Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ

Όταν στο κουπόνι υπάρχει το ντέρμπι των αιωνίων, νομίζω οτι επισκιάζεται όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα αλλά αυτά θα τα πούμε αύριο. Ένα κουπόνι το οποίο θα το χαρακτήριζα σε γενικές γραμμές μέτριο και θα πάμε σε προσεχτικό παιχνίδι.

2326 2 1,47/1,60 κατά μ.ο διαδικτυακά (14:45)
Η Σίτι μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες, ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Αστον Βίλα και τη νίκησε με 4-0. Στη κούρσα του πρωταθλήματος όμως έχει μείνει πίσω 10 βαθμούς απ την πρώτη Λέστερ αλλά έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Πελεγκρίνι δήλωσε ότι τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα και αυτή ειναι η αλήθεια αρκεί η Σίτι να παρουσιαστεί σοβαρή και προφανέστατα περιθώρια για νέες γκέλες με αντιπάλους τύπου Νόριτς δεν υφίστανται. Η Νόριτς που είναι σε  τραγική κατάσταση με 9 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια και μοιραία βρίσκεται κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Νοριτς μάλιστα έχει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Θα μου προξενήσει τεράστια εντύπωση αν αυτή η Νοριτς καταφέρει και κρατήσει το μηδέν κόντρα στην Σίτι. Το διπλό το 1,60 είναι νορμάλ.

2367 2 1,95/2,10 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:30)
Η Βόλφσμπουργκ προέρχεται απ την νίκη πρόκριση επί της Γάνδη στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ και στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε δύο σερί νίκες και δείχνει σιγά σιγά να συνέρχεται και να ανεβάζει στροφές και πάλι. Η Βόλφσμπουργκ που έχει μείνει σχετικά πίσω στη βαθμολογία, είναι στην 7η θέση ωστόσο η απόσταση απ την 4η Σάλκε, είναι μόλις στους 4 βαθμούς. Εκτός έδρας οι Λύκοι μετρούν μόλις δύο νίκες σε δώδεκα παιχνίδια, δείγμα των μεταπτώσεων που έχει στην απόδοση τους φέτος οι Λύκοι. Απ την άλλη η Χοφενχαιμ που κάπως σουλουπώθηκε με τον 28χρονο Ναγκελσμαν στον πάγκο εν τούτοις παραμένει κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και προέρχεται απ την 5αρα κόντρα στην Στουτγαρδη όπου έχασε με κάτω τα χέρια. Μάλιστα ενόψει του σημερινού παιχνιδιού έχει και σημαντικές απουσίες, ιδιαίτρα στα μετόπισθεν, αφού ειναι εκτός 4 βασικοί, ένας ενίοτε βασικός και ως αμφίβολος δίνεται ο καλύτερος παίχτης της ομάδας Φόλαντ (24/6) που είναι στην αποστολή αλλά τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα ξεκινήσει απ τον πάγκο. Θα το δούμε αυτό. Νάλντο, Μπενάλιο και Ντόστ εκτός για τη Βόλφσμπουργκ. Ο Ντράξλερ που ήταν αμφίβολος θα παίξει κανονικά. Με την εικόνα που έχει η Χοφενχάιμ, νομίζω το διπλό στο 2,10 ειναι ικανοποιητικό.

2384 1 1,48/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Τσέλντεναμ μετά τις τρεις συνεχόμενες γκέλες πλέον νιώθει καυτή την ανάσα της Φορεστ Γκριν, που την πλησίασε στους 2 βαθμούς. Η Τσέλντεναμ θεωρείται η καλύτερη ομάδα βάσει ρόστερ στην Κόνφερενς και εντός έδρας μετρά (12-5-1). Στο τελευταίο παιχνίδι μάλιστα κόντρα στη Γουελινγκ που την ακολουθήσαμε στο live, αν θυμάστε, ήταν αρκετά καλή, είχε ευκαιρίες αλλά εν τέλει χρειάστηκε ένα γκολ στο 95 για να ισοφαρίσει. Η Γουοκινγκ απ την άλλη βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, έχει απομακρυνθεί απ τα πλέι οφ μετά τις 5 σερί ήττες και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της Τσέλντεναμ. Άσσος λοπόν στο 1,50.

2435 2 1,62/1,70 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Η Πίτεχερντ είναι σε εκπληκτική κατάσταση, πάει τρένο αλλά όντας στο -9 απ την πρώτη θέση της κατηγορίας δύσκολα θα μπορέσει να κατακτήσει την πρωτιά. Ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και ως εκ τούτου η Πίτεχερντ θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει. Η Πίτεχερντ μετά την πρωτοπόρο στην βαθμολογία Ντανφέρμλιν, είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και σήμερα πηγαίνει σε μία έδρα της Στενχάουσμιουρ που δεν ειναι κάτι το ιδιαίτερο, με την Στενχάουσμιουρ μάλιστα να έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, δεχόμενη τουλάχιστον 2 γκολ ανα παιχνίδι. Η Στενχάουσμιουρ είναι πάντως στο +7 απ τη ζώνη των πλέι αουτ. Η Πίτεχερντ μετά και την γκέλα κόντρα στην Άλμπιον Ρόβερς, μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι σε μία απ τις ευάλωτες άμυνες της κατηγορίας. Διπλό λοιπόν.

Καλή τύχη και τα λέμε σε Facebook και Twitter για live betting.