Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ

Μια γλυκοπικρη γεύση μας άφησε η χθεσινή μέρα αφού 1 στα 3 έδειξε ο απολογισμός στο site αλλά βγάλαμε όμως εύκολα το 2 της Λεστερ σε απόδοση 2,75 που προτάθηκε σε Facebook και Twitter. Όπως έγραφα ήταν προκλητικο. Επίσης για ακόμη μια φορά πήγαμε εξαιρετικά στις ισοπαλίες με 2 στις 3 και το σύστημα πλήρωσε.


Άκου εκεί 2,75 το διπλό.... Για πληρωθειτε όσοι ακολουθήσατε
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 5 Μαρτίου 2016


Στο live ναι μεν πέρασε ξεκούραστα το 2αρακι με το over 1.5 της Μάντσεστερ Σιτι στο ημίχρονο αλλά η Τσέλντεναμ μας χάλασε τη 2αδα στο live με το over της Καούντεμπιθ. Η Τσέλντεναμ όπου έκανε την 3η σερί γκέλα, κόντρα στη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας που δεν κερδίζει ούτε σε οικογενειακό διπλό. Συμβαίνουν και αυτά.

Σήμερα ανασύνταξη και πάμε να δούμε τι θα κάνουμε,

Αγροτικός Αστέρας Χανιά 1 1,75 κατά μ.ο διαδικτυακά (15:00)
*Δεν υπάρχει στο κουπόνι του ΟΠΑΠ
Λένε πως όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες. Δεν έχει άδικο ο σοφός λαός μας. Στο site με B Εθνική είναι ζήτημα αν θα ασχοληθώ max 1-2 φορές το χρόνο. Τους λόγους φαντάζομαι λίγο έως πολύ του καταλαβαίνετε όλοι, δεν χρειάζεται να τα λέμε και δημόσια. Εν τούτοις σήμερα είπα να κάνω μία εξαίρεση και θα σταθώ στο Αγροτικός Αστ. Χανιά. Να προλάβω ορισμένους, μην πάει ο νου σας στο πονηρό επειδή θα ασχοληθώ με Β Εθνική. Απλά θεωρώ ότι είναι must win παιχνίδι 6ποντο για τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Αγροτικός Αστέρας βάζει γκολ με το στανιό πρέπει να γίνει τάμα για να βάλει γκολ, είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού απ την άλλη όμως αντιμετωπίζει ίσως την πιο αδύναμη ομάδα εκτός έδρας της κατηγορίας τα Χανιά. Τα Χανιά μάλιστα μέσα στο 2016 έχουν σκοράρει μόλις 2 γκολ!! Θεωρώ ότι αν κάποια ομάδα μπορεί να πάρει ο Αγροτικός είναι τα Χανιά, τόσο απλά. Ο άσσος βέβαια έχει κατρακυλήσει ήδη στο 1,75. Οριακά είναι ικανοποιητικός.

1259 2 1,40/1,53 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Χωρίς ιδιαίτερες αναλύσεις, δεν βλέπω έκπληξη η Γιουβέντους θα το πάρει το παιχνίδι. Τη γνώμη μου για την Αταλάντα την ξέρετε, είναι σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση, αναμενομένο φυσικά όταν πουλάς τον ηγέτη σου. Εγώ έχω πει ότι θα μπλέξει. Μένει να το δούμε αυτό. Η Γιουβέντους το Μπέργκαμο το έχει για εξοχικό με 7 σερί νίκες. Νομίζω το διπλό προσφέρεται ως βάση σε κάποιο δελτίο.

1531 Goal/Goal 1,68/1,90 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:00)
Η Σασσουόλο στις 16 τελευταίες αγωνιστικές μετρά 14 αμφίσκορα. Εντός έδρας μετρά 7 στα 10 αμφίσκορα. Η Σασσουόλο διαθέτει ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή, έχοντας μπροστάρη φυσικά τον παιχταρά Μπεράντι ο οποίος σήμερα παίζει κανονικά. Ντεφρέλ και Σανσόνε οι άλλοι δύο, κλασικά που αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. Απ την άλλη η Μίλαν βγάζει μία σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο πρέπει τις νίκες, έστω και με το φτωχό πλην τίμιο 1-0. Μετά από χρόνια μπορούμε να πούμε ότι η Μίλαν δε θυμίζει σκορποχώρι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα με τα έως τώρα ρεπορτάζ, στις πιθανές 11αδες, δίνεται ο Μπαλοτέλι βασικός μαζί με τον Μπακά στην επίθεση σε ένα 4-4-2 απ τον Σίνισα Μιχαίλοβιτς. Νομίζω και με τον τρελοΜαριο στην 11αδα ένα γκολ θα το βρει η Μιλαν, οπότε θα πάμε με το γκολ/γκολ.

1376 1 1,40/ 1,57 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:30)
Ο Παναθηναϊκός εκεί που κάτι πήγε να δείξει, στις αρχές επί Στραματσόνι, έχει πάρει φόρα κατηφόρα. Θα θυμάστε ότι απ την πρώτη μέρα που ήρθε ο Στραματσόνι, είχα γράψει ξεκάθαρα ότι θα φύγει νύχτα όπως νύχτα έφυγε απ τις Ιντερ και Ουντινέζε. Ο Ιταλός είναι φανερό ότι αδυνατεί να διαχειριστεί το ρόστερ. Δε γίνεται για παράδειγμα σε αυτόν τον Παναθηναϊκό ο Βιγιαφάνες να μένει στον πάγκο ή να παίζει σε λάθος θέση. Δε γίνεται σε αυτόν τον Παναθηναϊκό να παίζει βασικός ο Πράνιτς, ο Εσιέν και ο Αμπείντ. Το κορυφαίο που έκανε ο Ιταλός τόσο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όσο και σε αυτό με την ΑΕΚ, έβαλε μέσα τον Μαμουτέ. Γελάνε και τα τσιμέντα του ΟΑΚΑ, ένας παίχτης δε ξέρω τι μίζες έπεσαν διότι δεν μπορεί αυτός ο παίχτης να πέρασε τα εργομετρικά. Μιλάμε ο άνθρωπος είναι χοντρός, δε μπορεί να κάνει κοντρόλ και δεν στρίβει να το πούμε λαϊκά. Ο Ιταλός όμως τον βάζει, για κάποιο ανεξήγητο λόγο. Εν πάση περιπτώσει, τα πράγματα είναι απλά. Αν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίσει σήμερα στη Λεωφόρο θα γίνουν ωραία πράγματα ο νοών νοείτο. Το αντιλαμβάνονται άπαντες αυτό. Ο Ατρόμητος, ναι απέκλεισε τον Παναθηναικό αλλά δεν παύει να είναι ο χειρότερος Ατρόμητος των τελευταίων ετών. Αν ο Ιταλος κατεβάσει μία ορθολογική 11αδα και το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ κάνει ορθολογικές αλλαγές, νομίζω μαζί με τη Γιουβέντους πιο πάνω είναι 2αδα βάση για κάποιο παρολί.

Καλή τύχη.