Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΡΕΙΣ ΑΣΣΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ 5,00

Γεμάτο το κουπόνι του Σ/Κ, με Αργεντινή, Περού και Ουρουγουάη να κάνουν πρεμιέρα ενώ Αυστρία και Β Γερμανίας επανέρχονται απ τη χειμερινή διακοπή. Όπως έγραφα ήδη απ τη Πέμπτη στο Facebook στην καθιερωμένη πρώτη ανάγνωση του κουπονιου, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει με τα σημεία να είναι μετρημένα. Έτσι λοιπόν για σήμερα θα πάω με τρεις άσους.

Βλέπω αυτο το Λεβαδειακός Πανθρακικός κ σκέφτομαι πως να σπάσει ο άσσος αν δεν γίνουν τπτ περίεργα σαν κ αυτά του α γύρου... (θυμάστε, ε;)
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016


1756 1 1,60/ 1,75 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:15)
Ο Λεβαδειακός μετρά αισίως τρεις σερί ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια ολίγον παράδοξο αν αναλογίστουμε και τις μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Κομπότης που δείχνουν ότι ψάχνει το κάτι παραπάνω. Κατάφερε και κράτησε στη Βοιωτία τον Μάντζιο, τον Γιακουμάκη, τον Ντομπρόφσκις και έφερε Αντζαγκουν, Μπεν, Μπερεμπασβίλι κ.α. Βέβαια με τον Κομπότη το χέρι σου στη φωτιά δε μπορείς να το βάλεις ποτέ. Πόσο μάλλον όταν σου ρχεται στο μυαλό το παιχνίδι του α γύρου. Εκεί όπου όλη Ελλάδα είχε πέσει πάνω στον άσσο του Πανθρακικού και ο Κομπότης, έβγαλε άσσο ημίχρονο διπλό τελικό. Βαδίζοντας όμως με τη λογική, ο Πανθρακικός, έχει ήδη πέσει και ας είμαστε ακόμα στον Φλεβάρη. Δε βγαίνουν τα νούμερα να σωθεί. Ο Λεβαδειακός έδειξε πολύ βελτιωμένος στο παιχνίδι με την Τρίπολη και από ατυχία δε βρήκε δίχτυα. Αν δε γίνουν τίποτα "περίεργα" δε βλέπω να σπάει ο άσσος με τα δεδομένα που προκύπτουν.

1785 1 1,35/1,50 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:30)
Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει τρένο, έχουμε ανέβει στο άρμα και μας πληρώνει. Οι χειμερινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού τον έχουν ανεβάσει επίπεδο και πραγματικά είναι να απορεί κανείς γιατί αυτές δεν έγιναν απ το καλοκαίρι για να μην πάει χαμένη η χρονιά. Έστω και αργά παρά ταύτα, ο παναθηναϊκός προχώρησε σε ποιοτικότατες μεταγραφές (Βιγιαφάνες, Λέτο, Μπουμάλ, Μέστο κατά κύριο λόγο) ενώ η μεταγραφή του Λέτο έφτιαξε και τον κόσμο. Παρά τις απουσίες που υπάρχουν στην άμυνα, θεωρώ ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η ομάδα του Στραματσόνι θα πάρει τη νίκη απόψε κόντρα σε μία Ξάνθη που κακά τα ψέματα φέτος δεν έχει δείξει τίποτα το σπουδαίο και πήρε τη νίκη που ήθελε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή. Άσσος λοιπόν στο 1,50.

1805 1 1,75/1,90 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:00)
Κοιτάχτε, αν η Μπαστιά θέλει να σωθεί και να ξεμπερδεύει μία ώρα νωρίτερα με την υπόθεση παραμονή, το σημερινό παιχνίδι είναι must win. Η Μπαστιά είναι δυνατή μέσα στην Κορσική, εκεί βασίζεται για να καθαρίσει την υπόθεση παραμονή όπου μετρά (8-0-4) τη στιγμή που εκτός έδρας δεν έχει γευτεί καν τη χαρά της νίκης!! Η Μπαστιά είναι στο +3 απ την γραμμή του υποβιβασμού και όταν υποδέχεσαι την τελευταία και υποβιβασμένη Τρουά, δε γίνεται να αποτύχεις. Αν δει κανείς τα παιχνίδια της Μπαστιά τις τελευταίες έξι αγωνιστικές, είναι νίκη εντός, ήττα εκτός, εναλλάξ. Η Τρουά μετρά τέσσερις ήττες στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, προέρχεται απ την ήττα με- 4-0 απ τη Γκινγκάμπ, που επειδή το παρακολούθησα, οφείλω να πω ότι αυτή η άμυνα της Τρουά είναι πραγματικά για γέλια, όσο για τον κίπερ Ντρέιερ θυμίζει κάτι από Κοστάντζο.... Τον άσσο τον υπολόγιζα κάπου στο 1,70 και τον βρίσκω στο 1,90!! Αν είναι τυράκι δεν ξέρω, θα τον παίξω και θα πω και ευχαριστώ

ΥΓ: Σήμερα και αύριο, επειδή ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος δεν ξέρω αν θα έχουμε live betting σε Facebook και Twitter.

Καλή τύχη.