Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ 7 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ Η ΣΩΣΤΗ ΧΗΜΕΙΑ

Σε γενικές γραμμές θα χαρακτήριζα αρκετά καλό το κουπόνι που έχουμε στα χέρια γι αυτό άλλωστε και όπως θα διαβάσετε και παρακάτω προέκυψαν αρκετές επιλογές, κόπηκαν κάποιες άλλες (πχ Κουινς Παρκ, Καρλάιλ) και φυσικά το ζητούμενο είναι η σωστή χημεία. Φυσικά οι αποδόσεις πλέον είναι εποχιακές.

2261 Να σκοράρει η Ρεαλ Μ. και στα δύο ημιχ. 1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Νομίζω δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις. Η Ρεαλ μετά το στραπάτσο στη Γερμανία, θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και θα καθαρίσει το παιχνίδι απο νωρίς ώστε να μην σπαταλήσει δυνάμεις ενόψει της ρεβάνς μεσοβδομαδα.

Ζέμπλιν Μιχ. Ζλάτε Μορ. 1 1,85 κατά μ.ο διαδικτυακά (18:00)
Ξέρετε σιχαίνομαι αυτούς που επί παντός παιχνιδιού έχουν άποψη. Κατά συνέπεια δε θα σας το παίξω ειδικός στη Σλοβακία, δόξα τω θεό υπάρχουν πολλοί "ειδικοί", το σανό άλλωστε είναι ατελείωτο στο χώρο. Χτες για παράδειγμα, με ρώτησε ένας φίλος στο facebook για τον άσσο της Παλεστίνο στη Χιλή, του ήμουν ειλικρινής και του απάντησα ότι δεν έχω άποψη διότι δεν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ενώ άλλοι χωρίς να ξέρουν θα του έδιναν απάντηση. Παρένθεση αυτό. Λοιπόν ο λόγος που κατέληξα στον άσσο, είναι ότι μου προξένησε τεράστια εντύπωση η έντονη πτώση του άσσου. Άσσος που άνοιξε στο 2,20 περίπου βρέθηκε στο 1,85 και με πτωτική τάση. Η Ζέμπλιν είναι προτελευταία και υποδέχεται την αμέσως πιο πάνω ομάδα. Το ψαξα λίγο περισσότερο και διαπίστωσα ότι στη Ζλατε Μορ. πωλήθηκε ο καλύτερός της παίχτης και πρώτος σκόρερ της ομάδας. Αμέσως ο συνειρμός έγινε με την Αταλάντα εκεί που τα Χριστούγεννα πούλησε τον Μοράλες και τότε σας έγραφα ότι θα μπλέξει όπερ και εγένετο και χρειάστηκε αν δεν με απατά η μνήμη μου 14 αγωνιστικές για να πάρει μία νίκη (την οποία και πληρωθήκαμε φυσικά). Έχοντας αυτό ως σκέψη, την αναγκαιότητα της Ζέμπλιν για νίκη, το γεγονός ότι η Ζλατε εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη σε 10 παιχνίδια, θα ρισκάρω και θα πάω στον άσσο.

2316 1 1,88/2,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:00)
Σαν σε παραμύθι η φετινή πορεία της Σασσουόλο, μία καλοδουλεμένη ομάδα με εξαιρετικό προπονητή (δύσκολα θα μείνει του χρόνου) και πλέον διεκδικεί στα ίσια μαζί με τη Μίλαν την έξοδο στο Europa League μαζί με το μεγαθήριο (λόγω φανέλας) Μίλαν. Η Σασσουόλο αποπνέει υγεία σε όλα τα επίπεδα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και υποδέχεται μία Τζένοα που είναι παντελώς αδιάφορη στη μέση του βαμολογικού πίνακα και εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια (1-4-10). Επίσης ο πρώτος της σκόρερ Παβολέτι δίνεται αμφίβολος. Εκτός σίγουρα πάντως ο Μπουρντίσο με τον Τσέρτσι. Τα δεδομένα μιλάνε ξεκάθαρα και πάμε στον άσσο. Η απόδοση του άσσου πέφτει παντού εδώ και μέρες και είναι το μόνο που με προβληματίζει (έντονα μάλιστα).


Στο Μαρσέιγ Μπορντό την Κυριακή, με ποια λογική έχουν βγει οι αποδόσεις?? #foodforthought
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

2327 Χ ημιχ 1,90/2,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:15)
Αν και την Πέμπτη είδατε πως χάθηκε το χ ημιχ στο 45' παρακαλώ στο παιχνίδι της Σαχτάρ, σήμερα επέλεξα ένα ακόμα παιχνίδι για Χ ημίχρονο. Καταρχήν αμφότερες οι ομάδες, είναι ομάδες του under και ούτε έχουν το εύκολο γκολ. Η Ατλέτικο που ναι μεν (θεωρητικά) κυνηγά τη Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα, ξέρει ότι μόνο με θαύμα θα γίνει κάτι τέτοιο. Προέρχεται απ την υπερπροσπάθεια στο Καμπ Νου όπου σπατάλησε πολλές δυνάμεις αγωνιζόμενη και με παίχτη λιγότερο κατά συνέπεια και επειδή ο Σιμεόνε δεν έχει και κανένα τεράστιο ρόστερ για να κάνει ροτέισον εκτιμώ ότι θα κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του παιχνιδιού ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα εντός έδρας μεσοβδόμαδα. Αναμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι, δεν νομίζω να διεκδικήσει δάφνες ποιότητας για το θέαμα και έτσι όπως έχω την εικόνα του παιχνιδιού στο μυαλό μου, βλέπω Χ ημίχρονο και 0-0 ακριβές σκορ.

2332 Χ2 1,59/1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:30)
Ας υποθέσουμε ότι ήμασταν παίχτες της Βόλφσμπουργκ. Έχουμε κερδίσει το α παιχνίδι στην έδρα μας με τη Ρεαλ και οι προοπτικές πρόκρισης είναι πολύ μεγάλες μετά απ αυτό το 2-0, ε τώρα θα ασχολιόμασταν με το παιχνίδι κόντρα στη Μάιντζ. Όπως και να το κάνουμε άπαντες στους Λύκους σκέφτονται το παιχνίδι στο Μπερναμπέου. Μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι θα κάτσει σήμερα η Βολφσπουργκ να χάσει. Ααπλά δε νομίζω να βάλουν και οι παίχτες τα πόδια τους στη φωτιά. Η Μάιντζ απ την άλλη που είναι και πιο πάνω απ την Βολφσμπουργκ, είναι σε καλή κατάσταση και παλεύει να μείνει στις θέσεις του Europa League δε γίνεται να μου δίνεται ως αουτσάιντερ. Δε στέκει. Παίζω απόδοση και πάω στο Χ2.


Τσεκάρετε και το Πανθρακικός Ηρακλής την Κυριακη και εκει προκαλουν οι αποδόσεις... Θα τα πουμε και στο site #FoodForThought
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016

2355 1 1,65/1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:00)
Η Τουλούζ μας πλήρωσε την προηγούμενη βδομάδα και αναμένω το ίδιο και σήμερα. Εμείς θα πληρωθούμε και εκείνη θα σωθεί. Τον συγκεκριμένο άσσο σας τον είχα γράψει ήδη απ την τρίτη στο facebook. Είναι κάτι παραπάνω από must win, αν δεν κερδίσει σήμερα η Τουλούζ θα σας βάλω στοίχημα ότι θα πέσει, τόσο απλά. Η Μπαστιά είναι παντελώς αδιάφορη απ την άλλη και παραδοσιακά εκτός Κορσικής είναι αρκετά αδύναμη, (2-5-8) μετρά. Ο άσσος για μένα αποτελεί βάση. Και την ατάκα την ξέρετε, εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Τουλούζ την κατηγορία.


Επίσης υπενθυμίζω ότι ήδη απ την Τρίτη έχω γράψει για τον άσσο της Τουλούζ τ Σάββατο. Το κρατάμε!! Καλό βράδυ
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

2363 2 1,48/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:30)
Ναι μεν η Μπαρτσελόνα έχει τον επαναληπτικό με την Ατλέτικο εκτός έδρας και πιθανόν ο Λουις Ενρίκε να δώσει κάποιες ανάσες ωστόσο μετά την ήττα απ τη Ρεαλ, νομίζω θα επιστρέψει στις νίκες. Η Σοσιεδάδ δεν είναι και σε καλή κατάσταση, δεν έχει κάποιο ορατό στόχο στο πρωτάθλημα και το Ανοέτα δεν είναι το κάστρο που ήταν κάποτε. Δεν πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα θα ανεβάσει στροφές θα το πάει σβηστά. Για τους λάτρεις της παράδοσης η Μπαρτσελόνα έχει να κερδίσει στο Ανοέτα απ το 2006-07. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε.

Τρόπος παιχνιδιού

1η δυάδα
Χ ημιχ Ατλέτικο (2,00) - 1 Ζεμπλιν (1,85)

2η δυάδα 
Χ2 Μάιντζ (1,80) - 1 Σασσουόλο (2,00)

Τριάδα
γκολ για Ρεαλ και στα 2 ημιχ (1,50) - 1 Τουλουζ (1,80) - 2 Μπαρτσελόνα (1,50)

Καλή τύχη.