Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα όπου πέρα απ το 3 στα 3 στις εκτιμήσεις, πήγαμε πολύ καλά στο live, όπου μας πέρασε το γκολ στο β ημίχρονο για Βόλφσμπουργκ, ο άσσος της Παρί, το επόμενο γκολ της Γιουνάιτεντ σε αποδ. 5,20(!!) ενώ χάθηκε μόνο το γκολ στο β ημίχρονο για τη Γιουβέντους και όποιος είδε τις φάσεις του παιχνιδιού και το τι έχασε η Γιουβέντους, ήταν καθαρή ατυχία.


γκοοοοοοοοοοοοολ Μάντσεστερ 5,20. Σας στο είπα.... πουλαω τρέλα λεμεεεεε.....Για πληρωθείτε όσοι ακολουθησατε....#championsleague
Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015
Αυτά όλα τα αφήνουμε στο παρελθόν και ας περάσουμε στα σημερινά, όπου φυσικά το ενδιαφέρον όπως έγραφα και χτες στρέφεται στο Γ.  Καραισκάκης εκεί όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρσεναλ και προκρίνεται ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά.

Βασικά είναι και το μοναδικό παιχνίδι που αξίζει να ασχοληθεί κανείς στοιχηματικά διότι τα υπόλοιπα είτε είναι αδιάφορα είτε οι αποδόσεις είναι ανάξιες λόγου όπως πχ Ρόμα, Βαλένθια και Ντιναμό Κ. που θα κερδίσουν αλλά είναι άσσοι για ΠΡΟ ΠΟ.

Η Άρσεναλ απόψε κατεβαίνει με σημαντικότατες απουσίες αφού έχει εκτός τον Αλέξις Σάντσες, τον Καθόρλα, τον Κοκλεν, βασικές απουσίες όπου μαζί με κάποιες άλλες όπως πχ Ροζιτσκι, Γουελμπεκ κτλ πονοκεφαλιάζουν τον Αρσέν Βενγκέρ. Η Άρσεναλ εκ των πραγμάτων πρέπει να επιτεθεί, ψάχνει νίκη με δύο γκολ τουλάχιστον διαφορά για να προκριθεί. Συνεπώς από ένα σημείο και ύστερα θα πρέπει να πάρει ρίσκα. Φαντάζομαι και ο Βενγκέρ καταλαβαίνει ότι είναι πιο πιθανό το 1-3 παρά το 0-2 μιας και μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να κρατήσει το μηδέν πίσω η Άρσεναλ. Απ την άλλη ο Ολυμπιακός, όπως προείπαμε παίζει για τρία αποτελέσματα και σίγουρα θα είναι αυτοκτονία αν δεν περάσει εδώ που έφτασαν τα πράγματα και με τις συνθήκες που επικρατούν. Το γήπεδο προφανέστατα θα είναι κατάμεστο, η δύναμη της έδρας είναι γνωστή και δεν αμφισβητείται. 

Για να σας είμαι ειλικρινής, αν η Άρσεναλ ήταν πλήρης το είχα σημειώσει το διπλό διότι πολύ απλά ναι μεν ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκης την έχει πελάτισσα την Άρσεναλ αλλά πάντα η Άρσεναλ κατέβαινε με πολλές αλλαγές γιατί είχε προκριθεί συνεπώς ας μην το συγκρίνουμε με άλλα παιχνίδια του παρελθόντος. Η Άρσεναλ είναι απ τις ομάδες που έχουν το υλικό να βάλουν πολύ εύκολα 2 ή 3 γκολ, τα μετόπισθεν είναι το πρόβλημα εκεί που μπάζει από παντού. Σήμερα όμως που θα έχει και τις απουσίες γίνεται ακόμα πιο δύσκολο και το σενάριο του εύκολου γκολ. Ωστόσο, πιστεύω ότι θα βρει δίχτυα όπως κάλλιστα και ο Ολυμπιακός ενώ εκ των πραγμάτων από ένα σημείο και ύστερα το παιχνίδι θα ανοίξει. Κατά συνέπεια, λίγο πολύ εύλογη η επιλογή με το over στη συγκεκριμένη αναμέτρηση σε αποδ. 1,60 στον ΟΠΑΠ, Στο 1,75 έξω.

Καλή τύχη και φυσικά τα λέμε το βράδυ στο live