Σάββατο 11 Ιουνίου 2016

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΑ ΡΩΣΙΑ

Στο αποψινό παιχνίδι της Αγγλίας με τη Ρωσία η Bet365 δίνει 25 ευρώ δωρεάν στοίχημα στο live και επειδή αρκετοί φίλοι με ρώτησαν, μετά και την ανάλυση που είχα κάνει για τον συνδυασμό των μπόνους στο Ρεαλ Ατλέτικο όπου κατέληξε σε μεγάλα κέρδη και αν κρίνω από τα μηνύματά σας η στρατηγική που ακολουθήθηκε ήταν ιδανική, μία ιδέα για το πως να διαχειριστούν κατά το δυνατό καλύτερο τρόπο και το αποψινό μπόνους στο live, ας δούμε μερικές σκέψεις. 

Όταν το παιχνίδι είναι νοκ αουτ, με παράταση και πέναλτι, ακολουθούμε τη στρατηγική που σας είχα αναλύσει και κατέληξε σε υψηλά κέρδη. Σε παιχνίδια που δεν είναι νοκ άουτ, θεωρώ ότι υπάρχουν δύο στρατηγικές. 

Αρχικά, υποθέτοντας ότι βλέπουμε τον άσσο, παίζουμε 25 ευρώ στον άσσο. Δηλαδή 25*1,90=47,50. Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι παίζουμε άλλα 25 ευρώ στον άσσο. Δηλαδή 25*2,00=50,00. Άρα κέρδος 97,50-50=47,50. Αυτή θα τη χαρακτήριζα μία στρατηγική συντηρητική όπου βασίζεσαι στην αρχική σου εκτίμηση και απλά με αυτόν τον τρόπο επιδιώκεις να αυξήσεις το πιθανό σου κέρδος.

Η δεύτερη στρατηγική, επιλέγεις τον άσσο με 25 ευρώ. Δηλαδή 25*1,90=47,50. Στο live όμως "πουλάς τρέλα" (ας μου επιτραπεί η έκφραση) και κυνηγάς κάτι με περισσότερο ρίσκο, σε υψηλότερη απόδοση (πχ κάποιον σκορερ) έχοντας φυσικά την ασφάλεια ότι και να το χάσεις το ποσό αυτό (τα 25 ευρώ του live) θα τα λάβεις πίσω.

Συνήθως σε τέτοιου είδους παιχνίδια ακολουθώ αυτές τις δύο στρατηγικές. Σήμερα κρατώ την πρώτη. Επιλέγουμε τον άσσο πριν το παιχνίδι και ξανά παίζουμε τον άσσο στο live.