Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΑ, Η ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ

Λίγα πράγματα στο μεσοβδόμαδο κουπόνι που μας πέρασε, την τετάρτη χάθηκε το βασικό μας bet με τον άσσο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο, ένας άσσος που έπεσε μέχρι και στο 1,33 αλλά δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Κατά τα λοιπά δεν υπήρχε κάτι ιδιαίτερο, βγήκε βέβαια κάτι στο Live, όπως χτες με τη νίκη του Μάρει στο Αυστραλιανό Οπεν αλλά γενικά ήταν ένα ανούσιο κουπόνι.
Καλησπέρα σε όλους, για τώρα στο live θα πάμε με νίκη Μαρει σε αποδ 2,20 που χάνει 2-1 σετ απ τον Ραονιτς.
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016

Όπως θα είδατε, ήδη απ την Πέμπτη στο Facebook και στο Twitter, ανέβασα κάποιες πρώτες μου σκέψεις για το ΣΚ. Είναι κάτι που συνήθιζα να κάνω τους τελευταίους μήνες της στοιχηματικής χρονιάς ή όταν υπήρχαν σημεία που ανέμενα πτώση της απόδοσης. Είναι κάτι που θα καθιερώσω όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον στο μεσοβδόμαδο κουπόνι να ανεβάζω τις πρώτες μου σκέψεις για το ΣΚ, οπότε μείνετε συντονισμένοι στα Social Media του BetsSecret.
Ήδη ασχολούμαι με το κουπόνι του ΣΚ. Και για να σας δώσω μία γεύση, από σήμερα για Σάββατο, η κόντρα της Λίβερπουλ θα αποτελέσει το βασικό μου bet. Λίβερπουλ Αστον Βίλα Χ2
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Όσον αφορά το κουπόνι του ΣΚ, το σημερινό δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάζει, μετρημένα πράγματα ενώ η ύπαρξη Κυπέλλου στην Αγγλία μας στερεί τις μεγάλες κατηγορίες της Αγγλίας. Αύριο το πρόγραμμα έχει αρκετά σημεία, ήδη σας έχω προϊδεάσει για κάποια εξ αυτών και με τα έως τώρα ρεπορτάζ, δεν προτίθεμαι να διαφοροποιηθώ αλλά αυτά θα τα δούμε αύριο αναλυτικά στο site.

Πάμε στα σημερινά,

718 1 1,55/ 1 1,55 κατά μ.ο διαδιτυακά (15:00)
Η Ντιναμό Δρέσδης ειναι μακράν η καλύτερη ομάδα στη Γ Γερμανίας και λόγω της βαριάς φανέλας αλλά και λόγω ποιότητας του ρόστερ της. Φαίνεται εξάλλου απ το γεγονός ότι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς διαφορά απ τον δεύτερο. Και προσέξτε, 8 βαθμούς παρά τις συνεχόμενες γκέλες του τελευταίου διμήνου, όπου απ τις αρχές Νοεμβρίου μετρά μόλις μία νίκη (!!) Ανεξήγητα μεγάλη κοιλιά, για γερμανική ομάδα, κάνει εντύπωση. Εκτιμώ ότι, όσα παιχνίδια ήταν να δώσει, τα έδωσε. Προέρχεται και απ την ήττα κόντρα στην Ερφουρτ οπότε θα θέλει να διασκεδάσει λίγο και τις εντυπώσεις. Η Μάιντζ Ερ. δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, στη μέση της βαθμολογίας βρίσκεται και δεν αναμένεται να κινδυνέψει. Ο άσσος πλέον έχει υποχωρήσει σημαντικά, παίζεται ακόμα και κάτω απ το 1,55, έχει πέσει και στον ΟΠΑΠ. Όπως αντιλαμβάνεστε το 1,55 ειναι το όριο. Κάτω από εκεί ΔΕΝ αξίζει.

932 Χ 3,20 2 3,50/ Χ 3,40 2 3,80 κατά μ.ο διαδικτυακά (19:30)
*Στο 1,75 η διπλή ευκαιρία
Διαβασμένο το σετ απ τους μπουκ, όπου αν αποκοδικοποιήσουμε τις αποδόσεις παρατηρούμε ότι και οι μπουκ παίρνουν τα μέτρα τους, εκτιμώντας ίσως κάποια πιθανή έκπληξη. Η Λίβερπουλ προέρχεται απ τη μεσοβδόμαδη πρόκριση επι της Στοουκ στα πέναλτι, με τον Κλοπ να την πανηγυρίζει δεόντως. Η ψυχολογία είναι στο ζενίθ μετά και την επική ανατροπή με τη Νορις το προηγούμενο σάββατο όπου κέρδισε 5-4 στις καθυστερήσεις. Βέβαια το γεγονός ότι η ομάδα του Κλοπ έπαιξε 120λεπτά με βασικούς στο παιχνίδι με τη Στόουκ, συνιστά ότι θα υπάρχει μία έξτρα κούραση. Τα βρετανικά site αναφέρουν ότι ο Κλοπ θα προχωρήσει σε αλλαγές. Με αυτό το δεδομένο, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Γουεστ Χαμ αφενός θα είναι ξεκούραστη και αφετέρου μιλάμε για μία ομάδα που δε χαμπαριάζει απο έδρες, μην ξεχνάμε άλλωστε ότι φέτος την έχει κερδίσει μέσα έξω. Στις αρχές του μήνα, επί Κλοπ, η Λίβερπουλ έχασε με κάτω τα χέρια στην έδρα των σφυριών. Ενώ τον Αυγουστο στον πρώτο γύρο, μέσα στον Ανφιλντ, η Γουεστ Χαμ έκανε περίπατο και κέρδισε με 0-3. Η Γουεστ Χαμ το βλέπει σοβαρά το θεσμό, θέλει την πρόκριση, δεν αναμένεται να γίνουν ιδιαίτερες αλλαγές παρ ότι στον προηγούμενο γύρο, η Γουεστ Χαμ είχε κατέβει με τα δεύτερα. Η αλήθεια ειναι ότι λάθος στο σετ των αποδόσεων δεν υπάρχει. Ωστόσο, θεωρώ ότι αν υπάρχει ακόμα αξία, η αξία υπάρχει στην κόντρα. Επειδή παίζει πολύ και η ισοπαλία, αποφεύγω το draw no bet και επιλέγω την διπλή ευκαιρία στο 1,75.

939 goal/goal 1,50/1,66 κατά μ.ο διαδικτυακά (20:45)
Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται πολύ εύκολα το γκολ. Η Γκρόνιγκεν εκτός έδρας μετρά 8 goal/goal στα 10 τελευταία παιχνίδια κ το ένα εκ των δύο που έμεινε στο no goal, ήρθε 5-0. Απ την άλλη η Τσβολε εντός έδρας πλην ενός, έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια, μετρά 8 γκολ/γκολ στα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Όπως αντιλαμβάνεστε το αμφίσκορο είναι η πλέον προφανής επιλογή και ας έρθει 0-0 το παιχνίδι.

Τέλος,
βλέπω αρκετούς που παίζουν άσσο Πανθρακικό και η απόδοση του άσσου έχει πέσει αισθητά. Οκ, με νέο προπονητή ο Πανθρακας, τον Πρετεντέρη, συγγνώμη Χατζηνικολάου ήθελα να πω, must win το παιχνίδι για την παραμονή αλλά νομίζω ότι εκεί στην Κομμοτηνή έχουν πέσει και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Ο Πανιώνιος έρχεται από σερί με καλά αποτελέσματα. Προσωπικά θα απέχω.

Όπως έγραφα και στο facebook, ναι οκ φαβορί η Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ατλέτικο που σκοράρει με δυσκολία και δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της αλλά αρκεί αυτός για να παίξεις το 1,50-1,55 της Μπαρτσελόνα;; Νομίζω όχι. Το κρατάμε εννοείται για το live. Είναι άσσος για ΠΡΟ ΠΟ.

Ο άσσος του Παναιτωλικού άνοιξε στο 1,40, πλέον έχει ανέβει στο 1,60 με ανοδικές τάσεις. Αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον στο τελευταίο παιχνίδι του Βιγιαφάνες....

Όσοι ψάχνουν δύο φαβοράκια για να κλείσουν κάποιο δελτίο, νομίζω ότι τόσο ο Κολοσσός Ρόδου όσο και ο Κοροιβός Αμαλιάδας θα τα πάρουν τα παιχνίδια. Επιλογή το χάντικαπ μέχρι 2,5 πόντους.

Καλή τύχη.