Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ FORMULA 1

Η Γκρίσμπι επιβεβαιώσε χτες το δυνατό μας σημείο και μάλιστα πολύ εύκολα και ξεκούραστα αλλά η Πίτεχερντ κόλλησε στο 1-1 με την Αλμπιον Ρόβερς με αποτέλεσμα να χαθεί η δυάδα. Στο live πέρασε και το επόμενο γκολ της Ελβετίας όπου επίσης προτάθηκε κατά τα γνωστά σε Facebook και twitter.

Πάμε στα φρέσκα τώρα, όπου οι εκτιμήσεις είναι από Formula 1, μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

808 goal/goal 1,75 (16:00)
Καταρχήν το 1,75 του ΟΠΑΠ, είναι για γέλια. Έξω κατά μ.ο το αμφίσκορο πληρώνει 2,00. Στο 2,00 κάνουμε την κουβέντα και όχι στο 1,75 του ΟΠΑΠ. Μιλάμε για δύο ομάδες που διαθέτουν ίσως τις καλύτερες επιθέσεις της κατηγορίας, σίγουρα μιλάμε για πρεμιέρα στη Serie B και κατά συνέπεια δεν έχουμε δείγματα γραφής αλλά αν κρίνουμε απ τα ρόστερ των δύο ομάδων στην επίθεση η ποιοτητα είναι δεδομένη. Ούτως η άλλως είχαν έφεση στο σκοράρισμα κα πέρσι. Βέβαια η Πεσκάρα για σήμερα έχει σημαντικότατες απουσίες αλλά θεωρώ ότι ένα γκολ μπορεί να το βάλει. Συνεπώς θα πάω με το αμφίσκορο που πληρώνει όπως προείπαμε κοντά στο 2,00 έξω.

1152 1 1.45 (21:45)
Προφανώς και δεν ανακαλύπτω και την Αμερική, απλά δε βλέπω έκπληξη. Η Ιταλία με τη Μάλτα την Παρασκευή ήτα τραγική, την κέρδισε με το ζόρι 1-0 στο 69 με γκολ του Πελέ, σε συνδυασμό και με την ισοπαλία της Κροατίας, την έπιασε στην πρώτη θέση, υστερώντας όμως στην ισοβαθμία. Η Ιταλία πρακτικά με νίκη σήμερα πιθανότατα εξασφαλίζει την απευθείας πρόκριση στο Eurο ειδικά απ τη στιγμή που νωρίτερα διεξάγεται το ντέρμπι Νορβηγία Κροατία, αν οι Νορβηγοί δεν κερδίσουν, οι Ιταλοί ετοιμάζουν βαλίτσες με νίκη. Υπάρχει γκρίνια πάντως στην Ιταλία και άπαντες θέλουν τη νίκη για να γλυκάνει λίγο το κλίμα. Απ την άλλη η Βουλγαρία είναι σταθερά κάτω του μετρίου, έχασε και απ τη Νορβηγία εντός έδρας και πρακτικά δεν κυνηγά κάτι για τη συνέχεια. Νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα η Σκουάντρα Ατζούρα θα το πάρει το παιχνίδι.


2505 1 1,50 (22:00)
Η Εθνική μας μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση νικώντας τα Σκόπια στην πρεμιέρα του Eurobasket, σε ένα παιχνίδι όπου κατά διαστήματα ήταν καλή, παίξαμε καλό μπασκετ αλλά ξεκάθαρα η ομάδα έδειξε ότι θέλει δουλειά. Έγιναν πολλά λάθη, τα οποία φυσικά δεν πληρώσαμε λόγω του υπερπλήρες ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Κατσικάρης και της ανωτερότητας εναντι των Σκοπιανών οι οποίοι παίζανε ένα άναρχο μπάσκετ, πυροβολώντας έξω απ τα 6,75μ. Σήμερα έχουμε το ντέρμπι του ομίλου κόντρα στους οικοδεσπότες Κροάτες, όπου το γήπεδο θα είναι καμίνι. Οι Κροάτες παρά το γεγονός ότι μπήκαν κάπως αμήχανα με τους Σλοβένους δε δυσκολεύτηκαν να καθαρίσουν το παιχνίδι. Αναμφίβολα μιλάμε για ένα ντέρμπι πρωτιάς, όποια ομάδα κερδίσει είναι και το απόλυτο αφεντικό για την πρωτιά. Βασιζόμενος στο γεγονός ότι ο Κατσικάρης διαθέτει πολλές λύσεις στον πάγκο για να ανακατέψει την τράπουλα εκτιμώ ότι θα το πάρουμε το παιχνίδι. Άσσος λοιπόν στο 1,60 έξω, σταθερά πιο κάτω στον ΟΠΑΠ στο 1,50.

Φέτελ βάθρο 1,65 (για όσους παίζουν εκτός ΟΠΑΠ)
Και κλείνω με φόρμουλα όπου έχουμε το Grand Prix στην Μόντσα της Ιταλίας, στο σπίτι της Φεράρι δηλαδή και η επιλογή μου δε θα μπορούσε να ήταν διαφορετική. Χτες στις κατατακτήριες ο Χάμιλτον πήρε την pole position ενώ από πίσω του στην 2η και 3η θέση βρέθηκαν ο Ραικόνεν με τον Φέτελ. Αμφότεροι οι πιλότοι απ ότι διάβαζα στο twitter δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στους οπαδούς της Σκουντερία μιας και παίζουν, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους, εντός έδρας. Η 3η θέση του Φέτελ στις κατατακτήριες οδήγησε τις εταιρίες σε μία πτώση της απόδοσης από το 2,35 στο 1,65. Το 1,65 μας κάνει και μπαίνει στο παιχνίδι μου.

Καλή τύχη και φυσικά μη ξεχνάτε να μας ακολουθείτε στα social media σε Facebook και Twitter.