κάθεται ο Ντόστανιτς αντί του Άκη Μάντζιου. Ο Λεβαδειακός θα χρειαστεί χρόνο να δέσει κάτι που μπορεί να το εκμεταλλευτεί κάλλιστα ο Παναθηναϊκός που θα έχει και τη συμπαράσταση των οπαδών του στη Λειβαδιά. Διπλό λοιπόν κατεβασμένο στο 1,61.

Τρόπος παιχνιδιού:

α' δυάδα (απόδοση 2,81):
14:00 Θέλτα Ατλέτικο 2 1,75
20:30 Λεβαδειακός Παναθηναικός 2 1,61

β' δυάδα (απόδοση 2,98):
17:00 Σέιφλντ Γουεν Γούιγκαν 1 1,90
17:00 Άρσεναλ Σαουθάμπτον 1 1,57

μονό:
19:30 Λίβερπουλ Λέστερ 2DNB 4.00

Καλή τύχη.