Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ΤΟ VALUE BET ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Και χτες η βασική μας επιλογή με το Over του Ολυμπιακού, πέρασε ξεκούραστα με τρεις κανονιές. Ομολογώ ότι μετάνιωσα που δεν έπαιξα και το διπλό παρ ότι σας έγραφα και χτες ότι το είχα στα υπόψιν μου αλλά πήγα πάσο λόγω απουσιών. Κάκιστος ο Ολυμπιακός, περίμενα αν μη τι άλλο ότι ένα γκολ θα το έβαζε κόντρα σε αυτήν την Άρσεναλ των πολλών απουσιών και των αμυντικών κενών αλλά δεν συνέβη και μοιραία ήρθε ο αποκλεισμός. Τον οποίο ορισμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού το βαφτίζουν ως επιτυχία, δεν κατανοώ από που απορρέει. Παίζεις για τρια αποτελέσματα μέσα στην έδρα σου, με κατάμεστο το Γ. Καραΐσκάκης και εν τέλει τρως τρια και το βαφτίζεις επιτυχία;; Ενδιαφέρον...

Πάμε στα σημερινά όπου έχουμε την τελευταία αγωνιστική του Europa league, όπου σε πολλούς ομίλους έχουν ξεκαθαρίσει σχεδόν τα πάντα. Κατά τη γνώμη μου το ενδιαφέρον στρέφεται στο Group H εκεί όπου Λοκομοτιβ, Μπεσίκτας και Σπορτινγκ Λις θα παλέψουν για τις δύο θέσεις της πρόκρισης και εκεί θα κάνουμε το βασικό μας παιχνίδι για σήμερα.

2444 Χ 3,50 2 4,00 (22:05)
Η Μπεσίκτας είναι πρώτη με 9, δεύτερη η Λοκομοτιβ με 8 και τρίτη η Σπόρτινγκ 7. Η Λοκομοτιβ έχει θεωρητικά το πιο εύκολο έργο αφού παίζει εκτός με την αδιάφορη Σκερντέμπεου ενώ Σπόρτινγκ και Μπεσίκτας είναι ο θάνατός σου η ζωή μου το παιχνίδι. Κατά συνέπεια η Λοκομοτιβ είναι ήδη στους 11 και μένει να δούμε τι θα γίνει στο άλλο ζευγάρι όπου η Μπεσίκτας προκρίνεται με Χ2 ενώ η Σπόρτινγκ θέλει νίκη και μόνο νίκη. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι λοιπόν, όπου είναι ο θάνατός σου η ζωή μου, οι μπουκ παίρνουν χαρτί στον άσσο και η απόδοση έχει πέσει στο 1,75 κατά μ.ο. Πραγματικά δε μπορώ να το εξηγήσω. Αν ξέρουν κάτι μαγκιά τους. Για να σας δώσω να καταλάβετε η εκτίμηση μου είναι ότι ο άσσος πρέπει να ήταν στο 2,10. Όπως αντιλαμβάνεστε το Χ2 στα μάτια μου μοιάζει ως value bet. Πόσο μάλλον απ τη στιγμή που θεωρώ τη (φετινή) Μπεσίκτας ελαφρώς ανώτερη ποιοτικά απ την Σπόρτινγκ. Σέβομαι τον Ζεσούς και τη δουλειά που κάνει στην Σπόρτινγκ φαίνεται εξάλλου και απ τα αποτελέσματα που τρέχει το τελευταίο διάστημα, όπου η Σπόρτινγκ είναι σε εξαιρετική κατάσταση αλλά σήμερα δεν τη βλέπω να περνάει. Η Μπέσίκτας επιπλέον έχει και δύο καλές επιστροφές σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Καισερισπόρ για το εγχώριο πρωτάθλημα, όπου και μας πλήρωσε, επιστρέφουν ο βασικότατος πλέι μέικερ Οζιακούπ και ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Επειδή η Μπεσίκτας προκρίνεται και με Χ, γι αυτό και αναγκαστικά βάζω και την ισοπαλία και πηγαίνω στο Χ2 που έξω είναι στο 2,10(!!). Σε ένα παιχνίδι σαν και αυτό που παίζει αρκετά και η ισοπαλία δεν έχει νόημα το draw no bet. 

3458 1 1,40 (21:15)
Απ το μπασκετικό πρόγραμμα της Euroleague, έχω κρατήσει τον άσσο της Μακάμπι, όπου φυσικά ο ΟΠΑΠ ως είθισται έχει μακράν τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς, κατά μ.ο έξω ο άσσος είναι στο 1,52. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αν η Μακάμπι δεν κερδίσει αποκλείστηκε. Τόσο απλά. Η φετινή Μακάμπι μπορεί να μη θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που ήταν φόβητρο και εκ των διεκδικητριών του Final 4 αλλά η φανέλα παραμένει βαριά και σε συνδυασμό αφενός με την αλλαγή προπονητή και αφετέρου με τη δυναμή της έδρας νομίζω έστω και δύσκολα θα κάμψει την αντίσταση της Μπάμπεργκ και θα συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση αν την ίδια ώρα και η ΤΣΣΚΑ κάνει το καθήκον της κόντρα στους Τούρκους.

Καλή τύχη