Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠΟ 1,95 ΜΕΧΡΙ 4,75

Καλή χρονιά σε όλους, με τις θερμότερες ευχές μου για ευτυχία και προσωπική ολοκλήρωση στον καθένα σας ξεχωριστά.

Πάμε στα δικά μας τώρα, όπου Αγγλία, Ισπανία, Σκωτία, Ελλάδα και Πορτογαλία περιλαμβάνει το κουπόνι του ΣΚ μιας και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα είναι ακόμα σε διακοπές. Κατά συνέπεια περιορισμένες και οι επιλογές μας. Οι επιλογές μας περιορίζονται ακόμα περισσότερο καθ ότι λόγω των βροχοπτώσεων και μη γνωρίζοντας εκ των προτέρων σε τι κατάσταση είναι τα γήπεδα στην Αγγλία και ιδιαίτερα στην Βόρεια Αγγλία (ήδη έχουμε αρκετές αναβολές), δε θα ασχοληθώ με τις μικρές κατηγορίες, ούτως ή άλλως υπάρχει και η δυνατότητα για live, μαζί θα είμαστε σε Facebook και Twitter για να τα δούμε. 

Παρεμπιπτόντως, κλείσαμε εξαιρετικά τη χρονιά στο live και η παρέα που έχει δημιουργηθεί όλα αυτά τα χρόνια στα social media του Betsecret καταλαβαίνει τι εννοώ, μιας και είχαμε ένα εξαιρετικό ποσοστό και με ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις. 


Συγκλονιστικός Σέρχιο Ροντρίγκεζ, μας καρδιοχτύπησε αλλά εν τέλει πληρωθήκαμε το τελευταίο #live #bet της χρονιας.
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015

Κατά τα λοιπά, πριν περάσουμε στις εκτιμήσεις να σας αναφέρω ορισμένες αλλαγές. Καταρχήν από σήμερα θα υπάρχει νέα στήλη στο site, αυτή με τη "Βασική 2αδα" και θα αποτελέσει το "παιχνίδι" μου μέσα στην ημέρα, το βασικό ποντάρισμα δηλαδή. Είναι η απαντησή μου στα μηνύματα που μου στέλνετε, "πες μου μία δυάδα που εσύ βλέπεις". Επίσης οι αποδόσεις σε όλες τις στήλες πλέον ΔΕΝ θα είναι με βάση τον ΟΠΑΠ αλλά απ το μ.ο των μεγάλων διαδικτυακών εταιριών της ελληνικής αγοράς.

Και επειδή αρκετά φλυάρησα, πάμε στην ουσία:

2460 1 3,65 Χ 3,15/ 1 4,20  Χ 3,50 - κατά μ.ο διαδικτυακά(17:00)
Η Λίβερπουλ προέρχεται απ τη σημαντική νίκη με 1-0 στο στάδιο του Φωτός κόντρα στη Σάντερλαντ με το σκορ να διαμορφώνει ο Μπεντέκε. Σε ένα παιχνίδι όπου δεν έθελξε και ιδιαίτερα με την απόδοση της, είχε 2-3 καλές φάσεις η Σαντερλαντ για την ισοφάριση και παρ ότι υπήρχε πάθος και απ τις δύο πλευρές, η νίκη της Λίβερπουλ ήταν δικαιότατη. Δεύτερη σερί νίκη λοιπόν, μετά από αυτή της Λέστερ στη Boxing Day, με το ίδιο σκορ και τον ίδιο σκορερ για την ομάδα του Κλοπ. Με το Γερμανό να παίζει σε αρκετά Βρετανικά site, για την αντιπαράθεση που είχε με τον Big Sam ζητώντας την αποβολή του Λενς για ένα απαράδεκτο και επικίνδυνο τάκλιν στον Σακό. Απόλυτα δικαιολογημένη η αντίδραση του Κλοπ. Η Λίβερπουλ πλέον βρίσκεται στους 9 βαθμούς απ την κορυφή και στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ ουδείς μπορεί να προδικάσει το παραμικρό. Ο Κλοπ πάντως αποδεικνύει τον χαρακτηρισμό του, ως Normal One, έχοντας φτιάξει και πάλι τη Λίβερπουλ σε ομάδα, με τους παίχτες να δίνουν το 100% σε κάθε τους παιχνίδι. Το σημερινό όμως κόντρα στη Γουεστ Χαμ δε θα είναι εύκολο, πόσο μάλλον όταν η Γουεστ Χαμ θα έχει παραπάνω μέρες ξεκούρασης. Η Λίβερπουλ έπαιξε Τετάρτη βράδυ και ξανά παίζει Σάββατο μεσημέρι. Ο Μπίλιτς κάνει εξαιρετική δουλειά, παρά τις πολλές απουσίες που είχε το τελευταίο διάστημα η Γουεστ Χαμ, η ομάδα του έχει δείξει χαρακτήρα και είναι αήττητη στα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ προέρχεται απ τη νίκη με ανατροπή, εκτός έδρας επί της Σαουθάμπτον. Σήμερα ο Μπίλιτς έχει κάθε λόγο να χαμογελά καθώς υπάρχουν επιστροφές (Κρόσγουελ, Σόνγκ, ο ηγέτης Παγιέ), πράγμα που σημαίνει ότι θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του Κλοπ. Η Γουεστ η οποία μπορεί μεν να ξεκίνησε με δύο ήττες τις εντός έδρας υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα με Λέστερ και Μπόρνμουθ ωστόσο έκτοτε είναι αήττητη (3-4-0). Κατά συνέπεια, θα πάρω το ρίσκο και θα πάω στην έκπληξη με την κόντρα της Λίβερπουλ. 

2549 1 1,80/ 1,95 - κατά μ.ο. διαδικτυακά (17:00)
Αναμφίβολα είναι η ομάδα έκπληξη της σεζόν για το 2015, ότι και αν γίνει παρακάτω. Όταν άπαντες τη θεωρούσαν ως εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό και τώρα η Λέστερ είναι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, μία ομάδα όπου η βασική της 11αδα κοστίζε στο παιχνίδι με τη Σίτι μολις 19,6 εκατ. Λίρες ενώ η αντίστοιχη της Μάντσεστερ Σίτι 301,9 (!!) ε, λοίπον καταλαβαίνετε για τι άθλο μιλάμε. Φυσικά ο Ρανιέρι περνάει δεύτερη νιότη, τι και αν τον κοροιδεύαμε που έχανε με την εθνική μας απ τα Ν. Φερόε, τώρα ουδείς μπορεί να του πει κάτι, κοινώς το βουλώσαμε. Η Λέστερ η οποία έχει βρει δίχτυα στα 16 απ τα 19 παιχνίδια (!!) προέρχεται από δύο μεν άσφαιρα παιχνίδια αλλά όταν αντίπαλος είναι η Μάνστεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ αν μη τι άλλο, δεν το λες και αποτυχία. 1-0 ήττα απ τη Λίβερπουλ και 0-0 με τη Μάντσετσερ Σίτι και όπως σχολίαζα την ώρα του παιχνιδιού, οι παίχτες της Λέστερ ναι μεν είχαν απαράμιλλο πάθος, αμυνόντουσαν υποδειγματικά αλλά η Σίτι ήταν ανώτερη, είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, την κατοχή, πίεζε αλλά φάσεις κλασικές δεν έκανε. Η Λέστερ να μείνει για 3ο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ μου φαίνεται δύσκολο. Ειδικά κόντρα στη Μπορνμουθ που δε θα πάει να κλειστεί. Η Μπόρνμουθ που είναι καλοδουλεμένη ομάδα, φιλότιμη, είναι αν θέλετε η σταχτοπούτα της κατηγορίας που ζει το παραμύθι της αν αναλογίστει κανείς ότι πριν λίγα χρόνια έπαιζε στην 3η κατηγορία. Η Μπορνμουθ μπορεί να έχει τρεις νίκες στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές αλλά αυτές προήλθαν κόντρα σε Τσέλσι, Μάντσεστερ Γ και Γουεστ Μπρομ. Συνεπώς αντιλαμβάνεστε οτι δεν πρόκειται για αμελητέα ποσότητα. Εν τούτοις, η επιλογή μου στον άσσο εδράζεται στο γεγονός ότι το στυλ παιχνιδιού της, βολεύει τη Λέστερ, με τον Ρανιέρι να επαναφέρει το 4-4-2, αντί του 4-5-1 που χρησημοποίησε στα τελευταία ματς. Όπως και να το κάνουμε τα δυαράκια σχεδόν του άσσου, δε γίνεται να μας αφήσουν ασυγκίνητους.

2619 2  Draw no bet* 4,75 (19:30)
*Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ
Ηρακλής Καλλονή. Καταρχήν απ το πρωί παρατηρείται έντονη πτώση του Χ και του 2. Πλέον το διπλό φτάνει οριακά το 6,50 τη στιγμή που είχε ανοίξει κοντά στο 9,00. Η Καλλονή τελευταία στη βαθμολογία με μόλις μία νίκη σε όλο τον πρώτο γύρο. Πρακτικά είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Δε μπορώ να εκφραστώ δημόσια για την Καλλονή, σκεφτείτε τι γινόταν στα παιχνίδια της προπερσι και τι πανηγύρι είχε στηθεί. Το αφήνω στην άκρη αυτό. Η Καλλονή αν μιλήσουμε αγωνιστικά πληρώνει σε μεγάλο βαθμό την αποδυνάμωση του καλοκαιριού και δεν προξενεί έκπληξη η πορεία της. Ωστόσο, θα με ρωτήσει εύλογα κανείς, γιατί επιλέγω να πάω στην κόντρα τον Ηρακλή. Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος είναι οι σημαντικές απουσίες του Ηρακλή με Ζιάμπαρη, Λαζάρ, Καρασαλίδη, Σαραμαντά και Μπουλουτ να συμπληρώνουν το απουσιολόγιο του γηραιού. Και ο δεύτερος είναι η απόδοση, διότι σε ότι κατάσταση και να είναι η ομάδα της Λέσβου, δεν είναι για 1,50 ο άσσος. Πέραν του ότι η Καλλονή πρέπει να μπει με το μαχαίρι στα δόντια, δεν έχει περιθώρια, επιστρέφουν και ο Κειτά με τον Μανούσο. Συνεπώς η αξία είναι στην κόντρα, πάμε με 2 draw no bet και ανάλογα κάνουμε Cash out. 

Καλή τύχη