Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΘΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ

Μετά από ένα Σαβ/κο, όπου μην κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλο μας, δεν κύλησε καθόλου καλά για μας, έχουμε μπροστά μας ένα ευρωπαϊκό κουπόνι, με Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Euroleague. Σήμερα λοιπόν έχουμε τα δύο παιχνίδια ρεβανς της φάσης των 8, Μάντσεστερ Σίτι Παρι και Ρεαλ Βολφσμπουργκ. Στοιχηματικά θα ασχοληθώ με το δεύτερο.

Ρεαλ Βολφσμπουργκ Πρόκριση Ρεαλ 1,90 κατά μ.ο διαδικτυακά(21:45)
Στο πρώτο παιχνίδι, έγινε η μεγάλη έκπληξη και η Βολφσμπουργκ κέρδισε 2-0 τη Ρεαλ και μάλιστα εύκολα!! Ένα σκορ που ασφαλώς δίνει το προβάδισμα στη Βολφσμπουργκ καθώς της αρκεί και ήττα με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί, αρκεί να σκοράρει. Στη Βολφσμπουργκ ζουν το παραμύθι, έχουν μπροστά τη μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία της ομάδας. Αλλά στο παραμύθι υπάρχει και μία Βασίλισσα μεταμορφωμένη σε δράκο. Η Ρεαλ μπορεί να μη θέλγει με την απόδοσή της ωστόσο μέσα στο Μπερναμπέου, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Το χάλι που είδαμε στη Γερμανία είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δε θα το δούμε. Η Ρεαλ αντλεί δύναμη απ το Μπερναμπέου και με το καλημέρα το γήπεδο θα κατηφορίσει. Η Βόλφσμπουργκ παραδοσιακά εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος απ τη δυναμική της, που σε συνδυασμό με το βάρος της πρόκλησης θα λυγίσει. Ακόμα και γκολ να πετύχει, με το ρυθμό που θα έχει το παιχνίδι, θα μου προξενήσει εντύπωση αν η Ρεαλ δεν βρει πάνω από δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα. Φυσικά αυτό βλέπουν και οι μπουκ και έχουν ξεφτιλίσει τις αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα με τα γκολ. Ως εκ τούτου, θα πάω με πρόκριση για Ρεαλ σε απόδοση 1,90. Μια χαρά είναι!!

Όσον αφορά το άλλο παιχνίδι, δε σας κρύβω ότι σκέφτηκα να πάω με πρόκριση για Παρί στο 2,25, θεωρώ δεδομένο ότι θα βρει δίχτυα αλλά κάπου το άφησα, ωστόσο στο live δεν αποκλείεται να το τιμήσω, ουτως ή άλλως μαζί θα είμαστε σε facebook και twitter, ως συνήθως.

Καλή τύχη.