Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ


Δεν πήγαμε καλά χτες. Η Ντέρμπι κατάφερε να χάσει και απ την αδύναμη και προτελευταία Μίλτον(!!) και δε μπόρεσε να βάλει στοπ στον κατήφορο. Η Έβερτον παρά το γεγονός ότι είχε μονότερμα τη Γουεστ Μπρομ δε μπόρεσε να διασπάσει το τοίχος που είχε υψώσει ο Πιούλις, με τη διπλή ζώνη άμυνας. Η Μπέρνλι, έχασε πέναλτι και έμεινε στο 0-0, επιστρέφοντας ουσιαστικά το αρχικό μας ποντάρισμα.

Τέλος στο live, είχαμε 2 στα 4, με το over 0.5 στο ΟΑΚΑ σε αποδ. (1,925), όπου είδαμε και το πρωτόγνωρο για Ελλαδιστάν ο Ολυμπιακός να δέχεται δύο κόκκινες και να καταλογίζεται πέναλτι κατά του. Φυσικά ξεχώρισε αυτό το 3,40 που μας πλήρωσε η Ρεαλ με άσσο ημίχρονο. Αντίθετα αυτό που χάθηκε ήταν φυσικά το επόμενο γκολ της Έβερτον (1,90) και το επόμενο γκολ για την Έουπεν (1,90) στη Β Βελγίου, οπου παίξαμε επόμενο γκολ Εουπεν κ το χάσαμε με το 0-1 στο 76. 1-1 στο 89, 2-1 στο 92, 3-1 στο 94... ίσα ίσα να χάσουμε εμείς το επόμενο γκολ..

Αυτά για τον απολογισμό και πάμε στα σημερινά,

869 1 1,60/1,65 κατά μ.ο διαδικτυακά (13:30)
Η Μίλαν πάνω που έδειχνε ότι έχει χτυπήσει φόρμα και έβγαζε μία σοβαρότητα στον αγωνιστικό χώρο, προερχόμενη από δύσκολο αλλά νικηφόρο πρόγραμμα όπου στα τελευταία έξι παιχνίδια έπαιξε με Ιντερ, Φιορεντίνα, Ρόμα, Παλέρμο, κόλλησε στο 1-1 με την Ουντινέζε. Επειδή το παρακολούθησα το παιχνίδι, αν θυμάστε το χαμε τιμήσει στο live, η Μίλαν ήταν πολύ καλύτερη, έχασε πολλές ευκαιρίες και άξιζε τη νίκη. Νομίζω ότι σήμερα θα επιστρέψει στις νίκες αφού υποδέχεται την μετριότατη Τζένοα του Ταχτσίδη, που εκτός έδρας μετρά (1-4-7), έχει απ τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας και ενδεικτικό ότι σε αυτές τις 24 αγωνιστικές, δεν έχει σκοράρει στις μισές (!!). Με Μπάκα Μπαλοτέλι μπροστά η Μίλαν, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ρεπορταζ ενώ ο Τσέρτσι για την Τζένοα θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα (θα θέλει να δείξει πράγματα). Η απόδοση του άσσου έχει υποχωρήσει αρκετά, στο 1,65 που βρίσκεται είναι το όριο.

Ξεκινήσαμε δυνατα στο live... όσοι ακολουθήσατε για πληρωθείτε το 3.40 της Βασίλισσας... Έγινε ήδη το cash out
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016


899 2 1,80/2,05 κατά μ.ο διαδικτυακά (15:00)
Αρκετοί θα απορήσετε με την επιλογή και το διπλό του Παναθηναϊκού. Ας τα πάρουμε όμως απ την άρχη. Τη γνώμη μου για τον ΠΑΣ την ξέρετε, τον κόντραρα και την προηγούμενη βδομάδα με τον Ηρακλη και μας πλήρωσε. Μάλιστα το χα προτείνει μέρες πριν αυτόν τον άσσο απ το facebook και το twitter. Ο Αίαντας της Ηπείρου μετρά 4 ήττες και 2 νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια και πρακτικά δεν έχει κάποιο στόχο στο πρωτάθλημα αφού είναι στο +10 απ τη ζώνη του υποβιβασμού όπερ και σημαίνει ότι μπορεί να κινείται πιο άνετα αρκεί να πάρει τα παιχνίδια που πρέπει να πάρει. Μην ξεχνάμε επίσης και την αποδυνάμωση της ομάδας στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τώρα, ο Παναθηναϊκός απ την άλλη πάνω που έδειχνε κάποια καλά στοιχεία, βρέθηκε στο απόλυτο μηδέν στα τελευταία παιχνίδια. Δε μπορεί να κάνει ούτε φάση και οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Ο Στραματσόνι όπως νύχτα έφυγε απ την Ιντερ, την Ουντινέζε έτσι θα φύγει και απ τον Παναθηναϊκό. Πρακτικά η χρονιά για τους πράσινους έχει τελειώσει. Μία τραγική χρονιά που χάθηκε από Σεπτέμβρη, όπου γέλαγε όλη η Ευρώπη με τον αποκλεισμό απ την Καμπάλα. Ωστόσο, σήμερα θα πάω στο διπλό για τρεις λόγους. Ο πρώτος είναι η απόδοση, κυκλοφορεί ακόμα και στο 2,10. Ο δεύτερος είναι η εικόνα του ΠΑΣ και ο τρίτος είναι ότι παρά την κάκιστη εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός, έχει τους παίχτες που μπορούν να βρουν το γκολ, όπως έγινε και με τον Πλατανιά. Αναμένω μια παρόμοια εικόνα. Διπλό λοιπόν.

Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε.