Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Δεν πήγαμε καθόλου καλά χτες. 0 στα 2. Μπορεί την Κυριακή να έγιναν όργια και να πιάσαμε τα πάντα, από ακριβές σκορ μέχρι την έκπληξη της Σταντάρ, χτες όμως πιάσαμε πάτο. Και όπως λέμε πάντα τις επιτυχίες, οφείλουμε να σημειώνουμε και τις αποτυχίες. Επίσης, όπως μου σημείωσε και ένας φίλος χτες στο facebook, θα αποφεύγω σημείο που δίνω ως δυνατό σημείο ημέρας να το περνάω και στη Βασική 2αδα.

Πάμε στα σημερινά,

710 1 1,75/1,91 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:00)
Η Χέρτα φέτος έχει μία τεράστια ευκαιρία να βγει Τσάμπιονς Λιγκ, που για ομάδα σαν τη Χέρτα δεν της παρουσιάζεται κάθε χρόνο τέτοια ευκαιρία. Είναι στην 3η θέση, έχει βέβαια πίσω της ομάδες όπως η Βόλφσμπουργκ, η Λεβερκούζεν, η Γκλάντμπαχ, η Σάλκε  και το θέμα είναι κατά πόσο θα αντέξει. Πραγματικά δεν έχω απάντηση σε αυτό. Ωστόσο, αν θέλει όντως να βγει Τσάμπιονς Λιγκ ή έστω και Γιουρόπα, παιχνίδια σαν τα σημερινά είναι υποχρεωμένη να τα κερδίσει. Η Χέρτα που εντός έδρας μετρά (6-4-1), υποδέχεται την αδύναμη εκτός έδρας Αιντραχτ, όπου έχει τη δεύτερη χειρότερη επίδοση της κατηγορίας και επίσης απ την ομάδα του Άρμιν Φε θα λείψει ο ποιοτικότερος της παίχτης, ο Μάιερ ο οποίος έχει πετύχει τα 12 απ τα 27 γκολ της Άιντραχτ. Καταλαβαίνετε δηλαδή πόσο σημαντική είναι η απουσία. Η Αιντραχτ είναι οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν έχει περιθώριο να αδιαφορήσει, θα το παλέψει το ματς ωστόσο θα πάω με την καλύτερη ομάδα και ο άσσος της Χέρτας θα αποτελέσει επιλογή. Το 1,91 είναι αρκετά νορμάλ.

737 2 1,37/1,51 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:00)
Την Ρεαλ την εμπιστεύτηκα το σάββατο κόντρα στην Ατλέτικο και πραγματικά εξεπλάγειν απ την τραγική εμφάνιση που έκανε. Το έγραφα εξάλλου και στο facebook και το twitter καθώς σχολίαζα το παιχνίδι. Αγνώριστη η Ρεαλ, δίχως φρεσκάδα και με τον Ζιντάν ανήμπορο να βοηθήσει απ τον πάγκο, βάζοντας κάτι πιτσιρικάδες στο β ημίχρονο, σαν να είχε πετάξει λευκή πετσέτα. Η ήττα έφερε γκρίνια, τρομερές αποδοκιμαασίες στο Μπερναμπέου και το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με τις δηλώσεις του Κρ. Ρονάλντο οτι οι συμπαίχτες του δεν είναι στο επίπεδό του. Πλέον εναποτίθεται στο Ζιντάν να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να παρουσιαστεί σοβαρή και πάλι η Ρεαλ. Ηδη πάντως κυκλοφορούν φήμες περί αντικατάστασης του Γάλλου. Για το αποψινό παιχνίδι η Ρεαλ έχει πολλές και σημαντικές απουσίες, αφού εκτός είναι ο Μαρσέλο, ο Μόντριτς, ο Μπέιλ, ο Αρμπελόα, ο Ράμος, ο Μπενζεμά και ο Καρβαχάλ. Υπό άλλες συνθήκες όλα αυτά τα δεδομένα θα μας οδηγούσαν στην κόντρα ωστόσο θα πάω στο διπλό (προφανώς και ΟΧΙ στο 1,37 του ΟΠΑΠ) διότι πολύ απλά αναμένω αυτό το σκηνικό να βγάλει αντίδραση η Βασίλισσα και να περάσει νικηφόρα απ την έδρα της Λεβάντε. Η Λεβάντε έχει 8 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Στοιχειωδώς αν παίξει σοβαρά η Ρεαλ θα το πάρει το παιχνίδι να διασκεδάσει και τις εντυπώσεις.