Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ: Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Σωστό το διάβασμα και η ανάλυση των παιχνιδιών της Boxing Day, όπου μας πέρασε ξεκούραστα τόσο ο άσσος της Έιρ (1,50) όσο και το αμφίσκορο στο Τσέλσι Γουοτφορντ (2,02) αλλά η Λέστερ για πρώτη φορά μετά από καιρό έμεινε στο 0 και χάσαμε το γκολ/γκολ με τη Λίβερπουλ.

Στην τελευταία Δευτέρα πλέον του χρόνου, ως είθισται συνεχίζουμε τέτοιες μέρες με Αγγλία, με ένα όμως ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα κάτι που σας είχα επισημάνει ήδη απ το σάββατο το βράδυ στο facebook. Συνεπώς θα κινηθούμε με χαμηλότερη μίζα απ ότι συνήθως.

Κοιτάζω το πρόγραμμα της Δευτέρας στην Αγγλία και πραγματικά δε μπορώ να βγάλω άκρη. Δύσκολο πολύ, ας αναμένουμε τα τελ νέα κ βλέπουμε.

Δημοσιεύτηκε από Betsecret.net στις Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2015

2331 1 1,91 (17:00)
Η ΚΠΡ με τον Χασελμπάινκ στον πάγκο, γνώρισε την ήττα το σάββατο απ την Ιπσουιτς μετά από ένα σερί τριών ισοπαλιών και πλέον η ανάγκη για επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική. Η ΚΠΡ που θεωρητικά θα πάλευε για τα πλέι οφ της ανόδου, βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας, εντός έδρας είναι δυνατή. έχει να χάσει εδώ και 3,5 μήνες, απ την ήττα με τη Νότιγχαμ. Επί των αγωνιστικών για την ΚΠΡ σημαντικότατη είναι η απουσία του φορ και α σκόρερ Οστιν (16/10). Απ την άλλη η Χάντερσφιλντ θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού, είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας, έχει μόλις δύο νίκες σε δέκα παιχνίδια εκτός έδρας, δέχεται εύκολα το γκολ, με εξαίρεση δύο παιχνίδια σε όλα τα υπόλοιπα έχει δεχθεί γκολ. Στα καθαρά αγωνιστικά αποχώρησε ο δανεικός βασικός κίπερ Στιρ ωστόσο επέστρεψε από τραυματισμό ο κίπερ Μέρφι. Υπάρχουν δύο καλές επιστροφές βασικών ακόμα για την ομάδα του Βάγκνερ. Παρά λοιπόν την απουσία του Οστιν θα πάω στον άσσο της ΚΠΡ, που κατά μ.ο είναι στο 2,05 έξω.

2377 Χ 2,95 (19:30)
Τρομεροί τύποι εκεί στον ΟΠΑΠ, τη στιγμή που έξω το Χ κυκλοφορεί στο 3,30 (!!) στον ΟΠΑΠ, είδαν το 3,00 που είχαν δώσει αρχικά ως τεράστιο και το μείωσαν κατά 0,05. Αν και δε ξέρω ποιοι παίχτες έχουν απομείνει εκεί στον ΟΠΑΠ, πέρα απ τα περήφανα γηρατειά. Εν πάση περιπτώσει, Μαντσεστερ Γιουν. Τσέλσι στο παιχνίδι που αναμφίβολα κλέβει την παράσταση στη σημερινή αγωνιστική. Απ τη μία η Μάντσεστερ Γιουν. να είναι σε άθλια κατάσταση, με τον Φαν Χάαλ εν τέλει να μένει μέχρι να φύγει. Αστεία πράγματα. Το κλίμα στους Κόκκινους Διαβόλους είναι κάτι παραπάνω από "άρρωστο" με ότι συνεπάγεται αυτό, μένει να δούμε και την αντίδραση των οπαδών απόψε στο Ολντ Τραφορντ. Με την ήττα κόντρα στη Στοουκ συμπλήρωσε τρεις σερί ήττες και συνολικά μετρά πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη και δεν είναι μόνο αυτό είναι ότι η ομάδα του Φαν Χάαλ πραγματικά δε βλέπεται. Σαν να βλέπεις μικρομεσαία ομάδα της Superleague, που βγάζει με το ζόρι φάσεις. Η Γιουνάιτεντ σε κρίση λοιπόν και μένει να δούμε τον αντικατάσταση του Ολλανδού με το φάντασμα του Μουρίνιο να πλανέται πάνω απ το Ολντ Τραφορντ για πολλούς λόγους.... Η Τσέλσι απ την άλλη προέρχεται απ το 2-2 κόντρα στη Γουοτφορντ, με την άμυνα πάλι να μπάζει από παντού, τους οπαδούς να αποθεώνουν πάλι τον Μουρίνιο, τον Οσκαρ να χάνει πέναλτι και τον Γκους Χίτινγκ να ψάχνει να βρει γιατρικό. Εύκολο δεν είναι. Βασικά ζητείται ψυχραιμία, αν μη τι άλλο ο Χίτινγκ είναι ίσως ο ιδανικότερος να βγάλει την Τσέλσι απ το τέλμα που έχει διέλθει. Κάτω από αυτές τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, με αμφότερες σε κρίση, έχω την αίσθηση ότι η ισοπαλία δε θα χαλάσει κανέναν. Η μεν Γιουνάιτεντ θα αποφύγει μία νέα επώδυνη ήττα, θα πάει με κάτι τοις παραπάνω σε ηρεμία στην ανεύρεση νέου προπονητή ενώ και ο Χίτινγκ θα είναι ικανοποιημένος με την ισοπαλία στο ντέρμπι (με δεδομένη και  την απουσία του Ντ. Κόστα), για να κερδίσει χρόνο και εκείνος.


καλή τύχη και χρόνια πολλά.