Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΙΤΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ 4ΑΔΑ ΣΤΟ 28,56!

Πέρασε χτες το δυνατό μας σημείο με το ωραιότατο διπλό της Μπέρνλι στο 2,30 και συνεχίζεται το καλό σερί που έχει δημιουργηθεί.

Πάμε στα φρέσκα τώρα,

937 1 2,20 (16:00)
Ο Πανθρακικός μαζί με τον Πλατανιά είναι οι μόνες ομάδες στη Superleague που δεν έχουν ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Πανθρακικός που έχει και νέο προπονητή στον πάγκο απ την προηγούμενη εβδομάδα τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, όπου την περασμένη αγωνιστική στη Ν. Σμύρνη χάρη στις αλλαγές που έκανε στο β ημίχρονο, ο Πανθρακικός έδειξε πολύ καλή εικόνα για να φτάσει στην ισοφάριση στα χασομέρια. Αναμφίβολα το σημερινό παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό είναι ιδαιτέρως σημαντικό, αν ο Πανθρακικός θέλει να ελπίζει σε κάτι καλό και στην αποφυγή του υποβιβασμού είναι must win. Θα μου πείτε είμαστε ακόμα στην 5η αγωνιστική. Ναι δεκτό αλλά αν δεν πάρεις και αυτά τα παιχνίδια στην έδρα σου, ποιο θα πάρεις; Με τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ; Φαντάζομαι το ξέρουν και οι ίδιοι στην Κομοτηνή. Απ την άλλη ο Λεβαδειακός με τον Μάντζιο να τον έχει πάρει απ το χέρι νίκησε το Αστέρα με 2-1, πέτυχε τη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα και ο μεγάλος Κομπότης δηλώνει παρών. Σήμερα θα έχει 2-3 σημαντικές απουσίες στα χαφ, ο Λεβαδειακός παραδοσιακά εκτός έδρας χάνεται. Θυμάστε φαντάζομαι πέρσι επιδόσεις εκτός έδρας... Τρεις σερί νίκες δείχνει η παράδοση και νομίζω ότι ο άσσος στο 2,20 κρίνεται επαρκέστατος και μπαίνει στο παιχνίδι μου. Το 2,20 του ΟΠΑΠ είναι απ τις υψηλότερες τιμές του άσσου και αναμένω ότι θα πέσει.,

652 Goal/Goal 1,58 (17:00)
Η Λέστερ έχει βαλθεί να τρελάνει κόσμο φέτος αλλά όπως έγραφα και την προηγούμενη βδομάδα που την κόντραρα και δικαιώθηκα όλα τα παραμύθια έχουν και δράκο και κάπου θα ξεφουσκώσει. Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ομάδα που είναι χαρά των γκολ. Σκοράρει και δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία. Το 2-5 της προηγούμενης αγωνιστικής θα μπορούσε να ειχε εύκολα άλλα 3-4 γκολ. Για να σας δώσω να καταλάβετε η Λέστερ ειναι η ομάδα με την καλύτερη επίθεση στην Πρέμιερ Λιγκ (!!) και ταυτόχρονα με τη δεύτερη χειρότερη άμυνα! Η Νόριτς απ την άλλη επίσης μία απ τα ίδια και συνεπώς το αμφίσκορο αποτελεί μονόδρομο στη συγκεκριμένη ανάμετρηση και ας έρθει 0-0.

Από σήμερα για αύριο, θα πέσει η απόδ. Ασσος στο 2,35. Αν η Μπρομαμποικάρνα δεν κερδίσει την αδιάφορη Ασιρισκά, θα πέσει. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα. Ιδού η Ρόδος Ιδού και το πήδημα
Posted by Betsecret.net on Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

828 1  2,10 (έπεσε η απόδοση απ το αρχικό 2,50) (17:00)
Σημειο που προτάθηκε ήδη από χτες στο facebook γιατί η απόδοση του άσσου είχε πάρει την κατρακύλα. Στη Β Σουηδίας απομένουν εκτός της σημερινής αγωνιστικής άλλες 3. Οπότε καταλαβαίνετε ότι τα κουκιά είναι μετρημένα. Η Μπρομαμποικάρνα είναι στο -4 απ τη σωτηρία, όντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και στο -1 απ τη γραμμή των πλέι άουτ. Καταλαβαίνετε και εσείς ότι περιθώρια για απώλειες βαθμών απλά δεν υπάρχουν. Αν σήμερα η Μπρομαμποικάρνα δεν κερδίσει ή θα υποβιβαστεί άμεσα ή θα παίξει τη σωτηρία της στα πλέι αουτ. Τόσο απλά και ξεκάθαρα. Μετά έχει να παίξει με Βάσμπι, Μιάλμπι και Γκάις που δε ξέρουμε κατά πόσο θα είναι αδιάφορες όντας στο -4 απ τα πλέι αουτ. Η Ασιρίσκα απ την άλλη είναι αδιάφορη είναι στο +12 αυτη τη στιγμή απ τα πλέι άουτ. Το χω πει πολλάκις άλλη η νοοτροπία η δική μας άλλη των Β. Ευρωπαίων, ΔΕΝ θα χαριστεί η Ασιρίσκα. Η Μπρομαμποικάρνα παίζει τη ζωή της. Εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Μπρομαμποικάρνα την κατηγορία.

Σημαντικό!! Κάντε  LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να μη χάνετε ανάρτηση και ιδιαιτέρως τις εκτιμήσεις στο live όπου γίνεται χαμός, τα βλέπετε καθημερινά αυτά, τα γραπτά μένουν.... 
Επίσης θα ανεβάζω σημεία για επόμενες μέρες που εκτιμώ ότι θα πέσουν οι αποδόσεις όπως πχ με τη Ξάνθη που το χα ανεβάσει ήδη απ τις αρχές της βδομάδας, τη Νόρκεπινγκ, τη Μπρομαμποικάρνα που ανέβασα χτες κτλ

Από σήμερα για Σάββατο.... Ρισκάρουμε στον άσσο του 3,75...
Posted by Betsecret.net on Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

939 1 3,05 (20:30)
Σημείο που έχει προταθεί όπως βλέπετε και πιο πάνω ήδη απ τις αρχές της εβδομάδας όταν ο άσσος είχε ανοίξει στο 3,75, παρακαλώ, τώρα έχει υποχωρήσει στο 3,20. 
Η αλήθεια βέβαια είναι ότι θα ήθελα σε καλύτερη κατάσταση τη Ξάνθη για να κοντράρω τον Παναθηναϊκό. Η Ξάνθη κινείται στη βαθία μετριότητα, δεν έχει δείξει απολύτως τίποτα απ την αρχή του πρωταθλήματος ωστόσο εντός έδρας πάντα είναι υπολογίσιμο μέγεθος. Ο Λουτσέσκου κάνει δουλειά αλλά το υλικό που έχει δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Απ την άλλη η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι αρρωστημένη με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Αλαφαούζος έχει στηλώσει τα πόδια και κρατά τον Αναστασίου, ο Αναστασίου δεν τιμά τα παντελόνια του και μένει, τη στιγμή που έχει χάσει πλήρως τα αποδυτήρια. Έχω την αίσθηση ότι σήμερα αν ο Παναθηναϊκός χάσει θα είναι και το κύκνειο άσμα για τον Αναστασίου. Ο Αλαφούζος απλά του έδωσε μία ακόμα ευκαιρία παρά την τραγική εμφάνιση με τον Πλατανιά. Νομίζω ότι το ρίσκο στον άσσο, σε μονό αποδεκτό έχει ενδιαφέρον.

Τρόπος παιχνιδιού: Κατά τη γνώμη μου, το σωστό παίξιμο αποτελεί δυάδα Πανθρακικός και γκολ/γκολ Λέστερ και μονά αποδεκτά η Μπρομαμποικάρνα και η Ξάνθη, με μεγαλύτερο ποντάρισμα στη Μπρομαμποικάρνα.

Καλή τύχη.