Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Σήμερα και αύριο έχουμε την τελευταία αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου λίγο έως πολύ οι προκρίσεις στους περισσότερους ομίλους έχουν κριθεί. Φυσικά, το ενδιαφέρον στην Ελλάδα στρέφεται αύριο στο Γ. Καραισκάκης, εκεί όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Άρσεναλ, με τους Πειραιώτες να προκρίνονται ακόμα και με ήττα ενος γκολ διαφορά, αυτά όμως θα τα πούμε αύριο. Στα σημερινά, έχω κρατήσει μία δυάδα με τον άσσο της Αιντχοφεν και το Χ ημιχ της Γιουβεντους.

2327 1 1,65 (21:45)
Η Αιντχόφεν αυτή τη στιγμή στον όμιλο είναι 3η με 7 βαθμούς, στη 2η θέση η Γιουνάιτεντ με 8 και πρώτη η Βόλφσμπουργκ με 9. Βόλφσμπουργκ και Μάντσεστερ, παίζουν μεταξύ τους. Συνεπώς, είτε η μία, είτε η άλλη είτε και οι δύο θα χάσουν βαθμούς. Όπερ και σημαίνει ότι με νίκη απόψε στο Φίλιπς Στάντιον η Αιντχόφεν είναι στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Τόσο απλά. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το κίνητρο είναι τεράστιο. Απ την άλλη και η ΤΣΣΚΑ δεν κατεβαίνει για τουρισμό απόψε στην Ολλανδία αφού με νίκη απόψε εκεί, πάει στους 7 βαθμούς και αφήνει την Αιντχόφερν εκτός όχι μόνο της διεκδίκησης της πρόκρισης του Τσαμπιονς Λιγκ αλλά και απ το Γιουρόπα Λιγκ. Στην ισοβαθμία ευνοείται η ΤΣΣΚΑ, αν κερδίσει και σήμερα στην Ολλανδία. Η ΤΣΣΚΑ αφενός δεν έχει πείσει, είναι σε τραγική κατάσταση, δεν έχει νίκη σε όλες τις διοργανώσεις απ τις 31/10 και νομίζω πολύ δύσκολα θα αντέξει απόψε στον κατάμεστο Φιλιπς Σταντιον. Άσσος δυνατός που έχει υποχωρήσει έξω στο 1,75, στον ΟΠΑΠ μόλις στο 1,65.

2334 Χ ημίχρονο 1,85/Να μπουν περισσότερα γκολ στο β ημίχ. 2,05*  (21:45)
* Για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ
Παιχνίδι του 4ου ομίλου εκεί όπου Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι έχουν ήδη περάσει στην επόμενη φάση και απλά αναμένουμε το ποια θα περάσει ως πρώτη ενώ η Γκλάντμπαχ όντας στο +2 απ τη Σεβίλλη έχει το πάνω χέρι για πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Γιουβέντους λοιπόν απόψε θέλει ένα βαθμό για να σφραγίσει την πρωτιά. Η Σεβίλλη απ την άλλη θέλει νίκη και μόνο νίκη απόψε και παράλληλα μη νίκη της Γκλάντμπαχ που παίζει εκτός έδρας με τη Μάντσεστερ Σίτι. Κατά συνέπεια θα έλεγε κανείς ότι η Σεβίλλη δεν είναι σίγουρα χαμένη από χέρι, θα το παλέψει μέχρι τέλους για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο άσσος έχει υποχωρήσει περίπου στο 2,60 με τάσεις για περεταίρω υποχώρηση. Εν τούτοις, εκτιμώ ότι η Γιουβέντους που είναι στο καλύτερό σημείο της στη σεζόν, τρέχοντας ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα, με το κλίμα να έχει φτιάξει και το άσχημο ξεκίνημα της σεζόν να μοιάζει μακρινή ανάμνηση, σίγουρα λοιπόν δε μπορεί να αποτελέσει εύκολη λεία για τους Ισπανούς παρά το γεγονός ότι καίγονται για τη νίκη. Η Σεβίλλη θα μπει δυνατά αυτό είναι βέβαιο αλλά νομίζω ότι δε θα ρισκάρει με το καλημέρα, ναι μεν θα ψάξει το γκολ αλλά το κάνει προσεχτικά. Ως εκ τούτου, θα πάω με την ισοπαλία του συμβιβασμού στο α ημίχρονο. Στο β ημίχρονο η Σεβίλλη θα ανοιχτεί κατά συνέπεια, αναμένω να μπουν και γκολ. Άρα με αυτό το σκεπτικό η επιλογή του να μπουν περισσότερα γκολ στο β ημίχρονο πληρώνει 2,05 και δεν είναι καθόλου άσχημο θα έλεγα....

Καλή τύχη και τα λέμε το βράδυ σε Facebook kai Twitter για Live Betting