Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΒΡΑΔΙΑ CHAMPIONS LEAGUE ΑΛΛΑ ΚΑΙ EUROBASKET

Έφτασε λοιπόν η μέρα που όλοι περιμέναμε και από σήμερα ξεκινάει το Τσάμπιονς Λιγκ. Με το ελληνικό ενδιαφέρον φυσικά να στρέφεται στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν, με τους Βαυαρούς να έχουν σημαντικές απουσίες αλλά αυτά θα τα πούμε αύριο αναλυτικά. 

Σήμερα έχουμε και το σπουδαίο παιχνίδι της Ελλάδας με την Ισπανία για τους 8 του Eurobasket. Βλέπετε αλλάξανε οι εποχές και φέτος, όπως άλλωστε μαρτυρούν και οι αποδόσεις είμαστε εμείς το φαβορί. 

Πάμε να δούμε τι θα παίξουμε,

2506  2 1,68 (19:30)
Η Ισπανία κέρδισε πιο δύσκολα απ οτι μαρτυρά το τελικό σκορ την Πολωνία 80-66 για να προκριθεί στα προημιτελικά, σπαταλώντας πολλές δυνάμεις. Ειδικά αν βλέπατε τον Γκασόλ, που ουσιαστικά πήρε μόνος του παιχνίδι, έδειχνε αρκετά καταπονειμένος. Σε αντίθεση με την εθνική μας που πέρασε ένα ξεκούραστο απόγευμα κόντρα στους Βέλγους παίζοντας άμυνα σεμιναριακού επιπέδου στο β ημιχ. Ονειρεμένη εμφάνιση. Συνεπώς ο παράγοντας κούραση, σίγουρα είναι με το μέρος μας. Πέραν τούτου, η Ισπανία σε όλο το τουρνουά, δεν έχει κάνει ούτε ένα καλό παιχνίδι. Είναι κάτω του μετρίου, ίσως επειδή της λείπουν παίχτες αλλά η ουσία είναι οτι δεν σε πείθει οτι μπορεί να κερδίσει την Ελλάδα που βγάζει υγεία, όρεξη και πάθος μέσα στο παρκέ. Θεωρώ ότι αν παίξουμε την άμυνα όπως με τους Βέλγους, θα πάρουμε την πρόκριση και πάμε για μετάλλιο. Σας έλεγα καιρό πριν ότι αυτή η ομάδα ειναι για μεγάλα πράγματα.

2007 1 1,47 (21:45)
Καταρχήν θεωρώ απαράδεκτο το 1,47 του ΟΠΑΠ. Είναι μακράν η χαμηλότερη απόδοση της αγοράς. Έξω κυμαίνεται, κατεβασμένο μεν, γύρω στο 1,55-1,57. Η Γκλάντμπαχ την οποία είδα και την παρασκευή κόντρα στο Αμβούργο όπου πάλι έχασε και συμπλήρωσε αισίως 4 σερί ήττες στη Bundesliga, και όπως έγραφα σε facebook και twitter την ώρα του αγώνα, η άμυνα έμπαζε από παντου΄, τα σέντερ μπακ να κουτουλάνε και όσοι είδατε τα γκολ που δέχθηκε σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μου. Τώρα αν ο Αρμιν Φε πρόλαβε μέσα σε 4 μέρες να διορθώσει όλα αυτήν την εικόνα, θα του βγάλω το καπέλο. Απ την παρασκευή και έπειτα, απ την ήττα της απ το Αμβούργο, άρχισε η σταδιακή υποχώρηση του άσσο της Σεβίλλης. Απ την άλλη η Σεβίλλη μπορεί να μην έχει ούτε εκείνη νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά παίζει καλά. Ούτως ή άλλως, τη θεωρώ ανώτερη ομάδα απ την αποδυναμωμένη φέτος Γκλάντμπαχ. Παραδοσιακά εντός έδρας είναι δυνατή, πιο έμπειρη απ την Γκλάντμπαχ και νομίζω ότι οι Σεβιγιάνοι θα μπουν με το δεξί στη διοργάνωση.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ με αποδόσεις του 1,15 δεν είναι να ασχολείται κανείς σοβαρά. Οπότε θα μαστε μαζί σε Facebook και Twitter για οτιδήποτε υπάρξει στο live να το χτυπήσουμε.