Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΦΙΛΙΚΟ ΜΕΝ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΔΕ - ΚΑΙ Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ 1,90

Ξέρετε κάθομαι και θαυμάζω κάθε χρόνο τέτοια εποχή ορισμένους που παρ ότι η στοιχηματική σεζόν έχει τελειώσει, κάθονται και αναλύνουν μέχρι και Καζακστάν για να μη χάσουν επισκέψεις. Στο Betsecret, εδώ και σχεδόν 9 χρόνια που είμαστε παρέα, την άποψη μου την ξέρετε, το καλοκαίρι γράφω όταν υπάρχει λόγος. Διότι όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης.

Μιας και έχουμε να τα πούμε απ το Σάββατο, όπου έγιναν τα όργια με τη νίκη της Ρεαλ στα πέναλτι και όσοι ακολουθήσατε τον τρόπο με τα bonus των εταιριών που σας ανέλυσα, βγάλατε ένα καλό μεροκάματο, σήμερα θα ασχοληθώ με το φιλικό στο Γουέμπλεϊ ανάμεσα στην Αγγλία και την Πορτογαλία.

Παρ ότι δεν παίζω φιλικά βλέπω αυτόν τον άσσο στο 1,90 και δε γίνεται να με αφήσει ασυγκίνητο. Η Αγγλία παραδοσιακά στα φιλικά είναι δυνατή, είναι η πρόβα τζενεράλε ενόψει του Euro και σίγουρα μέσα στο Γουέμπλεϊ θα θέλει μία νίκη ψυχολογίας. Ο Χόνγκσον σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Άγγλων θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Με Χαρτ κάτω απ τα δοκάρια, Γουοκερ, Κέχιλ, Σμόρλινγκ και Ρόους. Τέσσερις στα χαφ, Χέντερσον, Άλι, Ντάιερ και Ρούνει ενώ μπροστά Κέιν και Βάρντι, μπορούν να διασπάσουν οποιαδήποτε άμυνα και πραγματικά δεν ξέρω ποια άλλη ομάδα έχει τέτοιο δίδυμο μπροστά που έκαναν αμφότεροι τρομερή σεζόν με όλη τη σημασία της λέξης. Η Αγγλία κακά τα ψέματα, κατεβαίνει με φιλοδοξίες σε αυτή τη διοργάνωση, όπως άλλωστε σε κάθε διοργάνωση και στο τέλος φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι. Χαριτολογώντας θα μπορούσε κανείς να πει ότι στα φιλικά πριν τις μεγάλες διοργανώσεις η Αγγλία παίρνει την κούπα και στη μεγάλη διοργάνωση παίρνει... ξέρετε τι. Παρά ταύτα, θεωρώ ότι αν ο Χονγκσον δουλέψει τα μετόπισθεν η Αγγλία έχει τύχη να διακριθεί.

Απ την άλλη η Πορτογαλία με τον Σάντος στον πάγκο, όπου της έχει δώσει μέταλλο ως ομάδα, το έβλεπε κανείς αυτό και απ τα προκριματικά, ο Σάντος ήταν η καλύτερη επιλογή για τους Ίβηρες και το δυνατό χαρτί ενόψει Euro. Στο πρόσφατο φιλικό με τη Νορβηγία κέρδισε άνετα με 3-0 χάρη σε γκολ των Κουαρέσμα, Γκερέιρο κ του Εντερ. Σήμερα όμως θα δώσει ίσως το δυσκολότερο φιλικό που αποτελεί και κρας τεστ ενόψει του Euro. Ο Σάντος δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κρ. Ρονάλντο ο οποίος ζήτησε και έλαβε λιγες μέρες άδεια ώστε να πάει στην παραλία να ξεκουραστεί. Όπως φαίνεται και στην παραπάνω φωτογραφία. 

Δεν έχω εικόνα τη 11αδα θα κατεβάσει ο Σάντος, που μολις προχθές ενσωματώθηκαν στην αποστολή ο Αλβες με το Νάνι απ τη Φενέρ αλλά κοιτάζοντας τα ρόστερ όπως και να το κάνουμε οι Αγγλοι είναι ένα σκαλί πάνω. Ως εκ τούτου, γνωρίζοντας ότι οι Άγγλοι θα το πάρουν σοβαρά το φιλικό ο άσσος στο 1,90 μου κάνει. 

Καλή τύχη.