Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,90

Δεν κύλησε καλά η χθεσινή μέρα, με τη Χαλ για δεύτερο συνεχόμενο σάββατο να μας κάνει την κηδεία. Μας την έκανε με τη Λέστερ την προηγούμενη βδομάδα και μας την έκανε και χτες. Αυτό δεν με κάνει να αλλάξω άποψη για τη Χαλ, θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα την πάρει η κάτω βόλτα ειναι απ τις πιο αδύναμες ομάδες της Πρέμιερ βάσει ρόστερ.

Πάμε στα σημερινά,

2646 2 1,90/1,90 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:00)
Καταρχήν να πούμε ότι η απόδοση του διπλού έχει γνωρίσει μεγάλη πτώση, τα 2,30-2,40 που άνοιξε το διπλό αποτελούν μακρινό παρελθόν και πλέον παίζεται στο 1,90 ή ακόμα χαμηλότερα. Η Κόλο Κολο προέρχεται απ την ήττα με την Τεμούκο, ήττα έκπληξη απ τη νεοφώτιστη ομάδα, δεύτερη ήττα σε τρεις αγωνιστικές και πάλι εντός έδρας και πάλι με καλή εμφάνιση και είναι βέβαιο ότι η Κόλο Κόλο θα ψάξει αντίδραση στο αποψινό παιχνίδι με την Ουατσιπάτο που πρόκειται για μετριότατη ομάδα και θα έχει σημαντικές απουσίες. Και για τους λάτρεις των παραδόσεων, η Κολο Κολο παραδοσιακά περνά απ την έδρα της Ουατσιπάτο, ενδεικτικά στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις, στην έδρα της Ουατσιπάτο, η Κόλο Κόλο μετρά τρεις νίκες. Διπλό λοιπόν.

2656 2 1,95/2,10 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Σημείο που απορρέει εύκολα απ το αφιέρωμα που ετοιμάσαμε μαζί με το φίλο και συνεργάτη μου, τον Ιταλό όπου απ τη μία η Κιέβο φέτος θα μπλέξει για τους λόγους που αναλύουμε και απ την άλλη η Ιντερ πραγματοποίησε εξαιρετικές μεταγραφές και χτυπά την πόρτα της 4αδας έχοντας πλέον τον Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο. Το διπλό που είναι δυαράκι θα μπει στο παιχνίδι μου.

2657 1 1,75/1,90 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Συνεχίζουμε με ένα ακόμα παιχνίδι απ την πρεμιέρα της Ιταλίας. Μπολόνια Κροτόνε λοιπόν, δύο ομάδες με ίδιο στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Για την Κροτόνε τα είπαμε και στο αφιέρωμα αναλυτικά, μιλάμε για την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας με το ρόστερ της να είναι επιπέδου Serie B. Σίγουρα θα έχει ενθουσιασμό για την πρώτη φορά στην ιστορία της που συμμετέχει στη μεγάλη κατηγορία αλλά δεν παύει το ρόστερ της να είναι φτωχό και ο προπονητής που την ανέβασε ο Γιουριτς να πήγε στην Τζένοα. Απ την άλλη η Μπολόνια δεν έχει αλλάξει σε κάτι από πέρσι, πάνω κάτω η ίδια ομάδα είναι. Και φέτος έχει στόχο την όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή και ξέρει ότι παιχνίδια σαν και τα σημερινά είναι must win και τρεις πόντοι στο σακούλι.

Καλή τύχη.