Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΠΕΣΕ - ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!

Λένε πως αμαρτία εξομολουμένη παύει να είναι αμαρτία. Χτες λοιπόν, η αρχική μου δυάδα που είχα στο μυαλό μου ήδη απ την Πέμπτη ήταν ο άσσος της Χάβρη και ο άσσος της Φενερ στο μπάσκετ, τον οποίο είχα γράψει στο facebook. Χτες λοιπόν, κάπου παρασύρθηκα, διαβάζοντας δεξιά και αριστερά για το διπλό της Εφες, έκανα πίσω, κάνοντας δεύτερες σκέψεις. Εν τέλει, προτίμησα το over του Παναθηναϊκού, το οποίο και χάσαμε. Η Τσεντεβίτα αν έπαιζε στην Ελλάδα αμφιβάλλω αν θα έβγαινε πλέι οφ, είναι να απορεί κανείς πως βρέθηκε στη φάση των 16. 


Ο 1 της Φενερ έχει ανέβει στο 1,75. Δε βρίσκω το λόγο για τον οποίο η Φενερ θα χωριστεί στην Εφες. Ειδικά μετά την 30αρα απ την Τσεντεβιτα
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Απ την άλλη ο Μιχάλης Κοκκίνης, ο καλός φίλος και συνάδελφος απ το Μόναχο, μου έστειλε τη 2αδα του, την ανέβασα και βγήκε ενα ωραιότατο 2 στα 2 και μάλιστα ξεκούραστο. Ο Μιχάλης το έχω ξανά πει, λόγω δουλειάς δεν έχει χρόνο γι αυτό και έχει καιρό να γράψει στο site, όταν μου στέλνει κάτι προφανώς το ανεβάζω στο facebook και στο twitter.

Κι όσοι ακολουθήσατε την δυάδα του φίλου κ συνεργάτη Μ. Κοκκίνη απ το Μόναχο για πληρωθειτε....
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Παρασκευή, 1 Απριλίου 2016
Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό και πάμε στα σημερινά,

ΠΑΟΚ Κοροιβός Αμαλιάδας 1 1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Καταρχήν αδυνατώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν υπάρχει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Το αφήνω στην άκρη όμως αυτό. Ήδη απ τα μέσα της βδομάδας το παιχνίδι έχει σηκώσει τεράστια συζήτηση για το αν ο ΠΑΟΚ θα κάτσει να χάσει για να πάρει το παιχνίδι ο Κοροιβός και να ελπίζει σε παραμονή λόγω του γεγονότος ότι ο μπαμπάς Μαρκόπουλος είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ και γιος του στον Κοροιβό. Μάλιστα πέρσι ο μπαμπάς είχε σώσει τον γιο χάνοντας στην Αμαλιάδα. Γνώμη δική μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ δε θα χαριστεί, παίζει εντός έδρας και όχι εκτός όπως πέρσι. Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη και ως εκ τούτου ο άσσος στο 1,60 μου κάνει.

896 1 1,53/1,62 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Μπέρτον νομίζω με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα επιστρέψει στις νίκες. Προέρχεται από δύο σερί γκέλες κόντρα σε Μίλγουολ και Ολνταμ. Παραμένει ωστόσο στην πρώτη θέση αλλά με ψαλιδισμένη τη διαφορά. Είναι η ομάδα με την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία αλλά και την καλύτερη έδρα. Υποδέχεται την μετριότατη Μπέρι που είναι στο +9 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι κάκιστη αγωνιστική κατάσταση με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια και ομολογώ θα μου προξενήσει εντύπωση αν καταφέρει και πάρει αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Μπέρτον. Αν και μιλάμε για Αγγλία και όλα δύναται να συμβούν. Άσσος λοιπόν στο 1,62.

1037 1 1,88/2,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:00)
Τα πράγματα είναι πολύ απλά αν δεν κερδίσει σήμερα η Τουλουζ έπεσε. Μένουν ακόμα 7 αγωνιστικές και η διαφορά απ τη σωτηρία είναι στους 7 βαθμούς. Η Τουλούζ υποδέχεται την Καεν που ναι μεν είναι υψηλά στη βαθμολογία, ωστόσο δεν έχει βλέψεις για Ευρώπη, πρακτικά είναι και δύσκολο οπότε μπορεί να χαρακτηριστεί και ως αδιάφορη με την έννοια ότι πέτυχε τον στόχο της. Απ την άλλη η Τουλουζ όπως προανέφερα αν δεν κερδίσει έπεσε, διχως άλλες αναλύσεις θα παίξω κίνητρο, ο άσσος είναι δυαράκι και την ατάκα μου την ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις....

Καλή τύχη.