Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΠΑΝΤΣΕΡ, ΤΡΙΚΟΛΟΡ ΚΑΙ LIVE BETTING

Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή μέρα, όπου πέραν της δυάδας με τον άσσο της Ουαλίας (2,05) και την πρόκριση της Πολωνίας (1,66) που πλήρωσε στο site, πήγαμε εξαιρετικά και στο live, από νωρίς μέχρι αργά το βράδυ. Για αυτό μην ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις στο Live.



Όσον αφορά τα παιχνίδια. Το Ουαλία Β Ιρλανδία, πόνεσαν τα μάτια μας. Σαν να έβλεπες παιχνίδι της Σουπερλιγκ. Μπήκε το γκολ, πληρωθήκαμε, με αυτογκολ. Μόνο έτσι θα έμπαινε. Το Ελβετία Πολωνία, ήταν καλό παιχνίδι, απίστευτο το γκολ του Σακίρι με τους Πολωνούς να ξεμένουν από δυνάμεις αλλά να αντέχουν να πηγαίνουν το παιχνίδι στα πέναλτι και να παίρνουν την πρόκριση. Τέλος, το Κροατία Πορτογαλία είναι το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του Euro που δεν είχε τελική φάση!! Νομίζω αυτό τα λέει όλα και δεν χρειάζεται να προσθέσεις κάτι ιδιαίτερο. Προσωπικά πάντως ανέμενα ότι θα είχε γκολ δεδομένης της μεσοεπιθετικής ποιότητας των δύο ομάδων. Η αίσθηση μου αυτή επιβεβαιώθηκε στην παράταση και μας πλήρωσε.



Πάμε στα σημερινά,

539 1 1,35/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Θα ξεκινήσω με τους Ιρλανδούς, οι οποίοι έχουν δώσει μία ξεχωριστή νότα σε αυτό το Euro και φυσικά αναφέρομαι στους οπαδούς, οι οποίοι πραγματικά ενθουσιάζουν με τη συμπεριφορά τους. Καμία σχέση με τα ρεμάλια τους Αγγλούς, τους Ρώσους, βλέπουν την διοργάνωση σαν γιορτή και μάλλον σήμερα η γιορτή θα σημάνει λήξη για εκείνους. Η διοργανώτρια Γαλλία πέρασε στο γύρο των 16, χωρίς είναι η αλήθεια να εντυπωσιάσει, ζορίστηκε αρκετά και σίγουρα δεν είχε το εύκολο γκολ. Ωστόσο για το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα, πέραν του προφανές ως διοργανωτή, το γεγονός ότι η ομάδα του Ντεσάμπ είχε τρεις παραπάνω μέρες ξεκούρασης και όπως φάνηκε και στα χθεσινά παιχνίδια από ένα σημείο και μετά μιλά και η κούραση. Μεσοεπιθετικά η Γαλλία, μπορεί να μην βγάζει το εύκολο γκολ, αλλά η ποιότητά της είναι ασυναγώνιστη. Η Ιρλανδία απ την άλλη ζει το όνειρο της, βρίσκεται στους 16 και εδώ που έφτασε είναι τεράστια επιτυχία και πλέον δεν έχει απολύτως τίποτα να χάσει. Η Ιρλανδία παραμένει μία μαχητική ομάδα. Ενδεχομένως σημερα να ψάξει εκδίκηση και για εκείνον τον αποκλεισμό το 2009 από το περίφημο χέρι του Ανρί.Τα δίνει όλα στο γήπεδο ωστόσο όπως και να το κάνουμε στερείται ποιότητας έναντι των Γάλλων. Αναμένω λοιπόν έστω και δύσκολα η Γαλλία να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση.

540 Over 1.50 Γερμανία 1,83 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί τους Γερμανούς. Τα Πάντσερ έπαιξαν όσο χρειαζόταν στους ομίλους και καθάρισαν εύκολα την πρόκριση. Αν ήταν και πιο εύστοχοι όπως πχ με τη Β Ιρλανδία το σκορ θα μπορούσε να ήταν υψηλότερο. Η Γερμανία αναμένω από εδώ και πέρα να εμφανίσει το γνώριμο σοβαρό της πρόσωπο και κόντρα στους Σλοβάκους τους οποίους ουδέποτε είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση, πόσο μάλλον αν δεν παίξει και ο Μακ, σε συνάρτηση και με τα προβλήματα μικροτραυματισμών των υπολοίπων, εκτιμώ ότι η Γερμανία θα πάρει την πρόκριση και δε νομίζω πάλι να σπαταλήσει τόσες χαμένες ευκαιρίες. Προφανώς το φιλικό προ ενός μηνός όπου η Σλοβακία είχε κάνει την έκπληξη και είχε κερδίσει τη Γερμανία 3-1, δεν χρίζει καν αναφοράς.



Καλή τύχη και τα λέμε τα υπόλοιπα στο Live