Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Εκτιμήσεις Πέμπτης (Κοκκίνης Μ.)

Καλησπέρα σας!!! Το Euro μέχρι τώρα μας έχει κυλήσει υπέροχα, αφού στα προημιτελικά είχαμε το απόλυτο!!! Σκεφτείτε μόνο τα 2 τελευταία στοιχήματα που πληρωθήκαμε, το goal/goal της Γαλλίας με την Ισλανδία και το ακριβές σκορ 1-1 μεταξύ Γερμανίας και Ιταλίας!! Πάντα τέτοιες επιτυχίες να έχουμε και ανυπομονώ προσωπικά να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα τον χειμώνα και οι άλλες μεγάλες διοργανώσεις (Champions League, Europa).

Πάμε τώρα στα σημερινά, μιας που ο χρόνος πιέζει. Ο σημερινός ημιτελικός μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ο τελικός. Το σετ αποδόσεων πολύ σωστά διαβασμένο: 3,00-3,00-2,80. Το τελευταίο διήμερο σκέφτηκα πολύ το σημερινό παιχνίδι, έψαξα πράγματα, παραδόσεις, μεταξύ τους αναμετρήσεις κτλ, αλλά και πάλι αυτό που μπορώ να πω είναι πως πρόκειται για ένα αμφίρροπο παιχνίδι που θα κριθεί στην κόψη του ξυραφιού. Για άσσο ή διπλό δεν ψήνομαι, ψήνομαι όμως για ένα ωραιότατο Χ ημίχρονο ή Χ τελικό ή και τα 2 μαζί (Χ/Χ).

Δύσκολα βλέπω νικητή στο 90λεπτο. Από την άλλη μεριά βλέπω να σκοράρουν και οι 2 ομάδες (φανερώνεται από τα στατιστικά τους μέχρι τώρα και από τα ταλέντα ονόματα που υπάρχουν στις ομάδες), μου φαίνεται δύσκολο, εξαιρετικά δύσκολο, ομάδες τέτοιου μεγέθους να μην σκοράρουν. Η Γερμανία έχει απουσίες στην άμυνα, η Γαλλία γενικά δέχεται goal (στο τελευταίο έβαλε 5, αλλά έφαγε και 2 από Ισλανδία). Οπότε δεν είναι και άσχημο το goal/goal, πληρώνει καλά μάλιστα. Τώρα από εκεί και πέρα, το να προκριθεί η Γερμανία στον τελικό δίνει 1,95, η δε Γαλλία 1,90. Σωστά διαβασμένο και αυτό από τους μπουκ.

Αρχικά δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ, μετά όμως από κάποιους φίλους που με ρώτησαν, σκέφτηκα, αποφάσισα και κατέληξα στην πρόκριση της Γαλλίας. Και θα σας εξηγήσω αμέσως. Αρχικά να πω, πως ζώντας στην Γερμανία οι Γερμανοί το νιώθουν, το γουστάρουν πολύ το Euro και αγαπάνε τρελά την ομάδα τους. Και θα έπαιζα πρόκριση Γερμανία αν η διοργάνωση λάμβανε χώρα σε μια οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης εκτός Γαλλίας. Όμως το δεδομένο πως η διοργάνωση λαμβάνει χώρα στην Γαλλία, το σημερινό παιχνίδι σε καυτή έδρα, κατάμεστο γήπεδο με ωθούν στην πρόκριση της Γαλλίας. Συνυπολογίστε επιπλέον, τις απουσίες της Γερμανίας και το σημαντικό γεγονός πως οι Γάλλοι είναι διψασμένοι για τίτλο πολύ περισσότερο από τους Γερμανούς (τελευταίος τίτλος το 1998 αν δεν κάνω λάθος).

Όλα αυτά με ωθούν στην πρόκριση της Γαλλίας. Οπότε συνοπτικά, σήμερα θα ποντάρω διάφορα, μιας που τα προηγούμενα στοιχήματα μας πήγανε μια χαρά και υπάρχει το περιθώριο να τζογάρουμε. Όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος δεν θέλει, διαλέγει απλώς και παίζει ότι του αρέσει. 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ/ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: X στο 3,00

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: Goal/Goal στο 1,83

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΑΛΛΙΑ στο 1,95

FAN BET/ΨΙΛΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ: Ακριβές σκορ 1-1 στο 6,00

Καλό μεσημέρι και καλή επιτυχία!

Kokki.