Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΕ ΔΥΟ ΑΣΣΟΥΣ ΚΑΙ ANYTIME SCORER

Δεν πήγαμε καλά την Πέμπτη, όπου ναι μεν πέρασε το δυνατό μας σημείο με τον άσσο του Παναθηναϊκού επί της Φενερ ωστόσο ο Ολυμπιακός ήταν κατώτερος των περιστάσεων και μοιραία αποκλείστηκε. Το ότι κατάφερε και αποκλείστηκε μέσα στο Καραΐσκάκη απ την Άντερλεχτ είναι κατόρθωμα. Το γιατί το ανέλυσα και την Πέμπτη. Τα ψέματα για τον Μαρινάκη τελείωσαν, πλέον οι ελληνικές ομάδες θα παίζουν Ευρώπη απ τον Ιούλιο ενώ και ο πρωταθλητής θα δίνει προκριματικά για να μπει στους ομίλους όπερ και σημαίνει ότι αν δεν δημιουργήσεις καλή ομάδα δεν έχεις ελπίδες. Αυτό ως ένα σύντομο σχόλιο για τον Ολυμπιακό. 

Στοιχηματικά, δυστυχώς το τελευταίο διήμερο δε μπορούσα να μαι στο live, σε Facebook και Twitter, όπως κάθε φορά. Ο χρόνος ήταν ασφυχτικά περιορισμένος. Εννοείται πως σήμερα απ το απόγευμα και μετά θα είμαστε κανονικά, ως είθισται, παρέα στο live στα social media για να σχολιάζουμε τα παιχνίδια σε εξέλιξη και φυσικά ότι προκύψει με προτάσεις για live.

1989 1 1.42/1.57 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Το παραμύθι της Λέστερ συνεχίζεται. Μετά τις τεράστιες νίκες κόντρα σε Λίβερπουλ και Μαντσεστερ Σίτι, η ομάδα του Ρανιέρι, έπρεπε να μείνει με 10 παίχτες για να υποκείψει στις καθυστερήσεις στο παιχνίδι με την Άρσεναλ ωστόσο οι Αλεπούδες παραμένουν στην κορυφή και στο +2 από Τότεναμ και Άρσεναλ. Ο Ρανιέρι έδωσε μία βδομάδα ρεπό στους ποδοσφαιριστές για να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες εν όψει της δύσκολης συνέχειας εκμεταλλεύομενος τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κυπέλλου. Άπαντες σήμερα επιστρέφουν. Βάρντι, Οκαζάκι, Μαχρεζ κανονικά στην 11αδα, πλέον το πρόγραμμα για τη Λέστερ φτιάχνει, είναι βατό. Υποδέχεται τη Νοριτς, που είναι οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού και έχει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 50 γκολ παθητικό. Θα μου πείτε βέβαια, θα παίξεις Λέστερ στο 1,57; Μπορεί να σηκώσει τέτοιες αποδόσεις η Λέστερ; Η απάντηση μου είναι απλή. Όταν αυτή ομάδα υποτάσσει τόσο τη Λίβερπουλ όσο και τη Σίτι, δείχνει ότι πάει για πρωτάθλημα. Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

2058 1 1,65/ 1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Anytime Scorer Κρ. Ρονάλντο (1,83)
Το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης, όπου όμως το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Η Ρεαλ πέραν απ τη δεδομένη ανωτερότητά της σε όλους τους τομείς, η Ατλέτικο θα κουβαλά και επιπλέον κούραση απ το παιχνίδι με την Αιντχόφεν μεσοβδόμαδα, όπου μας πλήρωσε στο Χ ημίχρονο. Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις, κλασικό παιχνίδι Ατλέτικο δηλαδή. Όπως έγραφα και την Τετάρτη, η Ατλέτικο φέτος έχει τεράστιο θέμα στο γκολ και έχει χάσει πλήρως τη φρεσκάδα της, δε θυμίζει σε τίποτε την Ατλέτικο των τελευταίων ετών. Ο Σιμεόνε πάλι κλειστά θα το πάει το παιχνίδι αλλά το θέμα είναι πόσο θα αντέξει μιας και το Μπερναμπέου θα κατηφορίσει. Η Ρεάλ προέρχεται από γκέλα κόντρα στη Βιγιαρέαλ εκτός έδρας παρ ότι προηγήθηκε με 0-1, ισοφαρίστηκε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και δεν αντέδρασε. Να σημειώσουμε ότι ο Κρ. Ρονάλντο έχασε και πέναλτι στο 0-1. Θεωρώ ότι η Ρεαλ θα το πάρει το ντέρμπι και πολύ καλή επιλογή είναι να σκοράρει και ο Κρ. Ρονάλντο που θα θελήσει να ρεφάρει το χαμένο πέναλτι της προηγούμενης αγωνιστικής.

Σημείωση: Αιτήθηκα χτες σε γνώστη εταιρία, να μπει συνδυαστικό στοίχημα να σκοράρει ο Κρ. Ρονάλντο και να κερδίσει η Ρεαλ. Το συνδυαστικό αυτό στοίχημα προσφέρεται στο 2,40. Το περίμενα πιο ψηλά.


Αιτήθηκα στην Stoiximan.gr να μας προσφερθεί απόδοση (combo) να σκοράρει ο Κρ. Ροναλντο κ 1 για Ρεαλ. Οπερ και εγένετο
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Καλή τύχη.