Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Ο ΑΣΣΟΣ ΣΤΟ 2,90 ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΝΩΡΙΜΟ ΑΠ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...

Λειψό το κουπόνι του Σ/Κ λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, με τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας να δεσπόζουν στο σημερινό πρόγραμμα. Από εκεί έχω αντλήσει και τις δύο μου βασικές επιλογές για σήμερα,

2067 1 2,65 (17:00)
Καταρχήν, το 2,65 του ΟΠΑΠ είναι μακράν η χαμηλότερη απόδοση που κυκλοφορεί στην αγορά. Ο άσσος κυμαίνεται από 2,90 και πάνω στις περισσότερες εταιρίες. Η Φλίτγουντ έχει ξεχάσει πραγματικά τι σημαίνει νίκη, είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης απ τις 22 Αυγούστου. Και μεσοβδόμαδα ,λοιπόν κέρδισε για το Λιγκ Τρόφι την Σριούσμπερι με 2-1 στο ντεμπούτο του Στίβεν Πρίσλει (φωτό) στον πάγκο της ομάδας, Ο Σκωτσέζος τεχνικός μέχρι πέρσι τον Φλεβάρη ήταν στον πάγκο της Κόβεντρι και πως τα φέρνει η ζωή είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα στην πρεμιέρα του στον πάγκο της Φλίτγουντ. Περίεργους κύκλους κάνει η ζωή τελικά. Η Φλίτγουντ να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας αλλά δεν είναι το ρόστερ της για να βρίσκεται τόσο χαμηλά, έχει καλό υλικό για να βρεθεί στην μέση της βαθμολογίας. Όπως διάβαζα και στο site της ομάδας, υπάρχει αυτοπεποίθηση για ένα Restart, Μάλιστα για να πάνε οι οπαδοί της από νωρίς στο γήπεδο, υπάρχει προσφορά με μπύρες και τα σχετικά στις pub έξω απ το γήπεδο. Νοοτροπία των Αγγλων... Απ την άλλη η Κόβεντρι που θα έχει τη σημαντικότατη απουσία του Άμστρονγκ, του καλύτερού της παίχτη δηλαδή έχοντας σημειώσει ήδη 8 γκολ, έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 5η θέση και προέρχεται απ την άνετη νίκη επί της Σριουσμπερι. Αν ομως υπάρχει κάποιος που ξέρει τόσο καλά την Κόβεντρι αυτός είναι ο Πρίσλει. 2,5 χρόνια ήταν προπονητής της πριν απολυθεί. Νομίζω οτι αξίζει το ρίσκο στο 2,90 του άσσος.

2006 2 2,10 (17:00)
Η Πόρτσμουθ παρ ότι έχει το καλύτερο ρόστερ στην κατηγορία, είναι στην 4η θέση, έχοντας πολλά προβλήματα στο να διασπάσει κλειστές άμυνες, κάτι που φάνηκε και την προηγούμενη αγωνιστική που κόλλησε στο 0-0 με τη Γέοβιλ. Σήμερα πηγαίνει σε μία παραδοσιακά δύσκολη έδρα, αυτή της Κέμπριτζ, η οποία όμως δεν είναι απ τις ομάδες που κλείνονται. Η Κέμπριτζ είναι ομάδα που θα παίξει ποδόσφαιρο, απ τη μέση και μπροστά είναι δυνατή αλλά πίσω μπαίνουν τρένα. Το στιλ παιχνιδιού της Κέμπριτζ νομίζω ότι βολεύει τη Πόρτσμουθ για να επιστρέψει στις νίκες μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτέλεσματα κόντρα σε Έξετερ και Γέοβιλ. Το διπλό στο 2,10 κρίνεται επαρκές, τόσο περίπου κυκλοφορεί και έξω.

851 Χ 2,95 2 2,60 (21:45)
Τέλος, όσον αφορά τις εθνικές ομάδες και την προτελευταία αγωνιστική για τα προκριματικά του Euro 2016, οι αποδόσεις όπως βλέπετε είναι αστείες. Αν πάντως έπρεπε να κρατήσω κάτι θα ήταν το Χ2 της Τουρκίας κόντρα στην αδιάφορη Τσεχία που έχει πάρει ήδη την πρόκριση για το Euro. Αντίθετα η Τουρκία θέλει τουλάχιστον την ισοπαλία για να σφραγίσει την πρόκριση στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι. Αν νωρίτερα η Ολλανδία κερδίσει, όπως είναι το αναμενόμενο και η Τουρκία δεν φέρει έστω την ισοπαλία τότε η πρόκριση αλλάζει χέρια και πάει σε αυτά των Ολλανδών.

Σε άλλα νέα η Εθνική Μυκόνου χάνει 2-0 απ τη Β. Ιρλανδία. Με Μήτρογλου κορυφή δεν πας πουθενά, όπως έγραψα για πολλοστή φορά στο site, δεν πετυχαίνει ούτε κεφτέ με πιρούνι.
Posted by Betsecret.net on Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015
Καλή τύχη.