Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ

Εξαιρετικό το χθεσινό διάβασμα του παιχνιδιού της Αιντχόφεν με την Ατλέτικο, πληρωθήκαμε άνετα το Χ ημίχρονο και με 0-0 σκορ, όπως ακριβώς σας το έγραψα. Στα σημερινά τώρα, έχουμε τα παιχνίδια ρεβάνς της φάσης των 32 τoυ Γιουρόπα Λιγκ, όπου τα βλέμματα φυσικά στρέφονται στο Γ. Καραισκάκης εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άντερλεχτ και θα θελήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του α παιχνιδιού. Φυσικά έχουμε και Ευρωλίγκα, με το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, όπου ο ανανεωμένος Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενερμπαχτσε του Ζελικο Ομπράντοβιτς σε ένα παιχνίδι, ιδιαιτεροτήτων.

3054 1 1,60/ 1,71 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:15)
Ξεκινώ απ το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, του κατάμεστου ΟΑΚΑ, όπου δε θα πέφτει καρφίτσα σε ένα παιχνίδι με ιδιαιτεροτήτων καθ ότι επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, ο μεγάλος Ζέλικο Ομπράντοβιτς και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό θα υπάρχει και ένα συγκινησιακό κλίμα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός με τις χειμερινές προσθήκες, ανεβαίνει επίπεδο και πλέον εναποφύεται στη διαχείριση που θα κάνει ο Τζόρτζεβιτς. Όπως έχω πει και παλαιότερα, δεν το έχω σε ιδιαίτερη υπόληψη τον Σέρβο και ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τις επιλογές του (Κουζμιτς, Πάβλοβιτς). Ψάχνω να βρω κάποιον να μου πει, τι παραπάνω έχει ο Κουζμιτς απ τον Παπαγιάννη? Η απάντηση προφανής, μα ο Κουζμιτς είναι αυλικός του Τζόρτζεβιτς. Ο δε Πάβλοβιτς συνεχίζει και είναι εμμετικός στις εμφανίσεις του και ο Σέρβος παρά ταύτα συνεχίζει και τον βάζει για κάποιον αδιανόητο λόγο. Όπως και να έχει, η λογική λέει ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι βελτιωμένος. Απ την άλλη βέβαια, η Φενερ δεν ήρθε για τουρισμό στην Αθήνα. Οι Τούρκοι είναι αήττητοι, κατέκτησαν και το Κύπελλο Τουρκίας και συνεχίζουν να προελαύνουν. Να πούμε ότι εκτός απ το αποψινό παιχνίδι είναι ο Σλουκας και ο Αντιτς. Αν όμως υπάρχει μία έδρα, μία φανέλα βαριά, μία ομάδα που μπορεί να βάλει ένα στοπ στην ομάδα του Ομπράντοβιτς αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Άσσος στο 1,71.

805 πρόκριση Ολυμπιακός 2,37 κατά μ.ο διαδικτυακά (22:05)
Ο Ολυμπιακός καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 που έχασε στο Βέλγιο και να πάρει την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο πλήρωσε ένα χαζό λάθος του Ρομπέρτο αλλά αυτό που είδα φίλους του Ολυμπιακού να τον κράζουν, τη στιγμή που και σε εκείνο αλλά και σε πολλά άλλα παιχνίδια ο Ισπανός έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του, είναι επιεικώς ηλίθιο. Η κριτική στο α παιχνίδι πρέπει να εστιαστεί στην άμυνα, όπου έμπαζε από παντού. Ειδικά ο Ντα Κόστα ήταν ανέκδοτο. Θα επιμείνω στην άποψη μου, αυτήν που είχα εκφράσει με το που έγινε η κλήρωση, ότι η Άντερλεχτ είναι ιδανικός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό. Αν ο Ολυμπιακός αποκλειστεί θα είναι κατόρθωμα. Την Άντερλεχτ την θεωρώ πολύ μέτρια ομάδα, κατώτερη του Ολυμπιακού και υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Ολυμπιακός θα το πάρει το αποψινό παιχνίδι αρκεί να μη βιαστεί. Τι εννοώ; Δε χρειάζεται να εκβιάσει καταστάσεις. Ένα γκολ θέλει για παράταση, δύο για να προκριθεί οπότε δε χρειάζεται να πάρει ρίσκα απο νωρίς διότι αν δεχθεί γκολ το παιχνίδι θα γίνει ροντέο με ότι αυτό συνεπάγεται. Ελπίζοντας ότι και ο Σίλβα θα φανεί αντάξιος των περιστάσεων και όχι όπως με την Άρσεναλ, αφήνω στην άκρη τον άσσο του 1,50 και θα πάω με πρόκριση Ολυμπιακου σε απόδοση 2,37

Καλή τύχη.