Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Καταρχήν να πουμε χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!! 

Μεγάλη γιορτή η σημερινή, νομίζω ότι η σπίτι χωρίς Νίκο δύσκολα συναντάς. Αφήνω στην άκρη τους περιττούς προλόγους και πάμε κατ ευθείαν στα προτεινόμενα σημεία,

2138 2 1,55 (18:00)
Η Λίβερπουλ είναι σε τρομερή κατάσταση, το κλίμα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από ιδανικό στους οπαδούς το ίδιο ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που αρχίζουν να μιλάνε όλο και πιο δυνατά για πρωτάθλημα. Και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε, όταν η ομάδα βρίσκεται στο -6 απ την κορυφή, σε κάθε παιχνίδι ο Κλοπ παίρνει το 100% απ τους παίχτες του, προέρχεται από εμφατικές νίκες ενώ μεσοβδόμαδα παρ ότι ο Κλοπ έκανε και αλλαγές διέλυσε εκτός τη Σαουθάμπτον με 6-1, παρακαλώ!! Και η Σαουθάμπτον μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι. Όλα κινούνται σε ρυθμούς Κλοπ. δικαίως θα έλεγα, όχι ότι έχει να αποδείξει κάτι ο Γερμανός αλλά στο Λιμάνι αντιμετωπίζεται σαν Μεσσίας. Πως λοιπόν να μην παίξεις διπλό τη Λίβερπουλ κόντρα σε μία Νιουκαστλ που πίσω μπάζει από παντού, είναι σταθερά σε κάκιστη κατάσταση, προέρχεται από μία 5αρα απ την Κρίσταλ Πάλας, τσίμπησε 3 απ τη Λέστερ. Η Νιουκαστλ έχει τη χειρότερη άμυνα στην Premier league και την 3η χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Συνεχίζει με τις γνωστές απουσίες που έχει εδώ και καιρό ενώ η Λίβερπουλ έχει εκτός τον Τσαν, τον Σακό και τον παιχταρά Κοουτίνιο. Το διπλό στο εύλογο 1,60.

1965 2 1,63 (22:00)
Τελευταία αγωνιστική στη Χιλή για το Απερούρα με την Κολο Κολο να μάχεται με την Ουν. Κατολικα για τον τίτλο. Αμφότερες προέρχονται από νίκες την προηγούμενη αγωνιστική και όλα θα κριθούν τώρα στην τελευταία αγωνιστική. Η Κόλο Κόλο κερδίζει την αδιάφορη Σαντιάγο Γ. και παίρνει το πρωτάθλημα τόσο απλά. Η Σαντιάγο πέραν του οτι είναι αδιάφορη είναι και σε κάκιστη κατάσταση με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Ε, τώρα να χύσει την καρδάρα με το γάλα τελευταία αγωνιστική η Κόλο Κολο, κόντρα στην Σαντιάγο και να χάσει το πρωτάθλημα μου φαίνεται δύσκολο. Σε κάθε περίπτωση το σωστό παίξιμο είναι στο διπλό.

Καλή τύχη