Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: 3 MUST WIN ΑΠΟ 1,50 ΜΕΧΡΙ 2,35

Πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στο φινάλε, όπως σας επισημαίνω και τις τελευταίες βδομάδες, το παιχνίδι μας θα βασίζεται αποκλειστικά στο κίνητρο. Και σήμερα όπως θα δείτε και παρακάτω επέλεξα να ασχοληθώ μόνο με μικρές κατηγορίες της Αγγλία όπου έχει ψωμί και ειδικά στο live, όπου φυσικά θα είμαστε μαζί σε facebook και twitter.



2227 2 2,20/2,35 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Κοιτάζοντας κάποιος πρόχειρα τη βαθμολογία θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η Κέμπριτζ δεν προλαβαίνει το τρένο της ανόδου καθώς είναι στο -5 απ την την τελευταία των πλέι οφ (Γουίμπλεντον) και στο -6 απ την προτελευταία (Πορτσμουθ) τη στιγμή μάλιστα όπου Γουιμπλεντον και Πόρτσμουθ έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο. Προσέξτε όμως, το παιχνίδι που έχουν να δώσουν Πόρτσμουθ και Γουίμπλεντον μέσα στη βδομάδα είναι αυτό μεταξύ τους! Όπερ και σημαίνει ότι είτε ή μία είτε και οι δύο θα χάσουν βαθμούς. Ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, η 8η Γουικομ που είναι πάνω απ την Κέμπριτζ παίζει εκτός έδρας απ την Πόρτσμουθ όπερ και σημαίνει ότι δύσκολα θα πάρει κάτι θετικό. Άρα η Κέμπριτζ αν κερδίσει σήμερα σίγουρα θα προσπεράσει την Γουίκομ ενώ αν η Γουικομ κάνει την έκπληξη θα δει την απόσταση απ την Πορτσμουθ να μειώνεται!! Παράλληλα η Γουίμπλεντον ναι μεν είναι φαβορί κόντρα στη Λέιτον αγωνιζόμενη εντός έδρας και με τα χάλια που έχει η Λέιτον αλλά δεν το λες και εύκολο παιχνίδι. Αν και η απόδοση του άσσου είναι σε πτώση. Κατά συνέπεια, όπως αντιλαμβάνεστε έτσι όπως είναι το πρόγραμμα η Κέμπριτζ προλαβαίνει μία χαρά τα πλέι οφ αρκεί σήμερα να πάρει την νίκη εκτός έδρας επί της παντελώς αδιάφορης Νοτς Κάουντι. Ιδού λοιπόν η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Το διπλό όταν σας το γραφα στο facebook ήταν στο 2,50, πλέον είναι στο 2,35.

2198 1 1.65/1.80 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Τα πράγματα στη ζωή είναι απλά. Στη Νάσιοναλ Λιγκ απομένουν, μαζί με τη σημερινή δύο αγωνιστικές. Ήτοι έξι βαθμοί. Άρα τα κουκιά είναι μετρημένα σε απόλυτο βαθμό. Αν σήμερα η Ολντιργχαμ δεν κερδίσει την υποβιβασμένη και τελευταία Γουέλινγκ, έπεσε τόσο απλά. Η Ολντιργχαμ είναι στο -3 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, αν θέλετε τη γνώμη μου δύσκολα θα παραμείνει, δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά όταν υποδέχεσαι την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, παίζεις τους κόπους μιας χρονιάς σε 90 λεπτά, παίζεις στην έδρα σου, ε λοιπόν το παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από must win. Αν καταφέρει και δεν κερδίσει η Ολντιργχαμ πιστέψτε με θα έχω ήσυχη τη συνείδηση μου, ότι παίξαμε σωστά. Το σωστά έγκειται και στην απόδοση, μια χαρα είναι το 1,80. Και εδώ η απόδοση του άσσου έχει σημειώσει σημαντική πτώση.

2234 2 1.45/1.50 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Μπράιτον με την Μπέρνλι ισοβαθμούν στην 2η θέση που οδηγεί στην απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και ενώ απομένουν, μαζί με τη σημερινή, τρεις αγωνιστικές. Κάθε λάθος δηλαδή στοιχίζει. Η Μπέρνλι χτες κέρδισε όπερ και σημαίνει ότι η Μπράιτον σήμερα είναι αναγκασμένη επίσης να κερδίσει. Φιλοξενείται απ την υποβιβασμένη και άδεια ψυχολογικά Τσάρλτον και θα μιλάμε για αυτοκτονία αν δεν καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Τσάρλτον που ναι μεν μπορεί να έχει φανέλα αλλά σε όλο το πρωτάθλημα φέτος ήταν κάκιστη και μοιραία υποβιβάστηκε. Προφανές το διπλό, σε εποχιακή απόδοση.

***Απόδοση 3αδας 6,45

Καλη τύχη,