Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΓΕΝΟΒΑΣ

Πολύ καλά μας κύλησε το Σ/Κ, όπου ναι μεν το σάββατο χάθηκε μόνο η Λέστερ στερώντας μας ένα πολύ καλό ταμείο αλλά την Κυριακή είχαμε το απόλυτο και με εύκολο, ξεκούραστο τρόπο. Ήταν καλό το ποδαρικό για το 2016.

γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ Τότεναμ 1-1 στο 45. Τέλος η δυάδα στο site... Ομορφα και ξεκούραστα....
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

Αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν και συνεχίζουμε με ένα μεσοβδόμαδο κουπόνι όπου αναμφίβολα το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά στην εμβόλιμη αγωνιστική του Καμπιονάτο. Είναι γνωστό ότι με Κύπελλα δεν ασχολούμαι. Μιας και είπα για κύπελλα, έχει ενδιαφέρον σήμερα να δούμε την αντίδραση της Λίβερπουλ στο Λιγκ Καπ με την Στόουκ μετά την ήττα απ τη Γουεστ Χαμ το Σάββατο όπου και μας πλήρωσε. Στοιχηματικά όμως, το μοναδικό παιχνίδι που θα με απασχολήσει σήμερα, σε ένα πολύ περιορισμένο πρόγραμμα, με 7-8 αγώνες όλους κι όλους είναι το ντέρμπι της Γένοβας.

515 Χ 3,05/3,15 κατά μ.ο διαδικτυακά (21:45)
Τζένοα Σαμπντόρια λοιπόν, στο ντέρμπι της Γένοβας, ένα ντέρμπι μίσους στο Λουίτζι Φεράρις. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στο +2 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, έκλεισαν το 2015 με 4 σερί ήττες, Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο αλλά ο Γκασπερίνι παραμένει αισιόδοξος. Προφανέστατα όπως αντιλαμβάνεστε αν και σήμερα ηττηθεί δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν περίεργες καταστάσεις. Μεταγραφηκά πήρε τους Ριγκόνι, Σούσο και τον Πιτσιρικά Γκόμες απ την Ιντερνασιονάλ. Κανείς τους δεν είναι ενδεκαδάτη μεταγραφή. Ο Γκασπερίνι σήμερα δεν μπορεί να υπολογίζει στο βασικότατο Περότι αλλά και στους επίσης βασικούς Τίνο Κόστα και Σισοκό. Ωστόσο επιστρέφει ο Παβολέτι. Στον αντίποδα η Σαμπντόρια, είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση στο +4 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, Έκλεισε το 2015 με νίκη επί της Παλέρμο για την ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα. Δείχνει σιγά σιγά να ανεβαίνει μετά από μία κοιλιά που έκανε. Στα μεταγραφικά η Σαμπντόρια απέκτησε τον Ρίκι Αλβαρες δανεικό μέχρι το καλοκαίρι. Ο Μοντέλα πρακτικά έχει πλήρη αποστολή. Αναμένω ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπου ναι μεν και οι δύο ομάδες θα θέλουν τη νίκη λόγω της αντιπαλότητας αλλά εν τέλει ίσως βολευτούν και με μία ισοπαλία που στο κάτω κάτω δε θα χαλάσει και κανέναν. Ούτως ή άλλως, αμφότερες οι ομάδες δεν επέδειξαν και κάτι το ιδιαίτερο στο πρώτο μισό της σεζόν, ένα κλικ καλύτερη η Σαμπντόρια αλλά μέχρι εκεί. Συνεπώς, κλείνω προς τη μοιρασιά εντυπώσεων και βαθμών.

Καλή τύχη.