Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ 1,80 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ....

Απ την προηγούμενη Κυριακή μέχρι και χθες δύο σημεία έχουμε χάσει. Το ένα την παρασκευή όπου μετά από 10 σερί g/g η Ντεν Χααγκ δεν έβαλε γκολ και το χάσαμε ενώ χτες σε αντίστοιχη εξαιρετική παράδοση, με ομάδες που σκοράρουν και δέχονται γκολ για πλάκα, στο Ιστ Στέρλινγκ Ανναν, το αποτέλεσμα ήταν 0-1 και φυσικά χάσαμε την πρόταση στο g/g και over. Πραγματικά τι να πει κανείς? 

Κατά τα λοιπά, η βασική 2αδα πλήρωσε και πάλι. Η Ντέρμπι έκανε μεγαλείωδη ανατροπή αν και ομολογώ μόλις είδα το 1-0 λέω εντάξει το χάσαμε αυτό, τι ήθελα και ξανά έμπλεξα με τη Ντέρμπι εν τούτοις το καθάρισε στα τελευταία λεπτά και πήρε τη νίκη με 1-3 ενώ και ο ο Λεβαδειακός κέρδισε 1-0 την Καλλονή με γκολ του Μάντζιου.

Πάμε τώρα και στα σημερινά,

1617 2 1,60/1,72 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:00)
Το να κοντράρεις τη Μάλαγα δεν είναι εύκολο. Η Μάλαγα απέσπασε 0-0 στο Μπερναμπέου στον πρώτο γύρο, έχασε οριακά απ τη Μπαρτσελόνα και λύγισε την Ατλέτικο. Μία Μάλαγα που θεωρητικά έχει στόχο το Γιουροπα Λιγκ είναι στο -6 απ την 6η θέση αλλά πρακτικά δε νομίζω ότι θα βγει. Η Μάλαγα προέρχεται απ την ήττα με 1-0 απ τη Βιγιαρεάλ παρ ότι ήταν πολύ καλή. Σήμερα θα πάω με το διπλό της Βασίλισσας διότι όντας στο -10 απ τη Μπαρτσελόνα, μετά τη χθεσινή νίκη των Καταλανών, περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών δεν υφίστανται. Η Ρεαλ με τον Ζινταν στον πάγκο είναι βελτιωμένη, όπως έγραφα και μεσοβδόμαδα, ο Ζινταν πρέπει να βρει γιατρικό και στα μετόπισθεν. Προέρχεται απ τη νίκη επι της Ρομα όπου ουσιαστικά κλείδωσε και την πρόκριση στην επόμενη φάση οπότε μπορεί πλέον να στρέψει την προσοχή της στο πρωτάθλημα αφού μετά τη Μάλαγα θα αντιμετωπίσει και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μπέιλ και Βαράν είναι εκτός για τον Ζιζού. Διπλό λοιπόν με ανοδικές τάσεις, μέχρι και στο 1,80.

1700 1 1,67/1,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:30)
Καταρχήν να πούμε ότι ο άσσος του Παναθηναϊκού έχει πέσει αισθητά σε όλες τις εταιρίες και με το ζόρι βρίσκεται στο 1,80. Η αλήθεια είναι ότι και το 1,80 πολύ φαίνεται. Ο ΠΑΟΚ πέραν του ότι και αγωνιστικά δε βλέπεται, προέχεται και απ την ήττα με τον Ηρακλή, το κλίμα στην ομάδα είναι κάκιστο, την απομάκρυνση του Άρνενσεν, ο Τούντορ είναι με το ένα πόδι εκτός Τούμπας ήρθαν και οι σημαντικές απουσίες και έδεσε το γλυκό. Έτσι λοιπόν μεταξύ άλλων εκτός είναι οι Μπερμπάτοφ, Βίτορ, Αθανασιάδης, Γλύκος, Ροντρίγκες, Ζάιρο και Κωνσταντινίδης. Τουλάχιστον επιστρέφει ο Μακ. Απ την άλλη ο Παναθηναικός χάρη στα γκολ του Μπέργκ και παρ ότι έπαιζε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Ζέκα, πήρε μεγάλη νίκη μέσα στα περιβόλια επί του Πλατανιά. Προφανέστατα χαμένη η χρονιά για τους Πράσινους αλλά κάτι ότι είναι ντέρμπι, κάτι τα προβλήματα του ΠΑΟΚ σε αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, θεωρώ ότι το 1,80 είναι άκρως ικανοποιητικό.

Καλή τύχη.