Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Δεν πήγαμε καλά χτες, απ τη μία η Ιντερ, που την είχα και ως δυνατό σημείο, έμεινε στο 1-1 με την Αταλάντα, δεν άξιζε και κάτι παραπάνω είναι η αλήθεια με βάση την εικόνα του παιχνιδιού και απ την άλλη το Χάντερσφιλντ Φούλαμ παρ' ότι 1-1 απ νωρίς στο α' ημίχρονο, έληξε 1-1 και χάσαμε το Over συνδυασμένο με το goal/goal. Το Σουίντον Κρου ήρθε άνετο ξεκούραστο over, 3-3. Αυτά σχετικά με τον χθεσινό μας απολογισμό και πάμε στα φρέσκα:

1478 1 1,50/ 1,65 κατά μ.ο διαδικτυακά (13:00)
Ομολογώ ότι σπάνια ασχολούμαι με τα παιχνίδια τόσο νωρίς, πόσο μάλλον με το πρώτο παιχνίδι του κουπόνιου. Εν τούτοις, θα κάνω μία εξαίρεση. Η Βαλένθια έφτασε αισίως τα 8 παχνίδια χωρίς νίκη (!!) και όντας στο -17 απ το Τσάμπιονς Λιγκ, πρακτικά μάλλον θα μοιάζει με θαύμα αν καλυφθεί η διαφορά, πόσο μάλλον όταν αυτή η Βαλένθια δε μπορεί να πείσει ούτε τον πιο αισιόδοξο οπαδό της. Αλλά ακόμα και το -7 απ το Europa League, ναι μεν δεν είναι απαγορευτικό αλλά αν δεν πάρει άμεσα μπροστά η Βαλένθια, τη βλέπω πιο πιθανό να παλεύει για τον υποβιβασμό (με μία δόση υπερβολής προφανώς) παρά για έξοδο στο Europa League. Ο Γκ. Νέβιλ ακόμα ψάχνει την πρώτη του νίκη στον πάγκο των νυχτερίδων και νομίζω ότι σήμερα είναι η μεγάλη ευκαιρία. Αν δεν κερδίσει και αυτή την Βαγιεκάνο, ας το παρατήσει καλύτερα. Η Βαγιεκάνο που εκτός έδρας μετρά (1-1-7), έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας ενώ προ ολίγων εβδομάδων μέτρησε 10 στο Μπερναμπέου. Σιχαίνομαι την μπακαλίστικη λογική αλλά ρε παιδιά αν δεν κερδίσει και την Βαγιεκάνο, ποιον θα κερδισει; Αν τώρα την αναστήσουν, χαλάλι τους. Τι να πω; 

1522 1 2,20/ 2,35 κατά μ.ο διαδικτυακά (16:05)
Το μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ. Λίβερπουλ Μάντστεστερ Γιουν και σίγουρα τα πολλά λόγια περιττεύουν. Προφανώς και οι εκτιμήσεις διότι μπορεί εύκολα να εκτεθείς. Ωστόσο, έχουμε κάποια δεδομένα που δε γίνεται να τα αγνοήσεις. Απ τη μία έχεις μία Μάντσεστερ Γιουν. που πραγματικά δε βλέπεται. Πονάνε τα μάτια μας και αυτό δεν το λέω εγώ, όποιος κάνει μία βόλτα στο twitter θα δει τι γράφουν οι ίδιοι οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ. Άμυνα να μπάζει απο παντού και ο Ντε Χέα να την κρατά σε αξιοπρεπή επίπεδα, γκολ με το στανιό. Μπορεί να προέρχεται απ το 3-3 με τη Νιουκαστλ αλλα αυτό δεν λέει κάτι. Ο Φαν Χάαλ αδυνατεί να βρει λύσεις που θα έχει για σήμερα μάλλον εκτός τον Σβαιστάνγκερ και τον Τζόουνς. Απ την άλλη η Λίβερπουλ με τον Κλοπ στον πάγκο έχει μεταμορφωθεί με τους παίχτες να δίνουν το 101% μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά πίσω υπάρχει σοβαρό θέμα. Είναι κατάντια για ομάδα της Πρέμιερ Λίγκ να παίζει βασικός ο παλαίμαχος Κόλο Τουρέ. Ο Γερμανός τεχνικός με τις δυνατές προπονήσεις που κάνει, κοστίζει σε τραυματισμούς. Κουτίνιο, Οριγκί, Λόβρεμ και Σκρτελ παραμένουν εκτός ενώ αμφίβολος δίνεται ο Σακό. Αν όντως παίξει, θα δούμε αμυντικό δίδυμο Σακό και Τουρέ. Βοήθειά μας δηλαδή. Βάζοντας το όμως στη ζυγαριά με την εικόνα της Γιουνάιτεντ, θα ρισκάρω και θα πάω στον άσσο, με την ευχή ο Τουρέ με τον Σακό να μην κουτουλάνε ως στόπερ. Ο άσσος στο 2,35.

Καλή τύχη.