Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΔΥΟ ΝΟΡΜΑΛ ΦΑΒΟΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ 3,60

Μετά απο ένα αρκετά καλό μεσοβδόμαδο κουπόνι, όπου πέρασαν αρκετές επιλογές, ειδικά στο live όπου είδατε τι κάναμε στο Facebook και στο Twitter και επ ευκαιρίας μην παραλείπεται να κάνει LIKE στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις μας στο live.



Πλήρες πλέον το κουπόνι του ΣΚ, αφού ξεκίνησαν η Γερμανία, Αργεντινή και Β Ιταλίας με μόνη εξαίρεση φυσικά δικό μας πρωτάθλημα όπου ακόμα όλα είναι στον αέρα.

1101 1 1,65/1,72 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Λέστερ δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα, αφού ξεκίνησε με ήττα απ την Χαλ εκτός έδρας και συνέχισε με την ισοπαλία με την Άρσεναλ 0-0 εντός έδρας. Λίγα πράγματα για τη Λέστερ δεν είναι ότι παίζει άσχημα αλλά μοιάζει σαν κάτι να λείπει. Οι αλεπούδες χουν χάσει σίγουρα την τύχη που είχαν την προηγούμενη σεζόν και η ομάδα χρήζει ενίσχυσης. Και χρήζει ενίσχυσης διότι αυτή τη στιγμή ο Ρανιέρι βασίζεται σε 13-14 παίχτες και έτσι η σεζόν δεν πρόκειται να βγει. Φυσικά η ποιότητα που έχει μεσοεπιθετικά παραμένει. Ανανέωσε μάλιστα και ο Ντρινγκγουότερ, μετά τους Μαχρέζ και Βάρντι, τρεις παίχτες κλειδιά για την πορεία της Λέστερ. Νομίζω ότι σήμερα ήρθε η ώρα να στρίψει η Λέστερ και να κάνει σεφτέ. Η Σουόνσι κινείται στην μετριότητα, κατάφερε να χάσει και απ τη Χαλ ενώ παραδοσιακά εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της. Και η Σουόνσι θέλει ενίσχυση, ειδικά στην επίθεση μόνο ο Γιορέντε υπάρχει για να τραβήξει το κουπί. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Βάρντι και η παρέα του, θα βρουν δίχτυα και ως εκ τούτου ο άσσος αποτελεί τη βασική μου επιλογή.

1112 Χ 3,10 2 3,25/ Χ 3,50 2 3,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Καταρχήν παρατηρείται από χτες πτώση της απόδοσης του άσσου, δεν ξέρω αν γνωρίζουν κάτι παραπάνω από εμάς αλλά για μένα η αξία είναι στην κόντρα και εξηγούμαι. Η Νότιγχαμ πέτυχε τη δεύτερη της νίκη με ανατροπή κόντρα στη Γουίγκαν πάλι με σκορ 4-3, όπως και στην 1η της νίκη στην πρεμιέρα. Η Νότιγχαμ στις 4 πρώτες αγωνιστικές μετρά δύο νίκες εντός και δύο ήττες εκτός, με παθητικό ήδη  10 γκολ!! Μία Νότιγχαμ τα έχουμε πει απ την πρεμιέρα, με ασάφεια ως προς το ιδιοκτησιακό καθεστώς λόγω Μαρινάκη και τον Μοντανιέ στον πάγκο ακόμα να κάνει πειραματισμούς. Απ την άλλη μην με ρωτήσετε αν εμπιστεύομαι τη Λίντς. Προφανώς και όχι. Η Λιντς εκεί που θα την περιμένεις να κερδίσει θα χάσει και εκεί που δεν την περιμένει κανείς μπορεί να βγάλει νίκη. Ρεαλιστικά πάντως είναι για κάπου στη μέση και προς το δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα. Εν τούτοις, θα πάμε με τη Λιντς σήμερα μιας και προέρχεται απ την πρόκριση επι της Λούτον για το Λιγκ αλλά και στην έκπληξη που έκανε την προηγούμενη αγωνιστική στο πρωτάθλημα κόντρα στη Σέφιλντ Γουεν. Γιατί να μην το κάνει και στη Νότιγχαμ που έχει και άμυνα παιδική χαρά. Διπλό στο 3,60 και για τους πιο συντηρητικούς Χ2.

1271 2 1,50/ 2 1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (23:15)
Η Ατλετικό είχε μονότερμα την Αλαβές στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με πολλές ευκαιρίες, 20 κόρνερ, 27 τελικές, πέτυχε τελικά το γκολ στο 93 για να το δεχθεί στο 95!! μόλις στο δεύτερο σουτ που επέτρεψε στην Αλαβες. Απίστευτο κι όμως αληθινό. Τι να κάνει και ο Σιμεόνε αν η μπάλα δεν μπαίνει δεν μένει μέσα; Σήμερα παίζει εκτός με την έτερη νεοφώτιστη Λεγκανές που θα έχει γιορτή στο κατάμεστο γήπεδό της για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία και πέτυχε σπουδαία νίκη-έκπληξη την περασμένη δευτέρα επί της Θέλτα. Η Ατλέτικο ομως θα τη χαλάσει τη γιορτή, δε γίνεται να είναι τόσο άστοχη για δεύτερη σερί αγωνιστική. Διπλό για στήριγμα.

Καλή τύχη.