Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ

Δεν κύλησε καλά χτες η μέρα, 1 στα 3 ο απολογισμός των σημείων που προτάθηκαν στο site, πέρασε πανεύκολα το δώρο με το anytime scorer Κρ. Ρονάλντο μόλις στο 8 λεπτό. Η Βόλφσμπουργκ όμως έμεινε στο 0-0 ενώ η Φόρφαρ με τη Μπρέχιν, παρ ότι ήταν 0-2 απ το 48 έμεινε under το παιχνίδι. Πρώτο under στις μεταξύ τους αναμετρήσεις μετά από 3 χρόνια. Στο live πήγε καλά η μέρα, αν και ήμασταν άτυχοι στα δύο που χάσαμε. Αναφέρομαι φυσικά στο επόμενο γκολ της Λεβερκούζεν που έχασε κυριολεκτικά τα άχαστα και στη Γαλατασαράι που επίσης είχε ευκαιρίες για να κάνει 2-1. Βέβαια για να τα λέμε κι ολα, η Μέρσιν έχασε μία ευκαιρία στο 1-1 που πραγματικά δε χάνεται.

γκοοοοοοοοοοοολ ο Αγιαξ.... Καλοφάγωτα σε όσους ακολούθησαν αλλά απ οτι φαίνεται μάλλον θα χάσουμε τη Γαλατα που έχει χάσει ένα κάρο ευκαιρίες
Posted by Betsecret.net on Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015
Ότι κάναμε κάναμε χτες, ανήκουν πλέον στο παρελθόν και πάμε στα φρέσκα.

538 1 1,70 (15:30)
Η χρονιά έχει ξεκινήσει εφιαλτικά για τη Σταντάρ Λ., δεν είναι μόνο ο αποκλεισμός απ την Ευρώπη αλλά και οι μόλις δύο νίκες σε 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα και η βαριά ήττα ή μάλλον ο διασυρμός απ την Κλαμπ Μπριζ με 7-1 την προηγούμενη αγωνιστική και φυσικά δημιουργήθηκαν εξελίξεις. Την ομάδα ανέλαβε ο Φερέρα ο οποίος σήμερα εντός έδρας κόντρα στη Λόκερεν καλείται να αφενός να τη βελτιώσει ψυχολογικά αλλά κυρίως αγωνιστικά. Η Σταντάρ στο φινάλε των μεταγραφών πήρε τρεις παίχτες, μεταξύ αυτών ο Ντοσεβί και ο Γιαταμπαρέ, γνώριμοι στο ελληνικό κοινό απ το πέρασμα τους στον Ολυμπιακό. Η Λόκερεν απ την άλλη δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος, βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και ο Πέιτερς σύντομα θα περάσει απ τα γραφεία του ΟΑΕΔ, ίσως και σήμερα αν χάσει εκ νέου. Όπως και να έχει η Σταντάρ έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρίας να επιστρέψει στις νίκες και να χρυσώσει το χάπι στους οπαδούς της. Άσσος λοιπόν.

591 2 1,67 (16:30)
Η Νάπολι δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές, όπου την παρ ότι βρέθηκε στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στη Σαμπντόρια με 2-0 μπροστά στο σκορ στο ημιχ. κατάφερε να ισοφαριστεί!! Η άμυνα θυμίζει παιδική χαρά κάτι που αποτελούσε στοίχημα για τον Μαουρίτσιο Σάρι μιας και μπροστά η ποιότητα ξεχειλίζει αλλά πίσω μπάζει από παντού. Και μιας και είπα Μαουρίτσιο Σάρι, σήμερα η Νάπολι φιλοξενείται απ την Έμπολι, την ομάδα που υπήρξε προπονητής ο Σάρι την προηγούμενη 3ετία κάνοντας εξαιρετική δουλειά. Άλλωστε αυτή η δουλειά που έκανε αποτέλεσε και το εισιτήριο για να βρεθεί στους Παρτενοπέι. Όπως αντιλαμβάνεστε αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει την Έμπολι σαν την παλάμη του χεριού του, αυτός είναι ο Σάρι. Σίγουρα τα συναισθήματα θα είναι ανάμικτα για εκείνον αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος ως προπονητής της Νάπολι θέλουμε μόνο τη νίκη σήμερα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Σαπονάρα, λέγοντας ότι η Νάπολι έχει 10 παίχτες και 1 παιχταρά. Θεωρώ ότι ο Σάρι αργά ή γρήγορα θα τη συμμαζέψει τη Νάπολι, η διακοπή σίγουρα θα την ευνόησε και γι αυτό το διπλό αποτελεί επιλογή.


634 1 1,50 (17:00)
Νομίζω ήρθε η ώρα για την πρώτη νίκη και της Μπιλμπάο. Οι Βάσκοι ξεκίνησαν με δύο ήττες από Μπαρτσελόνα και Ειμπάρ την προηγούμενη αγωνιστική πληρώνοντας εν πολλοίς και την κόπωση που υπήρχε απ το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Βαλβέρδε είπε ότι η ομάδα έχριζε ξεκούρασης, την οποία και πήρε λόγω της διακοπής και εδώ που τα λέμε, με το καλημέρα της αγωνιστικής σεζόν η Μπιλμπάο έδωσε 16 παιχνίδια σε 6 μέρες. Πήρε στο φινάλε των μεταγραφών τον Ρ. Γκαρθία απ την Ατλέτικο Μ. Και κόντρα στην μέτρια Χετάφε, ιδίως εκτός έδρας, η οποία επίσης ξεκίνησε με δύο ήττες χωρίς να δείξει και τίποτα σπουδαίο, η ομάδα του Βαλβέρδε θα πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Ασσος δυνατός.

Καλή τύχη.