Σάββατο 14 Μαΐου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ANYTIME SCORER, ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΖΑ

Οδεύουμε αισίως προς το φινάλε της στοιχηματικής σεζόν, με τα μεγάλα πρωταθλήματα αυτό το ΣΚ να ρίχνουν αυλαία. Προφανώς στοιχηματικά θα σταθούμε και πάλι εκεί όπου υπάρχει κίνητρο, οι μπουκ όπως έχω γράψει κατ επανάληψιν, το ξέρουν καλύτερα από εμάς γι αυτό και οι αποδόσεις είναι εποχιακές.

Β Τουρκίας: Γκιοζετεπε Καραμπουκσπορ 2 1,66 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
*Τελευταία αγωνιστική
Η Καραμπουκσπορ βρίσκεται στην 3η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, έναν όμως βαθμό πίσω απ τη 2η Αλανιασπορ, με τη δεύτερη θέση να δίνει εισιτήριο απευθείας ανόδου. Η Καραμπουκσπορ παίζει εκτός έδρας με την παντελώς αδιάφορη και πολύ μέτρια Γκιοζετεπε ενώ η Αλάνιασπορ δίνει δύσκολο παιχνίδι, επίσης εκτός έδρας με την 5η Γκιρενσουσπόρ, με την Γκιρενσουσπόρ αφενός να μην είναι αδιάφορη διότι παραμονεύει η Ελαζινγκσπορ για να της πάρει τη θέση στα πλέι οφ και αφετέρου έχει και μία απ τις καλύτερες έδρες της κατηγορίας. Συνεπώς ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα για την Καραμπου

2358 να σκοράρει 2+ γκολ Ιγκουαιν 2,20 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
*Τελευταία αγωνιστική
Η Νάπολι υποδέχεται την υποβιβασμένη Φροζινόνε και με νίκη εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση. Επίσης το σημαντικό σε αυτό το παιχνίδι είναι ότι ο Ιγκουαίν με δύο γκολ πιάνει το απόλυτο ρεκόρ των γκολ σε μία σεζόν στο Καμπιονάτο και με τρία το ξεπερνά. Και οταν υποδέχεσαι την αδύναμη Φροζινόνε, με τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας των τουλάχιστον 2 γκολ ανα παιχνίδι, σίγουρα μπορείς να το κάνεις. Νομίζω ότι το παιχνίδι της Νάπολι θα είναι εστιασμένο πάνω στον Ιγκουαίν ως εκ τούτου το να σκοράρει τουλάχιστον γκολ σε αποδ. 2,20 δεν το λες και άσχημο. Το χατ τρικ του Αργεντίνου στο 4,75. 

2541 2 1,60/1,75 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:00)
*Τελευταία αγωνιστική
Νικά και σώζεται η Τουλούζ, τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Την Τουλούζ την πήραμε από το χεράκι τις τελευταίες αγωνιστικές μας πλήρωσε, θα μας ξανά πληρώσει και θα σωθεί. Πήρε τις νίκες που έπρεπε και τώρα κρατά την τύχη της στα χέρια της. Η Ανζέ είναι παντελώς αδιάφορη ενώ στα τελευταία παιχνίδια φαίνεται να τα έχει ψιλοπαρατήσει κιόλας. Το διπλό της Τουλούζ είναι απ τα public bet της ημέρας, θα πέσουν όλοι πάνω της αλλά και εγώ, παρ ότι το απεχθάνομαι, θα συμπορευτώ με τη μάζα.

2546 να σκοράρει 2+ γκολ Ιμπραιμοβιτς 2,75 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:00)
*Τελευταία αγωνιστική
Όπως την προηγούμενη βδομάδα είναι το Toni Day έτσι σήμερα είναι το Zlatan Day, σε ένα παιχνίδι γιορτή στο Παρίσι. Με την Παρί να γιορτάζει ένα ακόμη πρωτάθλημα και τον Σουηδο να ψάχνει ένα ακόμα γκολ για να γίνει ο παίχτης με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν. Όπως και με τον Ιγκουαίν, το παιχνίδι θα στραφεί γύρω απ τον Σουηδό, η Νάντ είναι αδιάφορη και σε κάκιστη κατάσταση, ιδανικό θύμα για τις ορέξεις της ομάδας του Μπλαν. Εκτιμώ ότι ο Ιμπρα στην τελευταία του παράσταση στη Ligue 1, θα βρει δίχτυα τουλάχιστον δύο φορές. Το σχετικό ενδεχόμενο στο 2,75.

ΥΓ: Τόσο σίγουροι είστε ότι η Μπέτις θα το δώσει το παιχνίδι στη Χετάφε;

Καλή τύχη και τα υπόλοιπα θα τα πούμε σε Facebook και Twitter.