Κυριακή 8 Μαΐου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΦΕΡΕΣ....

Νομίζω χτες ότι η δυάδα Νιουκαστλ και Λιλ πρέπει να έκαψε πολύ κόσμο. Τόσο πριν όσο και στο live, έπεσαν πολλά "πακέτα" στο διπλό και τον άσσο αντίστοιχα για τους προφανείς λόγους. Η Νιουκαστλ δεν κατάφερε να κερδίσει την υποβιβασμένη και από σερί ηττών Άστον Βίλα κάτι που θα την οδηγήσει στον υποβιβασμό!! Κατόρθωμα αυτό. Η δε Λιλ κατάφερε να χάσει το τρένο της Ευρώπης απ την παντελώς αδιάφορη και μέτρια Γκινγκαμπ. Τι να πεις....

Πάμε στα σημερινά, όπου έχω κρατήσει μία δυάδα κινήτρου προφανώς σε αξιοπρεπείς αποδόσεις

963 2 2,10/2,25 κατά μ.ο διαδικτυακά (14:00)
Τα κατάφερες έτσι όπως τα έφερες.... θα μπορούσε να έλεγε κάποιος στην Μπάρνσλει που εκεί που ήταν το απόλυτο φαβορί για την είσοδο στα πλέι οφ, κατάφερε να ισοφαριστεί στο 98(!!) απ την τελευταία και υποιβιβασμένη Κόλτσεστερ εντός έδρας και πλέον με νίκη σήμερα η Σκάνθορπ μπορεί να της πάρει τη θέση στα πλέι οφ. Και αυτό διότι η Μπάρνσλει παίζει εκτός έδρας στην πρωτοπόρο Γουίγκαν που δεν δείχνει διάθεση να χαριστεί. Η Σκάνθορπ απ την άλλη παίζει εκτός έδρας με την αδιάφορη Σέφιλντ στην οποία προπονητής είναι ο Ακτινς ο οποίος πέρασε 4 εξαιρετικά χρόνια στη Σκάνθορπ. Μη γελιέστε δε θα κάτσει να χάσει η Σέφιλντ για Αγγλία μιλάμε. Κοιτάχτε έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα και με την απίστευτη γκέλα της Μπάρνσλει την προηγούμενη αγωνιστική η λογική λέει ότι η Σκάνθορπ θα μπει με το μαχαίρι στα δόντια, να πάρει τη νίκη και μετά θα περιμένει τα ευχάριστα απ τη Γουίγκαν, όπου ρεαλιστικά δύσκολα θα πάρει τη νίκη η Μπαρνσλει. Επίσης η Σέφιλντ μπορεί να ανέβει ακόμα και αν κερδίσει η Μπάρνσλει αρκεί να καλύψει τη διαφορά τερμάτων που είναι αυτή τη στιγμή στο +2 για την Μπάρνσλει. Το διπλό στο 2,25 για τελευταία αγωνιστική, ε αν μη τι άλλο θεωρώ ότι αξίζει να παιχτεί.

997 1 1,68/1,73 κατά μ.ο διαδικτυακά (15:30)
*Τελευταία αγωνιστική
Η Γκρόνιγκεν χάρη στην αντεπίθεση που εξαπέλυσε τις τελευταίες εβδομάδες, κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά τα πλέι οφ ενώ η Χέρακλες είναι ήδη στα πλέι οφ. Η Γκρόνιγκεν με νίκη είναι στα πλέι οφ. Αν δεν κερδίσει θέλει παράλληλα να μην κερδίσουν τόσο η Ναιμέγκεν όσο και η Φίτεσε. Τελευταία αγωνιστική και να χύσει την καρδάρα με το γάλα παίζοντας τους κόπους μία χρόνιας νομίζω θα είναι κρίμα για τη Γκρόνιγκεν. Η Χέρακλες δεν πιστεύω ότι θα χαριστεί αλλά κάτι ότι έχει ως αμφίβολο τον πρώτο της σκόρερ κάτι ότι πλέον έχει το μυαλό της στα πλέι οφ, εκτιμώ ότι ο άσσος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα περάσει. 

Καλή τύχη.