Τρίτη 26 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΜΙΑ ΒΟΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΧΤΕΙ

Μετά από ένα ονειρεμένο ΣΚ, όπου είχαμε το απόλυτο τόσο το σάββατο όπου πλήρωσε η 3αδα στο 6,45 και την Κυριακή η 2αδα στο 3,05, συνεχίζουμε στους ίδιους ρυθμούς. Τα σημεία μπορεί να πέρασαν αλλά προσωπικά στέκομαι στη σωστή ανάγνωση των παιχνιδιών ανεξαρτήτως του αν βγουν. Επίσης, δεν κατεβάζουμε ρολά λόγω Πάσχα και από τώρα μπορώ να σας πω ότι το ερχόμενο ΣΚ υπάρχουν καλά σημεία που ξεχωρίζουν. 

Σήμερα έχουμε τον πρώτο ημιτελικό ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και στη Ρεαλ Μαδρίτης. Επειδή ήδη από χτες κάποιοι φίλοι με ρωτούσαν τι θα έπαιζα μιας και γνωστή εταιρία έχει προσφορά για δωρεάν live bet στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά όπως είπα και στους φίλους δε μπορώ να καταλήξω εύκολα κάπου. Πιθανότατα να παίξω κάτι έτσι απλά για να έχει ένα ακόμα ενδιαφέρον παιχνίδι. Προσωπικά πάντως ανεξαρτήτως των τελευταίων αποτελεσμάτων, η Σίτι δεν με πείθει, θεωρώ ότι γκολ θα δεχθεί.Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν κρατήσει το μηδέν. Το θέμα όμως είναι ότι και η Ρεάλ εκτός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 9 απ τα 10 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Το γκολ/γκολ είναι μόλις στο 1,57, ανευξ αξίας προφανώς. 

Εμείς θα ασχοληθούμε με ένα άλλο παιχνίδι στη Β Αγγλίας. Μη ξεχνάτε ότι λάμπει δεν είναι χρυσός... ας το παίξουνε όσοι δεν ξέρουν από στοίχημα...

536 Χ 3,05/3,40 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Το σάββατο σας έκανα ολόκληρη ανάλυση για το διπλό της Κέμπριτζ σε απόδοση 2,50 και το πως μπορεί να προλάβει τα πλέι οφ. Ουσιαστικά να προλάβει τη Γουίμπλεντον. Όντως η Κέμπριτζ με δικαίωσε όμως δυστυχώς για αυτήν η Γουιμπλεντον δεν έκανε γκέλα και η διαφορά έμεινε στους 5 βαθμούς και με τη Γουίμπλεντον να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, το σημερινό, κόντρα στην Πόρτσμουθ. Υπενθυμίζω ότι απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές στη Β Αγγλίας. Όπερ και σημαίνει έξι βαθμοί. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Ότι αν σήμερα η Γουίμπλεντον πάρει την ισοπαλία σήμερα, πάει στο +6, κλειδώνει τα πλέι οφ μιας και έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων απ την Κέμπριτζ. Απ την άλλη η Πόρτσμουθ με τον έναν βαθμό, παραμένει πάνω απ την Γουίμπλεντον, δε θα δυσαρεστηθεί. Δεν κυνηγά κάτι και απλά ετοιμάζεται για τα πλέι οφ. Προσέχτε, αν αυτό το παιχνίδι γινόταν στην Ιταλία ή στην Ελλάδα η ισοπαλία δε θα δινε πάνω απο 2,00! Επειδή όμως είναι Αγγλία και η νοοτροπία των Αγγλων είναι διαφορετική φτάνει στο 3,40. Για μένα η τιμή είναι value, ακόμα και αν μιλάμε για Αγγλία. Την αγόρασα δίχως δεύτερη σκέψη, ανεξαρτήτως του αν έρθει, ξέρω ότι έχω παίξει σωστά, είναι αυτό που σας έγραφα και πιο πάνω.

Καλή τύχη.