Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΘΕΛΕΙΣ ΤΙΤΛΟ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ

Χτες ο Παναθηναϊκός φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων δίχως κάποιο πλάνο, ο Τζόρτζεβιτς για ακόμα μία φορά έδειξε ότι ξέρει από προπονητική τόσο, όσο είναι και το μαλλί του, ο Περάσοβιτς του πήρε και τα σώβρακα και αναμενόμενο ήταν ο Σέρβος να αποτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες παρελθόν με απόφαση του Δ. Γιαννακόπουλου. Ας πάρει και τα σαπάκια που κουβάλησε και είχε εμμονές. Κρίμα για τον Διαμαντίδη, δεν του άξιζε τέτοιος αποκλεισμός. Ας είναι...

Κρατήστε αυτό που σας έγραψα χτες, η πληροφορία είναι επιβεβαιωμένη και θα με θυμηθείτε....



Επί των στοιχηματικών, πέρασε το διπλό της Άκρινγκτον (1,90) αλλά η Μπρίστολ Ρόβερς (1,90) κόλλησε στο 0-0. Σήμερα το κουπόνι θυμίζει κάτι απο σαβ/κο με Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Ολλανδία με αρκετές επιλογές αλλά σε εποχιακές αποδόσεις. Πιο αναλυτικά:

1876 2ημ/2τελ 1,55/1,61 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:00)
Αδυνατώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που η Μπαρτσελόνα συμπλήρωσε 3 σερί ήττες (!!) οι δύο έξ αυτών εντός έδρας μάλιστα.  Απίθανα πράγματα. Και εκεί που ήταν καβάλα στο άλογο και το πρωτάθλημα ήταν δεδομένο πλέον απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή την Ατλέτικο και ένα βαθμό πίσω τους είναι η Ρεαλ. Η Μπαρτσελόνα είναι σε κρίση, αυτό είναι προφανές, όπως προφανές είναι ότι θα βγάλει αντίδραση. Νομίζω ότι σήμερα θα θελήσει να δώσει απαντήσεις και να καθαρίσει το παιχνίδι από νωρίς εξού και η επιλογή στο 2 από ημίχρονο.

1888 2 1,45/1,55 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Όπως ήταν αναμενόμενο μετά τη χθεσινή νίκη της Αιντχόφεν το διπλό υποχώρησε αρκετά, έπεσε και στον ΟΠΑΠ καθ ότι περιθώρια γκέλα στον Αίαντα δεν υπάρχουν. Ένας Αγιαξ που προέρχεται και από εντός έδρας γκέλα, όπου βρέθηκε μάλιστα να χάνει και 0-2 απ την Ουτρεχτη για να ισοφαρίσει σε 2-2 στα τελευταία λεπτά. Στο +3 η Αιντχόφεν μετά τη χθεσινή της νίκη, must win λοιπόν για τον Αγιαξ κόντρα σε μία Χέρενφεν που φέτος είναι ή του ύψους ή του βάθους. Δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο και ουσιαστικά είναι αδιάφορη στο πρωτάθλημα. Εύλογο το διπλό αλλά όχι κάτω απ το 1,55. Είπαμε να κάνουμε τα στραβά μάτια στις αποδόσεις αλλά μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας.

1890 2 1,85/1,95 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Εκμεταλλεύομενη στο έπακρο τις γκέλες της Μπαρτσελόνα, η ομάδα του Σιμεόνε πλέον είναι στην κορυφή της Primera Division, είναι και στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ, πολλά τα καρπούζια κάτω απ την μασχάλι. Το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Μπιλμπάο είναι κάτι σαν "απόδειξη τίτλου", αν νικήσει όλα μπορούν να συμβούν. Προφανώς το να βγάλεις διπλό στο Σαν Μαμές δεν είναι εύκολη υπόιθεση αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα η ομάδα του Σιμεόνε είναι υποχρεωμένη να το κάνει για να συνεχίσει τη μάχη για το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Διότι αν σήμερα η Ατλέτικο δεν κερδίσει, τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα θα έχει καθαρίσει τη Λα Κορούνια, νομίζω ότι η Ατλέτικο μένει εκτός διεκδίκησης μιας και δεν πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα, έστω και σε αυτή την κατάσταση θα κάνει άλλες δύο γκέλες μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Μπιλμπάο απ την άλλη όντας στην 5η θέση έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό το Europa League, κυνηγα θεωρητικά το Τσάμπιονς Λιγκ που είναι στο -6 απ την Βιγιαρέαλ, η οποία παίζει στο Μπερναμπέου ωστόσο αναμένω την Ατλέτικο έστω και δύσκολα, να μας βγάλει τη ψυχή αλλά να μας πληρώσει φεύγοντας νικήτρια απ τη Βάσκικη έδρα.

*Στο 4,86 η απόδοση της 3αδας,

Καλή τύχη.