Σάββατο 21 Μαΐου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΜΕ ΡΩΣΙΔΕΣ

Πολύ καλά πήγε η χθεσινή μέρα, με τη μικρή δυάδα με Σοντερίσκε και Τσεζένα να πληρώνει. Σαν μία δυάδα προθέρμανσης ενόψει ΣΚ θα τη χαρακτήριζα, δεν ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο. Όπως και να έχει, αντιλαμβάνεστε ότι η στοιχηματική σεζόν έχει τελειώσει. Παίζουμε πλέον τις καθυστερήσεις, σήμερα έχουμε κάποιους τελικούς κυπέλλων σε Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία, την τελευταία αγωνιστική στη Ρωσία και Αργεντινή από μεγάλα πρωταθλήματα και πλέον απέμεινε η Β Ισπανίας που κάθε χρόνο τελειώνει κάπως αργότερα. 

Προσωπικά, πέραν του live που θα τα πούμε εκτενώς σε Facebook και Twitter έχω κρατήσει μία δυάδα απ τη Ρωσία και τη μάχη για τον υποβιβασμό.

Η Βαθμολογία:

12 Κούμπαν 26 (Σώζεται)
13 Ανζι 25 (πλέι αουτ)
14 Ντιναμο Μ. 24 (πλέι αουτ)
15 Ουφα 24 (υποβιβασμός)
16 Μορ Σαρανσκ 24 (υποβιβασμός)

857 2 1,68/1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (13:30)
Η Ανζί, όπως προκύπτει απ την παραπάνω βαθμολογία, θέλει νίκη αφενός στη χειρότερη των περιπτώσεων να παραμείνει στα πλέι αουτ και στην καλύτερη να εκμεταλλευτεί τυχόν γκέλα της Κούμπαν και να σωθεί. Η απόδοση του διπλού παρ ότι μέσα στη βδομάδα είχε κάνει βουτιά, εν τούτοις ήδη από χτες και σήμερα αρχίζει να τσιμπά προς τα πάνω. Κοιτάχτε μιλάμε για Ρώσικο πρωτάθλημα κάθε άλλο παρά φερέγγυο και με τις θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν και να παίρνουν. Η Κρίλια έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, στο τελευταίο παιχνίδι με τη Ρούμπιν έπαιξε άνετο ποδόσφαιρο και σήμερα υποδέχεται την Ανζί που παίζει τη ζωή της. Η Ανζί που προέρχεται απ τη νίκη επί της Μορ. Σαράνσκ, μία νίκη που της δίνει τη δυνατότητα αν μη τι άλλο να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό. Το πρώτο γκολ της Ανζί ήταν ορισμός του οφ σαιντ, ούτε στην Ελλάδα δεν θα μέτραγε τέτοιο γκολ. Εν πάση περιπτώσει, αν η Ανζί θέλει να μείνει στην κατηγορία έστω και μέσω των πλέι αουτ οφείλει να κερδίσει. Τόσο απλα. Αν με ρωτήσετε αν θα χαριστεί η Κρίλια δεν το ξέρω αλλά και να μην χαριστεί, ως ομάδες δεν έχουν και τεράστια διαφορά δυναμικότητας.

860 2 1,48/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (13:30)
Η Κούμπαν όπως φαίνεται και απ την ως άνω βαθμολογία κρατά την τύχη στα χέρια της. Νικάει και σώνεται. Παίζει εκτός έδρας με την παντελώς αδιάφορη και Ουράλ που τα έχει παρατήσει, έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Δεν ξέρω αν θα υπάρξουν τα περίφημα βαλιτσάκια στην Ουράλ για να χτυπήσει το παιχνίδι, στοίχημα με ικασίες δε μπορούμε να κάνουμε, αυτό που είναι δεδομένο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία είναι ότι αν η Κούμπαν δεν κερδίσει θα πάει είτε στα πλέι αουτ που είναι και το πιθανότερο είτε ακόμα και σε απευθείας υποβιβασμό, κοινώς μπλέκει άσχημα. Η απόδοση του διπλού έχει υποχωρήσει αισθητά, πλέον βρίσκεται και κάτω απ το 1,50. Όταν το πρότεινα, χτες αργά το βράδυ ήταν ακόμα στο 1,615 και θεωρούσα ότι είχε απομείνει κάποια αξία, τώρα στο 1,50, καλύτερα στο live θεωρώ.

ΥΓ: Τα υπόλοιπα τα λέμε στο live σε Facebook και Twitter.

Καλή τύχη.