Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠ ΤΗ ΒΟΣΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ

Αισίως μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Όπερ και σημαίνει, ότι γνώμονας μας θα είναι το κίνητρο. Φυσικά όταν αυτό κοστολογείται σωστά. Ναι μεν θα κάνουμε τα στραβά μάτια σε κάποιες αποδόσεις μιας και οι μπουκ δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα αλλά όλα φυσικά έχουν την τιμή τους. Κατά συνέπεια, όπως κάθε χρόνο, θα ασχοληθούμε και με πρωταθλήματα εκτός ΟΠΑΠ, όπως πχ σήμερα, που προκύπτουν ευκαιρίες. Προφανώς ΔΕΝ το παίζουμε ειδήμονες, τόσα χρόνια με ξέρετε αλλά το 1+1 ότι κάνει δύο ισχύει σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου.

Ράντνικ Ζρινσκι 2 1,85 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Ξεκίνημα λοιπόν απ τη Βοσνία, όπου μένουν ακόμα έξι αγωνιστικές για φινάλε. Η Ζρινσκι με την Ζλομποντα παλεύουν στήθος με στήθος για το πρωτάθλημα και αμφότερες έχουν 53 βαθμούς. Η Ζρινσκι πέρσι τερμάτισε 3η, το 2014 πήρε το πρωτάθλημα και φέτος φιλοδοξεί να επανέλθει στην κορυφή. Απ την άλλη η Ραντνικ πρόκειται για μία μικρομεσαία ομάδα που τα τελευταία χρόνια τερματίζει στη μέση της βαθμολογίας, δεν έχει να επιδείξει κάτι το ιδιαίτερο ενώ στο πρωτάθλημα είναι αδιάφορη, ναι μεν έχει απόσταση έξι βαθμών απ τις θέσεις του Europa League αλλά θα ναι ένα μικρό θαύμα αν κάνει το ντεμαράζ. Η Ράντνικ ενδιαφέρεται περισσότερο για το κύπελλο όπου είναι στον ημιτελικό, έχει ήδη κερδίσει την Ζελένιτσαρ 1-0 και η ρεβάνς θα γίνει στις 20/04. Δεν έχω εικόνα αν θα γίνουν αλλαγές αλλά η λογική λέει ότι αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εκείνην οπότε είναι μία καλή ευκαιρία για τη Ζρίνσκι να περάσει νικηφόρα απ την έδρα της Ράντινκ και να παραμείνει στην κορυφή. Το διπλό στο 1,85.

1044 1 1,47/1,55 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Απ τη μία έχουμε μία Ακρινγκτον που είναι σε εκπληκτική κατάσταση και πάει τρένο. Καίγεται για τη νίκη στην μάχη που δίνει για την απευθείας άνοδο και απ την άλλη έχουμε μία Μόρκαμ που και σε άθλια κατάσταση είναι με 4 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια και παντελώς αδιάφορη. Η Μόρκαμ έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 76 γκολ παθητικό!! Και το 1,55 πολύ είναι. Βέβαια μιλάμε για μικρές κατηγορίες της Αγγλίας όπερ και σημαίνει ότι η αξία του απ αυτό και μόνο περιορίζεται αρκετά αλλά με τα δεδομένα που έχουμε, δεν το αγνοείς!

1138 1 1.55/1.55 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:45)
Η Αλκμάαρ εκεί που κυνήγαγε την 3η θέση πλέον μετά τη μίνι κοιλιά που κάνει, έχει μπλέξει και όσον αφορά τα πλέι οφ μιας και η Τσβόλε την έχει πλησιάσει στους 3 βαθμούς. Τα περιθώρια για νέα γκέλα έχουν στενέψει πόσο μάλλον όταν υποδέχεται την Τσβόλε. Η Αλκμάαρ ναι μεν βρίσκει δίχτυα πανεύκολα αλλά πίσω είναι περάστε κόσμε. Αμυνα χωνί. Η Τσβολε απ την άλλη, στην οποία αγωνίζεται και ο Μπούι αν τον θυμάστε απ το πέρασμά του απ τον Παναθηναϊκό, επιλογή του Αναστασίου, έχει φτάσει όπως προανέφερα σε απόσταση βολής απ τα πλέι οφ, σκοράρει εύκολα αλλά εκτός έδρας έχει αδυναμίες. Ως εκ τούτου, θα πάω στον άσσο ο οποίος υποχωρεί σε όλες τις εταιρίες.

*Η απόδοση της 3αδας στο 4,45

Καλή τύχη.