Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΔΥΟ ΔΙΠΛΑ, ΕΝΑ ΑΜΦΙΣΚΟΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑ FUN BET

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα, όπου είχαμε το απόλυτο στις προτάσεις, με την Ντιναμο Δρ (1,55) από νωρίς να περνά ξεκούραστα, τη Γουεστ Χαμ (1,75) να κάνει την (μίνι) έκπληξη μέσα στο Λίβερπουλ και να μας πληρώνει στο Χ2 ενώ εύκολα βγήκε και το γκολ/γκολ στο Τσβόλε Γκρόνιγκεν. Μόνο αρνητικό οι ισοπαλίες που δεν μας πήγαν καλά.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά,

1006 2 1,50/1,55 κατά μ.ο διαδικτυάκα (13:30)
Η Γιουβέντους πάει με σπασμένα φρένα, 11 σερί νίκες και επιβεβαιώνει πανηγυρικά αυτό που έγραφα όταν ξεκίνησε μουδιασμένα τη σεζόν, ότι θα κάνει ένα καλό ντεμαραζ και θα είναι εκ νέου το φαβορί για το σκουντέτο. Μεσοβδόμαδα επικράτησε και της Ιντερ για το κύπελλο και πήρε την πρόκριση. Σήμερα παίζει στην έδρα της Κιέβο, σε μία Κιέβο που θα λείψει το βασικό δίδυμο στα στόπερ και φυσικά η σημαντική απώλεια του πρώτου της σκορερ Παλόσκι που πήρε μεταγραφή για τη Σουόνσι. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι το παιχνίδι  είναι νωρίς αλλιώς δε βλέπω πως αυτή η Κιέβο θα κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Διπλό λοιπόν.

1009 goal/goal 1.65/1.80 κατά μ.ο διαδικτυακά (15:00)
Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται εύκολα το γκολ. Η Νις είναι ομάδα ορισμός των πολλών τερμάτων, έχει τα περισσότερα over στο πρωτάθλημα μαζί με την Παρί. Η Νις απ τη στιγμή που βρήκε πάλι δίχτυα ο Μπεν Αρφά, μετρά 8 goal/goal σε 11 αγώνες εκτός έδρας. Η Καεν εντός έδρας μετρά 4 goal/goal σε 11 αγωνιστικές, είναι ομάδα όμως που έχει το γκολ. Ως εκ τούτου, πιστεύω ένα γκολ θα το βάλει σήμερα αν συνυπολογίσουμε και την παράδοση που το αφίσκορο επαληθεύτηκε 8 φορές στις 10 τις τελευταίες αναμετρήσεις. Το 1,80 είναι ικανοποιητικό.

922 2 1,80/2,00 κατά μ.ο διαδικτυακά (17:15)
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, η ομάδα έχει πλάνο εντός αγωνιστικού χώρου. Ο Εσιέν, παρ ότι όλοι μας σακάτη τον ανεβάζαμε σακάτη τον κατεβάζαμε, εν τούτοις ανεβάζει επίπεδο τον Παναθηναϊκό με την κλάση του. Το ίδιο και ο Μέστο ως δεξί μπακ. Στο πρωτάθλημα τόσο κόντρα στον Λεβαδειακό όσο και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ήταν εξαιρετικός ο Παναθηναϊκός αντίθετα στον μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το κύπελλο, ήταν κάκιστος. Ειδικά ο Αμπέιντ, πραγματικά εμετικός, είναι πρόκληση να παίζει βασικός, αυτός και ο Πράνιτς. Εν πάση περιπτώσει, θεωρώ ότι οι Πράσινοι ειδικά μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, θα βελτιωθούν ακόμα περεταίρω και σήμερα στα Περιβόλια το διπλό θα αποτελέσει επιλογή. Φυσικά ο Πλατανιάς δεν πρόκειται να χαριστεί, θα παίξει με φουλ τις μηχανές, για ευνόητους λόγους, δεν χρειάζεται να τους ξανά γράψουμε. Ο Πλατανιάς είναι εξαιρετικά δυσκοίλιος στο γκολ. Μόλις ένα έχει πετύχει στις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Το διπλό που είναι και δυαράκι δε θα με αφήσει αδιάφορο.

Τέλος,
Κρατάμε ως fun bet, να δεχθεί κάρτα ο Φελίπε Μέλο της Ιντερ σε απόδοση 2,50 (stoiximan)