Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Όσο καλά μας πήγε η Τρίτη όπου κάναμε παπάδες και πιάσαμε τα πάντα άλλο τόσο άσχημα κυλήσε η Τετάρτη και κυρίως που η Πέμπτη που ήταν πανωλεθρία. Απ το ζενίθ στο ναδίρ δηλαδή. Έτσι είναι το στοίχημα.... Στα του κουπονιού τώρα, σαν μια γενική άποψη, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει το πρόγραμμα, αρκετά μέτριο και οι επιλογές μετρημένες.

592 1 1,75/ 2,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Καταρχήν βάσει ρόστερ η Περούτζια είναι ένα επίπεδο επάνω. Η Περούτζια είναι ιδιαίτερα άτυχη σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, με την Τσεζένα ισοφαρίστηκε στο 81, με την Μπρέσια ισοφαρίστηκε στο 95 ενώ με τη Μπάρι έχασε στο 95΄. Τη στιγμή που συνολικά έχει κάνει καλές εμφανίσεις. Σήμερα βέβαια θα έχει δύο σημαντικές απουσίες. Απ την άλλη η Τερνάνα ναι μεν έχει ξεκινήσει καλά αλλά τη βόλεψαν και οι συγκυρίες, είχε και διαιτητική εύνοια. Και παρ ότι μιλάμε για ένα τοπικό ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα, θα πάρω το ρίσκο και θα πάω στον άσσο.

602 goal/goal 1,40/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:30)
Η Βόλφσμπουργκ κατά έναν παράδοξο τρόπο ακόμα δεν έχει δεχθεί γκολ. Κατά έναν παράδοξο τρόπο επίσης ήταν καλύτερη στο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας απ ότι στο εντός της 2ης αγωνιστικής κόντρα στην Κολωνία. Η Βόλφσμπουργκ ουδέποτε έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην εστία της, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Απ την άλλη η Χοφενχαιμ ειναι η ομάδα συνώνυμο των πολλών τερμάτων. Το απέδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική, όπου απο το 4-1 που έχανε απ τη Μάιντζ, το γύρισε σε 4-4. Νομίζω το αμφίσκο είναι προφανής επιλογή.

871 1 1.55/1.60 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:15)
Η Ροζάριο παρ ότι είναι ομάδα με υψηλούς στόχους εν τούτοις δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά έχοντας μία ισοπαλία εντός με την Ντιφένσα και μία ήττα εκτός με τη Βελέζ. Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα παιζόταν 4ο-5ο φαβορί για τον τίτλο. Ναι μεν έχασε τον αρχισκόρερ Λαρόντο αλλά ο αντικαταστάτης του Τεο Γκουτιέρες μπορεί να καλύψει το κενό. Η επιστροφή στις νίκες λοιπόν είναι μονόδρομος κόντρα στην μετριότατη Πατρονάτο, που έχει ως στόχο την παραμονή,  και έχει ήδη δύο συνεχόμενες ήττες, δίχως καν να σκοράρει. Άσσος λοιπόν στο 1,60

Καλή τύχη.