Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

EKΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΠΛΑ

Δεν πήγαμε καλά χτες καθ ότι ο απολογισμός έδειξε 2 στα 4. Πίτεχερνρντ και Τσέλντεναμ πέρασαν ξεκούραστα αλλά η μεν Σίτι αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και έμεινε στο 0-0 όπως και η Βόλφσμπουργκ που παρ ότι είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού εν τούτοις ηττήθηκε 1-0 απ τη Χοφενχάιμ, φανερώνοντας για ακόμα μία φορά την αδυναμία που έχει στα εκτός έδρας παιχνίδι. Η βραδινή 2αδα που ανέβασα σε Facebook και Twitter, με άσσο Θέλτα (2,10) και διπλό Μπεσίκτας (1,62) πέρασε ξεκούραστα.


Για τα παιχνίδια των 19:00 και μετά θα πάμε με δυάδα με διπλό Μπεσίκτας (1,60) και άσσο Θέλτα (2,10)
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

Πάμε στα σημερινά,

2646 2 1,70/1,90 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Η Ρόμα προέρχεται απ την ήττα στο Μπερναμπέου με 2-0 και τον αποκλεισμό απ τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά όσοι είδαν το παιχνίδι, θα συμφωνήσουν μαζί μου ότι ήταν άτυχη και άξιζε κάτι να πάρει. Βασικά άξια της μοίρας της ήταν διότι πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις μία ομάδα που μέσα στο Μπερναμπέου χάνει 5 κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Πραγματικά η αστοχία των Τζέκο και Σαλαχ ήταν σε άλλο επίπεδο. Στο πρωτάθλημα όμως πάει τρένο με 7 σερί νίκες, είναι στην 3η θέση και στο +3 απ τη Φιορεντίνα και νομίζω ότι αν κάνει ανάλογη εμφάνιση με αυτή μεσοβδόμαδα στη Ρεαλ και είναι φυσικά πιο εύστοχη θα περάσει εύκολα απ το Φρίουλι. Η Ουντινέζε που δεν είναι σε καλή κατάσταση, βυθισμένη στη φετινή της μετριότητα, είναι στο +4 απ τη ζώνη του υποβιβασμού και η καρέκλα του Κολαντουόνο τρίζει επικίνδυνα. Δεν αποκλείω αν τελικά η Ρόμα επικρατήσει να έχουμε εξελίξεις στον πάγκο της Ουντινέζε. Το Φρίουλι πάλαι ποτέ, θεωρούταν απ τις δυνατές έδρες του Καμπιονάτο αλλά φέτος είναι περάστε κόσμε (4-3-6). Συνεπώς θα πάμε στο διπλό του 1,90.

2680 2 1,37/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Δεν χρειάζονται και ιδαίτερες αναλύσεις για το διπλό της Τότεναμ, το συζήταγα και χτες με ένα φίλο στο twitter, ότι αποτελεί βάση για σήμερα. Η Τότεναμ καλείται να εκμεταλλευτεί τη γκέλα της Σίτι, να πάρει βαθιά ανάσα απ τους Πολίτες και να ψαλιδήσει τη διαφορά απ την πρώτη Λέστερ. Η Αστον Βιλα είναι σταθερά η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας και τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και ήδη πρέπει να ασχολείται με το πλάνο της νέας χρονιάς στην Τσάμπιονσιπ διότι ναι μεν η απόσταση απ τη γραμμή του υποβιβασμού ειναι 9 βαθμοί και επειδή μιλάμε για Πρέμιερ Λιγκ δεν λέει κάτι αλλά νομίζω ότι η φετινή Βίλα δεν πείθει κανέναν ότι μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα περαν του διπλού θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη.

Τέλος, όσον αφορά το ντέρμπι θα είμαι λακωνικός διότι το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. Στο 6,50-7,00 τον Παναθηναϊκό τον παίζεις και ας χάσεις όχι γιατί πιστεύω ότι θα κερδίσει αλλά καθαρά λόγω απόδοσης. Παιδιά στοίχημα παίζουμε.... ο νοών νοείτο....

Καλή τύχη.