Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΙΣ "NO BET" - ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ

Ένα μεγάλο θέμα στο Στοίχημα, το οποίο πολλοί παίχτες (χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου) το υποτιμούν, είναι το καταλαβαίνεις πότε δεν πρέπει να παίξεις. Με απλά λόγια πότε θα πεις "No bet".  Μη ξεχνάτε άλλωστε πως το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ!!

Μακροχρόνια, κακά τα ψέματα, ο μπουκ θα είναι κερδισμένος απ τον παίχτη. Ξέρω ότι αυτό που γράφω δεν θα αρέσει σε μερικούς και θα πουν διάφορα αλλά αν δείτε γύρω σας αυτή είναι η αλήθεια. Όπως λέει και ο φιλόσοφος λαός μας, ο παίζων χάνει και ο πίνων μεθά. Απόδειξη αυτού, ότι αν δεν συνέβαινε αυτό, πολύ απλά δεν θα υπήρχαν μπουκ... Γιατί θα είναι κερδισμένος; Διότι μεταξύ άλλων, μία πολύ σημαντική αιτία, είναι το γεγονός ότι η διάρκεια είναι εκείνη που τρώει τον παίχτη ή μάλλον τον τζογαδόρο. Εκείνον τον παίχτη δηλαδή που ανεξαρτήτως τη ημέρα είναι, τι παιχνίδια θα έχει, θα παίξει για να παίξει, να ικανοποιήσει το πάθος του δηλαδή. Με μαθηματική ακρίβεια αυτός ο παίχτης είναι χαμένος και φυσικά κέρδος για τον μπουκ. Ο καλύτερος πελάτης.

Κατά συνέπεια, για να μπορείς μακροχρόνια να έχεις ένα κέρδος, πέραν της ορθής χρήσης του κεφαλαίου σου, το στιλ παιχνιδιού που έχεις δομήσει κατά τον βέλτιστο τρόπο, της μελέτης κ.α είναι σημαντικό να γνωρίζεις το πότε θα παίξεις, πότε δηλαδή θα υπάρχουν αυξημένες προοπτικές κέρδους και πότε θα πεις, "No bet". Το κέρδος βρίσκεται στο No bet, όσο παράλογο και αν φαίνεται αυτό διότι όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω η διάρκεια είναι εκείνη που τρώει τον παίχτη. Γιατί ακόμα και αν τη μύγα βγάλεις ξύγκι, σε ένα μέτριο έως αδιάφορο στοιχηματικά κουπόνι, θα το κάνεις μία φορά, δύο, τρεις και μετά θα χάσεις. Προσέξτε όμως, το πότε ένα κουπόνι είναι αδιάφορο στοιχηματικά ή μη ελκυστικό και κατά συνέπεια οι προοπτικές κέρδους είναι μικρές διαφέρει από παίχτη σε παίχτη και είναι θέμα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ. Πχ το ότι σήμερα εμένα στο κουπόνι δεν μου προέκυψε κάτι αξιόλογο, μπορεί για κάποιον άλλο με βάση τις δική του αξιολογική κρίση να ήταν το καλύτερο κουπόνι του μήνα. Κατά συνέπεια, ο κάθε παίχτης πρέπει να έχει την κριτική ικανότητα να διακρίνει, τις προοπτικές κέρδους και το πότε θα πάει πάσο και οχι παρασυρόμενος απ τους υπολοίπους.

Όπως έχετε διαπιστώσει, στο πέρας αυτής της 8ετίας που είμαστε μαζί στο Betsecret, ουδέποτε έχει ανέβει στήλη εκτιμήσεων, απλά και μόνο για μερικά κλικ επισκεψημότητας. Γνωρίζω ότι δεν με συμφέρει αυτό αλλά σε μία μέρα, στην οποία προσωπικά δεν έχω ξεχωρίσει κάτι, άρα για μένα είναι no bet, να ανεβάσω στήλη και να παρασύρω, έστω και έναν, να παίξει είναι τεράστιο λάθος.