Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΔΥΑΔΑ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ

Ξεκινώντας με τον απολογισμό στο μεσοβδόμαδο κουπόνι όπου πήγαμε τρένο Τρίτη και Τετάρτη στο Champions League τόσο στο site όσο  και στο Live σε Facebook και Twitter. Τα είδατε άλλωστε ενώ την Πέμπτη, το βασικό bet η έκπληξη της Μπεσίκτας, παρ ότι προηγήθηκε στο 56 εν τούτοις δέχθηκε τρια γκολ στη συνέχεια και μοιραία αποκλείστηκε. Οταν παίζω λάθος, το ξέρετε βγαίνω και το γράφω. Το παίξιμο ήταν σωστό, οι αποδόσεις ήταν λάθος, ήταν και λίγο άτυχοι η Μπεσίκτας διότι στο δεύτερο γκολ ο τερματοφύλακάς της δέχτηκε γκολ απ την κλειστή γωνία, ανεπίτρεπτο, ενώ το 
3-1 έγινε σε αντεπίθεση κι αφού η Μπεσίκτας έχει ανέβει ψηλά. Μας χάλασε έτσι τη δυάδα με τον εύκολο άσσο της Μακάμπι στο μπάσκετ. 

Εν πάση περιπτώσει, τα αφήνουμε αυτά στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά όπου έχω επιλέξει μία δυάδα με αμφότερα τα παιχνίδια να είναι δυαράκια.

801 1 1,95 (19:00)
Η Αντάλιασπορ εκεί που ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν, κάνει μεγάλη κοιλιά, συμπλήρωσε 6 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη και με κακές εμφανίσεις. Ακόμα και το Χ που πήρε με τη Γαλατα, που λογίζεται ως θετικό αποτέλεσμα, προ τριων αγωνιστικών, εκ τύχης το πήρε. Απόρροια αυτού του ντεφορμαρίσματος ήταν ο κόουτς Σιμσεκ να αποτελέσει παρελθόν και την ομάδα να αναλάβει προσωρινά ο Μεμετ Ουγκουρλού. Σήμερα υποδέχεται την ιδανικότερη ομάδα για να επιστρέψει στις νίκες, την προτελευταία Μερσίν. Παρεμπιπτόντως, για όσους θυμούνται πριν δύο βδομάδες πάλι είχα κοντράρει τη Μερσίν σε αντίστοιχη απόδοση, παίζοντας τότε την Εσκισεχιρ που μέτραγε 9 σερί ήττες τότε και με δικαίωσε, έτσι την κοντράρω και σήμερα. Η Μερσίν περαν των εξωαγωνιστικών προβλημάτων, είναι απ τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος, εκτός έδρας ειδικά δεν έχει ακόμα γευτεί τη χαρά της νίκηες (0-3-4). Ναι μεν προέρχεται απ το 3-0 επί της Ριζεσπορ αλλά επειδή είδα μέρος του παιχνιδιού, οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν πολύ τυχερή μιας και η Ριζεσπορ σημάδευε τα δοκάρια ενώ η ίδια στο διάστημα που είδα εγώ, πέραν το γκολ δεν είχε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση. Επί των αγωνιστικών, δεν υπάρχουν σημαντικές απουσίες για καμία απ τις δύο ομάδες. Θα πάω λοιπόν με τον άσσο της Αντάλια, θέλετε με τη μπακαλίστικη λογική του αν δεν κερδίσει τη Μερσίν, τοτε ποιον θα κερδίσει; θέλετε αναλύοντας τα δεδομένα και βάζοντας κάτω, ποιότητα ομάδας, αλλαγή ψυχολογίας λόγω απόλυσης Σιμσεκ, ανυπαρξία εκτός της Μερσίν, πάλι στον άσσο καταλήγεις. 

840 2 1,88 (21:45)
Η Ιντερ αποδεικνύεται μία παροιμιώδη σοβαρότητα φέτος στο πρωτάθλημα, μία σοβαρότητα μέσα στο γήπεδο που πραγματικά έχω χρόνια να δω απ την Ιντερ, όπου στη μετά Μουρίνιο εποχή και τα χρόνια που ακολούθησαν μπορούσε να χάσει απ όποιον μιλά ιταλικά και να πάρει οπουδήποτε αποτέλεσμα. Είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +1 απ την Φιορεντίνα, προέρχεται απ τη νίκη κόντρα στη Τζένοα με 1-0 όπου και μας πλήρωσε. Μία ακόμα μεστή εμφάνιση απ τους Νερατζούρι. Και σήμερα πάει στο Φρίουλι, εκεί όπου έχει πολύ καλή παράδοση (2-2-5), εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ των ομάδων, ποιος άλλωστε μπορεί να ξεχάσει το 2-5 τον Μάιο του 2013 όπου η Ουντινέζε σώθηκε, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι σημερα ας πούμε η Ουντινέζε θα κάτσει να χάσει, προς θεού μην παρεξηγηθώ. Η Ουντινέζε απ την άλλη κινείται στη μετριότητα, έχει πέντε νίκες σε 15 αγωνιστικές, προέρχεται απ την ήττα στο Αρτέρμιο Φρανκι απ την Φιορεντίνα με 3-0. Η Ουντινέζε έχει την 3η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, δεν τρομάζει είναι αλήθεια ενώ θα έχει και έξι συνολικά απουσίες εκ των οποίων οι δύο βασικοί. Με βάση αυτά που έχουμε δει ως τώρα το διπλό στο 2,00 έξω, είναι άκρως ικανοποιητικό.

Καλή τυχη,